Gospodinjski aparati vs. profesionalni pomivalni stroj - danes nepogrešljiv

Sodobni gospodinjski aparati, kamor sodijo tako gospodinjski kot profesionalni pomivalni stroji, so poenostavili številna opravila, ki so v preteklosti zahtevala veliko časa in napora. Pomivalni stroji nas razbremenjujejo zamudnega in napornega ročnega pomivanja posode, hkrati pa zagotavljajo prihranek časa in denarja. Poraba vode in energije je pri strojnem pomivanju posode precej nižja kot pri ročnem pomivanju. Tudi v gostinstvu je kakovosten profesionalni pomivalni stroj nepogrešljiv.

Profesionalni pomivalni stroji pogosto porabijo veliko energije, vode in pomivalnih detergentov, pri čemer umazane posode velikokrat niti ne pomijejo dovolj temeljito. Zato mnogi gostinski lokali profesionalni pomivalni stroj uporabljajo samo za doseganje mikrobiološke čistoče, umazanijo pa predhodno odstranjujejo ročno v pomivalnem koritu.

Podjetje Wexiodisk ponuja edinstveno rešitev, s katero bodo te težave postale preteklost. Profesionalni pomivalni stroji Wexiodsik po zaslugi inovativne tehnike pripomorejo k nižjim stroškom strojnega pomivanja posode, pomita posoda pa je brezhibno čista in higiensko neoporečna. Nikakor pa gospodinjski aparati niso nekaj, kar bi sploh lahko primerjali s profesionalnim pomivalnim strojem.

Profesionalni pomivalni stroj Wexiodisk za nižje stroške strojnega pomivanja

Koncept predpomivalnega stroja v celoti nadomešča ročno tuširanje in namakanje posode ter nam tako prihrani čas. Ker predpomivalni stroj za pomivanje posode uporablja le odpadno vodo glavnega pomivalnega stroja, ni potrebe po dodatni vodi in tudi ne po detergentu, saj se ta že nahaja v odpadni vodi. Wexiodisk pomivalni stroji nam torej prihranijo čas, z manjšo porabo vode, električne energije in pomivalnih sredstev pa tudi denar. Gospodinjski aparati pa imajo svoja merila za merjenje energetske učinkovitosti in tudi to se ne more primerjati s profesionalnimi pomivalnimi stroji.

Če koncept predpomivalnega pomivalnega stroja kombiniramo s profesionalnim pomivalnim strojem, ki uporablja posebno tehnologijo DUPLUS, s katero za eno pomivanje posode porabi le liter sveže vode, dobimo najvarčnejši profesionalni pomivalni stroj na področju pomivalne tehnike.

Profesionalni pomivalni strojiProfesionalni pomivalni stroji na granule

Wexiodisk pa je izdelal še eno inovativno posebnost - profesionalni pomivalni stroj na granule. Pomivanje z granulami je zlasti namenjeno pomivanju črne oz. kuhalne posode. Posebne granule se po sistemu peskanja zaletavajo v umazanijo, zato lahko odstranijo močno zažgane ostanke hrane, ki jih gospodinjski pomivalni stroji ne bi mogli očistiti. Bolj kot je hrana zapečena in zasušena, bolj učinkovite so granule. Gospodinjski aparati pa ne uporabljalo granul pri pomivanju in to je še ena razlika, ki jo velja omeniti.

Zagotovo je razveseljujoča še ena prednost, s katero se gospodinjski aparati ne morejo ponašati. Gospodinjski pomivalni stroji morajo za mehčanje vode dodajati sol za pomivalni stroj, pri profesionalnih pomivalnih strojih pa je za mehčanje vode poskrbljeno s pomočjo pomivalnega detergenta samega.

Profesionalni pomivalni stroji Wexiodisk - najbolj učinkoviti in varčni profesionalni pomivalni stroji. Gospodinjski aparati pa spadajo v popolnoma drug segment, ne glede na to, da gre za strojno pomivanje posode.

Vabljeni na našo spletno stran!

DSP d.o.o. | Gospodinjski aparati, profesionalni pomivalni stroj, profesionalni pomivalni stroji - povezave do naše spletne strani: