Profesionalni pomivalni stroji Wexiodisk - inovativna tehnologija predpomivalnega stroja

Pomivalni stroji Wexiodisk na področju pomivalne tehnike prinašajo prav poseben koncept - predpomivalni stroj, ki nadomešča predhodno ročno tuširanje in namakanje posode v koritu. S tem nam prihrani predvsem čas in energijo, ker predpomivalni stroj za pomivanje posode uporablja odpadno vodo glavnega stroja, pa prihranimo tudi pri porabi vode. Prav tako odpadna voda že vsebuje tudi detergent.

Podpultni pomivalni strojZa najvarčnejše na tržišču veljajo profesionalni pomivalni stroji Wexiodisk DUPLUS, saj jim posebna tehnologija omogoča, da v kombinaciji s predpomivalnim strojem za eno pomivanje porabijo en sam liter vode. Pomivalni stroji Wexiodisk so zato postali nepogrešljiva oprema gostinskih lokalov in hotelov. Po zaslugi koncepta predpomivalnega stroja strežnemu osebju krožnikov, kozarcev in jedilnega pribora ni treba odlagati na kupe, pač pa jih sproti zlaga v košaro. Polna košara gre nato naravnost v predpomivalni stroj, kjer funkcija avtomatskega zapiranja (auto-start) zapre komoro. Ko je pomivanje končano, se komora samodejno odpre, čisto posodo pa lahko vzamemo iz košare.

Profesionalni pomivalni stroji Wexiodisk pa prinašajo še eno posebnost. Tehnologija pomivanja z granulami omogoča odstranjevanje močno zažganih ostankov hrane. Granule v obliki majhnih valjev se namreč z izjemno visoko hitrostjo zaletavajo v umazanijo, pri tem pa ne poškodujejo posode. Bolj ko je hrana zapečena in zasušena, bolj učinkovite so granule.

Profesionalni pomivalni stroji Wexiodisk - tehnologija, ki je navdušila že mnoge

Družba Wexiodisk s svojimi pomivalnimi stroji oskrbuje tudi številne vrtce, šole, bolnišnice, domove za ostarele, vojašnice, zapore in letališča.

V široki paleti pomivalnih strojev boste našli:

Vsi pomivalni stroji so namreč izdelani izključno iz nerjaveče pločevine, zato niti ni presenetljivo, je njihova življenjska doba tudi 25 let in več.

Ker verjamemo, da dober izdelek predstavlja samo gostinska oprema skupaj s tehnično podporo, hranimo na našem sedežu - Gasilska ulica 12, Grospuplje -tudi rezervne dele, ki jih k vam pripelje naš serviser, ki poskrbi tudi za menjavo. Pomivalne stroje a si lahko osebno ogledate v salonu Horcea center na Šmartinski 106 v Ljubljani, kjer vam bomo svetovali pri izbiri.

Profesionalni pomivalni stroji Wexiodisk - tehnologija inovativnega pomivanja posode, ki se je izkazala za zelo učinkovito.

Vabljeni na našo spletno stran!

DSP d.o.o. | Profesionalni pomivalni stroji - tehnologija, podpultni/pretočni/košarni/tračni/rabljeni pomivalni stroj - povezave do naše spletne strani: