Promocijska unikatna poslovna darila – priložnost za dobro reklamo!

Promocijska darila so namenjena poslovnim partnerjem ali strankam, pri tem pa ne gre zgolj za prijazno gesto. V zadnjih letih so trg preplavila povsem unikatna poslovna promocijska darila, saj smo se pričeli zavedati, da si lahko z njihovo pomočjo naredimo zares dobro reklamo. Na področju oglaševanja podjetja znova in znova iščejo načine, kako širši javnosti svoje podjetje predstaviti na čim bolj privlačen, inovativen, unikaten način, a mnogi tudi danes pozabljajo na promocijska darila. Z njihovo pomočjo povečamo prepoznavnost lastne blagovne znamke, reklamiramo izdelek ali storitev, pridobivamo nove stranke, smo dobrodelni, povečamo zvestobo kupcev in poslovnih partnerjev, povečamo prodajo, pridobimo nove poslovne stranke in na zanimiv način predstavimo nove izdelke. To pa ne pomeni le, da poslovnim partnerjem ali strankam podarimo običajni rokovnik ali kemični svinčnik – veliko bolje je, če izbranemu promocijskemu darilu dodamo osebno noto in ga tako spremenimo v povsem unikatnega! Pisalom, tekstilu, dežnikom, USB ključkom, torbam in nahrbtnikom, rokovnikom, koledarjem, vžigalnikom in drugim promocijskim darilom bomo podarili dodano vrednost, če bomo nanje natisnili logotip podjetja.

Nudimo tudi graviranje na promocijska darila >>>

Zakaj se lotiti oglaševanja s promocijskimi darili?

Promocijska darila rokovnikPromocijska darila so tisti izdelki, ki so izdelani z namenom oglaševanja (marketinga), zato velikokrat vsebujejo logotip podjetja, kontaktne podatke in morda celo naslov spletne strani podjetja. Z izbiro unikatnih poslovnih daril storimo ogromno za lastno podjetje – povečamo prepoznavnost, nove stranke zlahka spodbudimo k nakupu in ustvarjamo naklonjenost naši blagovni znamki. Na tak način zapravimo manj, da bi dosegli več. Promocijska darila so lahko igriva oziroma takšna, da spodbujajo razmišljanje, podjetja pa se zelo pogosto odločajo za uporabna promocijska darila, ki se jih stranke še posebej razveselijo. Igriva promocijska darila so morda primernejša izbira za poslovne partnerje, ki se bodo ob uporabi unikatnega darila sprostili, strankam pa je bolje podariti uporabne izdelke.

Kako izbrati primerno promocijsko darilo?

Promocijska darila nikakor ne smemo jemati preveč samoumevno, temveč moramo pri njihovi izbiri prepustiti domišljiji prosto pot. Ne želimo si dolgočasnega izdelka, ki ga bo prejemnik zaradi neuporabnosti zavrgel, želimo si izdelka, ki bo prejemnika navdušil. Drowa - Goods from the Woods je idealna izbira v ta namen. Gre za blagovno znamko lasersko obdelanih izdelkov iz lesa – visoko estetskih in izjemno natančno izdelanih unikatnih stvaritev, ki so prilagojene individualnim željam in okusu naročnika. Ker je prav les ena izmed značilnosti Slovenije, ki nam hkrati omogoča različne načine obdelave, se univerzalni leseni izdelki kot promocijska darila odlično obnesejo. Ustvariti je mogoče izvirna promocijska darila, dekorativne predmete in nenazadnje tudi povsem unikatne poslovne vizitke.

Želite ostati pri klasičnih promocijskih darilih? Ni problema!

Uporabni darilni seti bodo navdušili posameznike s še tako zahtevnim okusom. V elegantne darilne komplete lahko dodamo obeske za ključe, ki vedno pridejo prav, odlična izbira pa so tudi vse vrste pisal, vključno s kemičnimi svinčniki, na katere natisnemo logotip podjetja. Eno izmed zelo pogosto uporabljenih promocijskih daril je tudi prisrčnica, podjetja pa se pogosto odločajo še za rokovnike v moderni ali klasični izvedbi in vsestransko uporabne USB ključke različnih kapacitet, na katere obojestransko tiskajo ali gravirajo tekst po želji. Prav tako je mogoče na USB ključek naložiti datoteke po želji, zato lahko z malo domišljije poskrbimo za val navdušenja. Vse, kar potrebuje podjetje za večjo prepoznavnost je dobro promocijsko darilo, ki ga ne podarjamo zgolj ob koncu leta, temveč lahko priložnost za oglaševanje izkoristimo skozi vse leto. Potrebujete pomoč pri izbiri dobrega promocijskega darila? V podjetju Drowa vam bomo z velikim veseljem svetovali!

Unikatna poslovna darila z logotipom