Profesionalni pomivalni stroj - višja cena investicije prinaša nižje stroške obratovanje skozi celotno življenjsko dobo

Pri opremljanju kuhinje je eno od najpomembnejših vprašanj, koliko denarja se splača investirati za profesionalni pomivalni stroj. Cena investicije je še posebej aktualno vprašanje v manjših obratih, pozabiti pa ne smemo na gostinstvo, kjer je profesionalni pomivalni stroj postal nepogrešljiva oprema gostinskih lokalov. A če razmišljate vsaj malo ekološko, je nakup smiseln, saj boste z uporabo pomivalnega stroja privarčevali veliko vode. Pomivalni stroj namreč porabi precej manj vode, kot bi je porabili pri pomivanju posode na roke. Nižji bo tudi vaš račun za elektriko, še posebej če boste uporabljali energetsko bolj učinkovit pomivalni stroj, kakršen je tudi pomivalni stroj Wexiodisk, ki ponuja profesionalni pristop k strojnemu pomivanju posode.

Pomivalni stroji Wexiodisk so izdelani skoraj izključno iz nerjaveče pločevine, plastičnih delov skoraj ni. Življenjska doba pomivalnega stroja je izjemno dolga, saj 25 let delovanja za takšno napravo ni nič nenavadnega, odlikujeta pa ga tudi preprosta uporaba in enostavno servisiranje. Rezervne dele vam naši serviserji pripeljejo s seboj in poskrbijo za njihovo hitro in strokovno zamenjavo.

Pomivalni stroj cenaPomivalni stroj Wexiodisk - profesionalni pristop k pomivanju posode

Edinstveno rešitev za učinkovito strojno pomivanje in z nižjimi stroški pomivanja predstavlja pomivalni stroj Wexiodisk. Profesionalni in inovativni koncept predpomivalnega stroja namreč nadomešča zamudno ročno tuširanje in namakanje posode. Predpomivalni stroj uporablja odpadno, že segreto vodo glavnega pomivalnega stroja, v kateri je že detergent. Tako znatno zniža tudi stroške energije, vode in uporabe pomivalnega detergenta. Manjša pa je tudi obremenitev okolja s CO2.

Če predpomivalni stroj kombiniramo z DUPLUS tehnologijo, ki za eno pomivanje porabi samo 1 liter sveže vode, dobimo najvarčnejši pomivalni stroj na svetu. Zmanjšana je seveda tudi poraba pomivalnega detergenta in električne energije. Rezultat pomivanja pa je brezhibno čista posoda.

Poseben pristop k pomivanju posode ponuja tudi tehnologija pomivanja na granule. Tovrsten pomivalni stroj je namenjen predvsem pomivanju kuhalne posode in odstranjevanju močno zažganih ostankov hrane. Granule v obliki majhnih valjev se z visoko hitrostjo zaletavajo v umazanijo in jo odstranijo bolje, kot vsako dolgotrajno ročno čiščenje.

Pomivalni stroj Wexiodisk - profesionalni pomivalni stroj za vrhunsko izkušnjo pomivanja in brezhibno čisto posodo. Naj vas poleg čiste posode navduši tudi nižja cena stroškov pomivanja ter dolga življenjska doba pomivalnega stroja.

Vabljeni na našo spletno stran!

DSP d.o.o. | Pomivalni stroj cena, pomivalni stroj profesionalni, življenjska doba pomivalnega stroja - povezave do naše spletne strani: