Trosed postelja - funkcionalnost in udobje obenem

Trosed postelja združuje funkcionalnost in je izjemno dobra rešitev za vse tiste, ki se soočate s problemom premajhnega prostora. Nudijo maksimalen izkoristek prostora, saj vam čez dan služijo kot prostor za druženje in sprostitev, čez noč pa vas spremljajo v udoben spanec. To posteljno pohištvo vam torej obenem nudi udobno sedenje in nadvse prijeten spanec.

PREVERITE TUDI NAŠE KAVČE Z LEŽIŠČEM!


V spletni trgovini www.dom24.si lahko dostopate do številnih kakovostnih trosed postelj po res izjemno ugodnih cenah. Nudimo vam različne dimenzije trosedov (postelja 140x200 ali 120x200), ki so na voljo v številnih barvah in materialih. Poleg tega za vas redno pripravljamo tudi akcijske ponudbe in odprodaje zadnjih kosov!

trosed postelja


Vse o trosed postelji - hitri dobavni rok, dovršena estetika


Naše postelje dobavljamo pri zgolj izbranih dobaviteljih doma in v tujini. Pri tem se vedno znova trudimo, da standardi kakovosti ostajajo visoki. V naši spletni trgovini ponujamo tudi drugo pohištvo (kopalniško pohištvo, moderne sedežne garniture, otroške sobe, pisarniško pohištvo, opremo za vrt, kuhinje). Prav za vse naše izdelke velja:

  • Visoka kakovost, ki je certificirana in v skladu z vsemi evropskimi standardi
  • Hitri dobavni rok
  • Funkcionalnost in dovršena estetika obenem

trosed postelja


Trosed postelje številnih dimenzij!

Za naše trosed postelje velja, da se nad njimi navdšujejo številni kupci, z bogatimi izkušnjami pa smo si nabrali že številne reference. Nudimo vam trosed postelje v različnih dimenzijah (postelje 120x200 ali postelje 140x200) in materialih. Razpon našega posteljnega pohištva je dovolj velik, da se najde nekaj popolnega prav za vsakega.

Več informacij o posteljah in drugemu pohištvu lahko najdete na naši spletni strani! Z rednim spremljanjem spletne strani lahko ostanete v stiku z našimi akcijami in odprodajami zadnjih kosov. Če želite tudi vi prihraniti pri prenovi, smo pri Dom24 sigurno pravi naslov za vas!