Sedežne garniture - moderne usnjene in kotne sedežne garniture

Pri nakupu modernih sedežnih garnitur morate biti pozorni na več dejavnikov. Najprej morate dobro preceniti prostor, kjer bo vaša sedežna garnitura postavljena. Naslednji korak je ustrezna izbira moderne sedežne, ki je lahko tudi kotna sedežna garnitura ali je potrebna polkrožna oblika garniture. So linije usklajene z ostalim pohištvom? Vse to so vprašanja, na katera si morate odgovoriti preden se odločite za nakup. Naslednja odločitev je odločitev za material. Sedežne garniture so lahko iz usnja, iz umetnega usnja, moderna je tudi mikrotkanina, zelo primerne pa so tudi naravne vlaknine, možnosti je veliko. Usnjene sedežne garniture so moderne, jih je lahko vzdrževati, je pa usnje zelo občutljivo na živalske kremplje ter malce neprijetne v vročih dneh. Za mnoge usnjene sedežne garniture še vedno predstavljajo prestiž, mnogo strank pa usnjene sedežne garniture zavrača zaradi etičnih razlogov.

moderna sedežna garnitura za dnevno sobo

KAKŠNI PA SO NASVETI GLEDE ČIŠČENJA SEDEŽNE GARNITURE?


Kotna ali polkrožna sedežna garniture

Sedežne garniture vam zagotovimo po zadnjih standardih. Ne glede na vaše želje, vam zagotavljamo vrhunsko sedežno garnituro. Večkrat nam stanovanje na prvi pogled ne omogoča postavitve že pripravljene sedežne garniture. Toda potrebno je zgolj izbrati pravo. Kotna sedežna, pravokotna, večkotna ali polkrožna sedežna. Na izbiru je zares široka paleta sedežnih garnitur za vse vrste in velikosti prostorov. Prav tako se lahko odločite za kombinacijo različnih materialov, usnja, umetnega usnja, mikrotkanin ali drugih naravnih materialov ter tako kupite sedežno garnituro po vaši meri. Kolekcije sedežnih garnitur, ki jih prodajamo, so sestavljene tako, da se prilagajajo, hkrati pa izpolnjujejo estetski in funkcionalni vidik. Menimo da res ni potreben nakup sedežne garniture po meri, ampak samo pravilna postavitev. Moderne sedežne garniture so oblikovane tako, da poudarjajo napreden dizajn, hkrati pa vpeljujejo nove materiale in njihove drzne kombinacije.

V našem podjetju vam nudimo najnovejše modne smernice sedežnih garnitur, iz različnih materialov, bodisi usnjene ali iz umetnega unja ter sedežne iz naravnih materialov . Oglejte si našo ponudbo sedežnih garnitur na spletnem mestu ter najdite sedežno garnituro po vaših željah.

usnjena sedežna garnitura z ležiščem