Profesionalni pomivalni stroj - ekonomično strojno pomivanje posode

Profesionalni pomivalni stroj je vse bolj nepogrešljivpripomoček vsake kuhinje kot gospodinjski aparat, zlasti z vidika ekonomičnosti. Strojno pomivanje posode prinaša velike prihranke pri porabi električne energije in vode, posoda pa je bolj temeljito očiščena in higiensko neoporečna, saj profesionalni pomivalni stroj uporablja bolj vročo vodo kot jo uporabljamo pri ročnem pranju. Če k temu dodamo še dejstvo, da so vsi novejši pomivalni stroji tudi izredno energijsko varčni, je odločitev o nakupu pomivalnega stroja na dlani.

A tudi najbolj energijsko varčni pomivalni stroji so še vedno veliki porabniki energije, vode in detergentov, poleg tega pa umazane posode velikokrat niti ne pomijejo dovolj temeljito. Spomnite se samo, kolikokrat ste isto posodo morali pomivati dvakrat. Še posebej v hotelih in gostinskih lokalih se še vedno pogosto dogaja, da je profesionalni pomivalni stroj namenjen doseganju mikrobiološke čistoče, medtem ko umazanijo predhodno odstranjujejo ročno v pomivalnem koritu.

Profesionalni pomivalni strojiInovativna tehnologija strojnega pomivanja pri pomivalnih strojih Wexiodisk

A tega zamudnega opravila je s pomivalnimi stroji Wexiodisk konec. Inovativna tehnologija strojnega pomivanja vključuje koncept predpomivalnega stroja, ki bistveno vpliva na zniževanje stroškov pomivanja posode. Predpomivalni stroj je bil izdelan z namenom, da bi nadomestil tradicionalno tuširanje s tušem in namakanje posode v koritu in nam tako prihranil čas in energijo, ki ju porabimo za zamudno ročno pomivanje. Predpomivalni stroj pa prinaša še eno prednost - za strojno pomivanje posode namreč uporablja odpadno vodo glavnega pomivalnega stroja. Ker je ta voda že segreta in vsebuje detergent, znatno zniža stroške dela, energije, vode, detergenta, pa tudi obremenitve okolja s CO2. Brezhibno čista posoda je takoj po uporabi znova pripravljena ali za nadaljnjo uporabo ali pa za odlaganje.

Profesionalni pomivalni stroj Wexiodisk nepogrešljiv v hotelih in gostinskih lokalih

Pomivalni stroj za gostinstvo je namenjen uporabi v hotelih, majhnih in velikih gostilnah, pa tudi v vrtcih, šolah, bolnišnicah, domovih za ostarele, vojašnicah, zaporih in na letališčih. Še posebej pa je nepogrešljiv pomivalni stroj za kozarce, ki lahko pomije tudi krožnike in jedilni pribor. Strežnemu osebju krožnikov, kozarcev in jedilnega pribora ni treba odlagati na kupe, pač pa jih sproti zložijo v košaro. Ko je ta polna, jo potisnejo v predpomivalni stroj, ki po zaslugi funkcije auto-start sam odpre in zapre pomivalno komoro. Ko je pomivanje končano, se komora sama odpre, čisto posodo pa lahko vzamemo iz košare.

Za vrhunsko strojno pomivanje posode in brezhibno čisto posodo vam profesionalni pomivalni stroj Wexiodisk ponuja edinstveno rešitev. Inovativna tehnologija strojnega pomivanja prinaša nižjo porabo energije, vode in detergenta.

Vabljeni na našo spletno stran!

DSP d.o.o. | Pomivalni stroj, strojno pomivanje posode, tehnologija strojnega pomivanja - povezave do naše spletne strani: