Pošlji povpraševanje

DSP d.o.o. - ledomati in servis ledomatov Hoshizaki v Ljubljani

DSP - ledomati Hoshizaki

Ledomati so še posebej v vročih dneh nepogrešljivi del gostinske opreme. Led pri vsaki hladni pijači predstavlja zaključeno celoto in kakovost ledu lahko pusti trajen vtis na stranko. Zato smo se v podjetju DSP d.o.o. Ljubljana odločili, da postanemo zastopnik okolju prijaznih ledomatov svetovno znanega proizvajalca Hoshizaki. Prav tako vam v DSP d.o.o. nudimo servis ledomatov. Ledomate Hoshizaki odlikujeta zanesljivost in učinkovitost, znani pa so tudi po energetski varčnosti in prijaznosti do okolja.

DSP - LEDOMATI HOSHIZAKI

Ledomati Hoshizaki so izdelani na osnovi ogljikovodikov, snovi, ki so prisotne v naravi in so dokazano med najbolj okolju prijaznimi in energetsko varčnimi elementi za ogrevanje, hlajenje in zamrzovanje. Pri ledomatih Hoshizaki je zato poraba energije zmanjšana tudi do 20 %, kar znatno zmanjša stroške delovanja. Serija ledomatov FM obenem uporablja izolacijsko peno ogljikovega dioksida, ki je 100-odstotno brez fluoroogljikovodikov, to pa prispeva k zmanjševanju emisij toplogrednih plinov.

DSP d.o.o. - široka paleta ledomatov za različne panoge

V podjetju DSP d.o.o. vam nudimo široko paleto ledomatov za veliko različnih panog. Na voljo so tako ledomati za manjše kavarne kot tudi veliki industrijski modeli. Ledomati proizvajajo led zelo različnih velikosti in oblik. Na razpolago so ekstra velike, velike oz. standardne, srednje velike, srednje in majhne kocke. Po obliki pa lahko izdelajo kocke, kockice, valjaste, polvaljaste, okrogle ali zvezdaste oblike, zrnat led in led v obliki srca. Led iz teh ledomatov je zelo trd in kristalno čist. Tali se zelo počasi, tako da stranka lahko dlje časa uživa v pitju njene pijače.

Ledomat IM-21CNELedomat IM-45NELedomat IM-65NE

Uporaba ledomata Hoshizaki prinaša tudi številne druge prednosti. Uparjalnik in zunanjost ledomatov sta izdelana iz nerjavečega jekla, kar zagotavlja higieno in vzdržljivost. Prostor za shranjevanje ledu je popolnoma izkoriščen. Za lažji servis ledomatov pa je omogočen enostaven dostop s sprednje strani.

Servis ledomatovV podjetju DSP Ljubljana so vam na voljo kakovostni, učinkoviti, zanesljivi, varčni in okolju prijazni ledomati, cena pa je izredno konkurenčna. Poskrbimo tudi za vrhunski servis ledomatov. Del našega prodajnega programa opreme za gostinstvo so tudi pomivalni stroji, za katere prav tako nudimo servis. Tako lahko si lahko na enem mestu zagotovite brezhibno delovanje ledomata in kakovosten servis pomivalnih strojev.

Obiščite nas - vabljeni tudi na našo spletno stran!

DSP d.o.o. | DSP, ledomati, servis ledomatov, Ljubljana - povezave do naše spletne strani:

Pošlji povpraševanje