Ledomati izdelujejo ledene kocke različnih oblik in velikosti

Ledomati so še posebej nepogrešljivi v večjih kuhinjah, gostinskih lokalih in hotelih, kjer led oz. ledene kocke potrebujejo pri pripravi hrane ter pri strežbi solat in pijač. Ledomati so priključeni na tekočo vodo, ki jo močno ohlajajo in s tem oblikujejo ledene kocke različnih oblik in velikosti. Po zaključenem ciklu zmrzovanja se led shrani v izolirni komori oziroma v odlagalnem prekatu, v katerem se ne stopi, tudi če ga ne uporabimo takoj.

Gostinski ledomati

V podjetju DSP d.o.o. so vam na voljo zanesljivi in učinkoviti, predvsem pa varčni in okolju prijazni ledomati svetovno znanega proizvajalca Hoshizaki. Široka paleta ledomatov je namenjena različnim panogam - na voljo so tako gostinski ledomati kot veliki industrijski ledomati. Ledomat Hoshizaki proizvaja zelo trd in kristalno čist led, ki se tali zelo počasi, zato vam bo omogočil daljši užitek pri pitju vaše pijače.

GOSTINSKI LEDOMATI HOSHIZAKI

Ledene kocke se izdelujejo v petih velikostih - od majhnih do ekstra velikih, pa tudi v posebnih oblikah. Ledomat lahko tako oblikuje kocke, kockice, valjaste oblike, polvaljaste oblike, zrnat led, kroglaste in zvezdaste oblike, pa tudi led v obliki srca. Različni modeli ledomatov lahko ustvarijo od 22 do 720 kilogramov ledu v 24 urah. Tudi v okoljih z visokimi temperaturami so ledomati Hoshizaki vzdržljivi in zanesljivi ter primerni za vsakršno velikost barov, restavracij, kavarn in hotelov.

Visokokakovostni gostinski ledomati Hoshizaki

Ledene kockeGostinski ledomati Hoshizaki lahko za vas izdelajo kockast, zrnat, polvaljast in medaljonast led. Zrnat led vsebuje 70 % ledu in 30 % vode. Uporaben je denimo v zdravstvu za ohlajanje krvi ali organov, v ribji industriji pa za ohlajanje, transport in shranjevanje morskih sadežev. Med nastajanjem je led pod pritiskom, zaradi česar je bistveno bolj obstojen. Pri ledu, izdelanem v ledomatih Hoshizaki, ne nastajajo t. i. ledeni mehurji na svežih morskih sadežih ali drugih produktih. Ledene kocke so kristalno jasne, saj zmrznejo le najčistejše molekule vode.

Kockasti led vsebuje 80 % ledu in 20 % vode ter je bolj stisnjen kot zrnat led, zato pa primernejši za solatne bare in za izložbe s pijačami in morskimi sadeži. Medaljonasti led, ki ga izdeluje serija ledomatov CM110, pa vsebuje 90 % ledu in 10 % vode. Podoben je kockastemu, vendar je trši in je zaradi manjše vsebnosti vode idealen za pijače.

Poskrbite za ohladitev v poletnih mesecih z ledomati Hoshizaki - naj vam ledene kocke različnih velikosti in oblik hladijo pijačo in ostale dobrote. Gostinski ledomati Hoshizaki bodo poskrbeli tudi za zadovoljne goste, ki jim boste v vročih poletnih dneh vselej lahko ponudili prijetno ohlajeno pijačo.

Oglejte si cene ledomatov in vse podrobnosti posameznih modelov na naši uradni spletni strani.

DPS d.o.o. | Ledomati, ledene kocke, gostinski ledomati - povezave do naše spletne strani: