Ledomat - pri izbiri ledomata na prvem mestu kakovost in ne cena

Ko se odločate za nakup ledomata, je najprej dobro premisliti, koliko ledu dnevno pravzaprav potrebujete. Med široko paleto ledomatov lahko izbirate med manjšimi, kakršni so na primer ledomati za gostinstvo, in velikimi industrijskimi ledomati.
Cenik ledomatov
Za izdelavo kakovostnega ledu izberite kakovosten ledomat, cena pa naj bo drugotnega pomena. Poceni ledomati so namreč pogosto izdelani iz nekakovostnih materialov, zato so okvare pogoste in lahko tudi za več dni ustavijo proizvajanje ledu. Poleg tega porabijo tudi bistveno več vode in električne energije.

UGODNE CENE LEDOMATOV


Zato le dobro premislite in izberite kakovosten, zanesljiv, učinkovit, energetsko varčen in okolju prijazen ledomat. Takšni so tudi ledomati za gostinstvo Hoshizaki, ki so vam v našem podjetju na voljo po dostopni ceni, prav tako pa poskrbimo tudi za hiter in zanesljiv servis ledomata. Cenik ledomatov in naših storitev si lahko ogledate na naši spletni strani.

Ledomat - cenaLedomat Hoshizaki - cena odvisna od modela

Ledomat Hoshizaki je na voljo v več različicah, zato se cena razlikuje od modela do modela. Različni modeli ledomatov lahko ustvarijo od 22 do 720 kilogramov ledu v 24 urah. Vsak izmed njih pa lahko izdeluje led v različnih velikostih in oblikah. Ledomati za gostinstvo Hoshizaki lahko tako proizvajajo ledene kocke v petih velikostih - od ekstremno velikih do čisto majhnih. Poleg tega so na voljo posebne oblike ledu, kot so krogla, zvezda, srce ter velike in podolgovate kocke. Led je zelo trd in kristalno čist. Tali se zelo počasi, tako da stranka lahko dlje časa uživa v pitju priljubljene pijače.

Pri procesu nastajanja ledu je pomembno, da se vsaka ledena kocka ustvari posamično s svojim razpršilnikom. Tako je zagotovljena najboljša možna kakovost ledu. Ko je proces končan, pade izdelana in očiščena kocka v koš z ledom. Sveža voda pa napolni rezervoar in nov zamrzovalni cikel se lahko prične.

Ledomat Hoshizaki - ugodna in vsem dostopna cena. Podrobnosti o posameznih modelih ledomatov si lahko ogledate na naši spletni strani. Cenik ledomatov je na voljo tudi v naši trgovini.

DSP d.o.o. | Ledomat cena, ledomati za gostinstvo, cenik ledomatov - povezave do naše spletne strani: