Oprema za gostinstvo - ledomat Hoshizaki nepogrešljiva sestavina

Ledomat za hotelLedomati so še posebej v vročih poletnih dneh nepogrešljiva oprema za gostinstvo, saj brez ledu pri pripravi hrane in serviranju solat in pijač ne gre. V podjetju DPS d.o.o. vam v svojem prodajnem programu ponujamo visokokakovostne, zanesljive, učinkovite, energetsko varčne in okolju prijazne ledomate svetovno znanega proizvajalca Hoshizaki. Ledomat Hoshizaki je na voljo v različnih modelih in je primeren za vsakršno velikost hotelov, restavracij, kavarn in barov. Poleg ledomatov pa vam kot pooblaščeni serviser nudimo tudi hiter in zanesljiv servis ledomatov Hoshizaki.

Različni modeli ledomatov omogočajo izdelavo različno velikih ledenih kock, ki so lahko tudi zelo posebnih oblik. Svoje goste tako lahko presenetite tudi z ledom v obliki kroglic, zvezdic in srca.

Ledomat za hotel in ledomat za lokal ponujata pestro izbiro ledu

Ledomat za lokalLedomat za hotel in ledomat za lokal Hoshizaki ponujata pestro izdelavo različnih velikosti in oblik ledu, nad katerimi bodo gostje zagotovo navdušeni. Oprema za gostinstvo v našem podjetju obsega modele ledomatov s proizvodnimi kapacitetami od 30 do 1200 kilogramov ledu v 24 urah. Kockaste in valjaste oblike ledu lahko izdelamo s pomočjo ledomata serije IM, zrnat ali polvaljast led pa nam bo izdelal ledomat Hoshizaki serije KM.

Kockast led vsebuje 80 % ledu in 20 % vode in je bolj stisnjen kot zrnat led, zato je primernejši za solatne bare ter za izložbe s pijačami in morskimi sadeži. Zrnat led vsebuje 70 % ledu in 30 % vode in se med drugim uporablja v ribji industriji, in sicer za transport in shranjevanje morskih sadežev. Zrnat led je kristalno jasen in zelo obstojen. Dodatna prednost te oblike ledu je, da ob dodajanju v pijačo ne pljuskne. Za pijače je idealen tudi medaljonast led, ki je sicer podoben kockastemu, a je zaradi manjše vsebnosti vode (le 10 %) trši.

Oprema za gostinstvo

Tako kot vsa preostala oprema za gostinstvo, naj bodo tudi gostinski ledomati kakovostni, zanesljivi in učinkoviti. Ledomat za hotel ali ledomat za lokal naj porabita naj čim manj elektrike in vode, hkrati pa naj prispevata k čistejšemu okolju. Izberite le najboljše - izberite ledomat Hoshizaki.

DSP d.o.o. | Oprema za gostinstvo, ledomat za hotel, ledomat Hoshizaki, ledomat za lokal - povezave do naše spletne strani: