Ledomat Hoshizaki - med številnimi modeli tudi ledomat za gostinstvo

Ledomat Hoshizaki za gostinstvoLedomat Hoshizaki slovi po visoki kakovosti, učinkovitosti, zanesljivosti, varčni porabi in prijaznosti do okolja. V številnih različnih modelih je ledomat Hoshizaki na voljo tudi v podjetju DSP, kjer hkrati poskrbimo za njegov kakovosten servis. Ledomat za gostinstvo je obvezen del opreme za gostinstvo, saj je led potreben za pripravo hrane in pri serviranju solat in pijač. Poleg gostinskih ledomatov pa v našem podjetju nudimo tudi večje, industrijske ledomate.

Ledomat Hoshizaki lahko izdela led v petih različnih velikostih in v mnogih zanimivih oblikah. Tako lahko oblikuje kockaste, valjaste, polvaljaste, kroglaste, zvezdaste in srčaste oblike ledu. Kockasti led je bolj stisnjen kot zrnat led in je primernejši za solatne bare ter za izložbe s pijačami in morskimi sadeži. Podoben mu je medaljonasti led, ki je zaradi manjše vsebnosti vode trši in kot tak idealen za pijače. Ledomat Hoshizaki tudi poskrbi, da v ledu na svežih morskih sadežih ali drugih produktih ne nastajajo t. i. ledeni mehurji.

Med nastajanjem je led pod pritiskom, kar ga naredi bolj obstojnega. Ledene kocke pa so kristalno jasne, saj zamrznejo le najčistejše molekule vode.

NAROČITE SVOJ LEDOMAT

Ledomat za gostinstvo - izdelava ledenih kock različnih oblik in velikosti

Izdelava ledenih kock je proces, pri katerem ledomat za gostinstvo z razpršilnikom ustvari vsako kocko posebej in s tem zagotovi najboljšo možno kakovost ledu. Nove vode med nastajanjem ledene kocke ni treba dodajati, saj je je v rezervoarju dovolj za celoten ciklus. Ko je kocka končana, elektronski senzor sproži odtaljevalni cikel z vročim zrakom. Plošča z vodo se odpre in vroč zrak počasi segreje uparjalnik. Na tej točki vsa odvečna voda odteče, po določenem času pa led pade iz uparjalnika v koš z ledom.

Izdelava ledenih kock

Ledomat Hoshizaki uporablja zaprt sistem izdelovanja ledu s samodejnim izplakovanjem. Po vsaki seriji se vodni rezervoar izprazni in napolni s svežo vodo. Vsak zamrzovalni cikel se tako začne s svežo vodo, kar zagotavlja visoko kakovost ledu.

Ledomat Hoshizaki - hitra in enostavna izdelava malih in velikih ledenih kock. Ledomat za gostinstvo bo poskrbel, da bo tako vam kot vašim gostom vedno na voljo hladna pijača.

Vabljeni tudi na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate tudi cenik ledomatov.

DPS d.o.o. | Ledomat Hoshizaki za gostinstvo, izdelava ledenih kock - povezave do naše spletne strani: