Kako se je najbolje lotiti kupovanja pisarniškega pohištva?

Vsi, ki smo se kadarkoli lotili opremljanja pisarne se zavedamo, da je delo precej težje, kot se zdi na prvi pogled. Pri opremljanju pisarne ni pomembno zgolj, da pisarna izgleda čudovito, pač pa moramo biti porozni tudi na funkcionalno in praktično razporeditev pohištva ter na udobje, ki ga pisarna ponuja. Pred pričetkom opremljanja pisarne se moramo tako vprašati, kako želimo, da naša pisarna izgleda, prav tako pa moramo vedeti, kako bo pohištvo v pisarni razporejeno. Poleg tega ne smemo pozabiti tudi na nekatere praktične vidike, kot so na primer izvlečni predali v omarah, ki naredijo stvari enostavneje dostopne.

NE POZABITE NA PISARNIŠKE REGALE

Moderno pisarniško pohištvo se v večini pojavlja v svetlih barvah

Pisarniško pohištvo dan danes se navadno naroča v svetlejših lesenih tonih, ki delujejo umirjeno ter hkrati moderno. Prisotne so ravne linije in ravni robovi, ki delujejo čisto, pisarna pa tako deluje urejena in pospravljena. V omarah v pisarni dan danes pogosto namestimo predale, saj predali omogočajo boljši izkoristek prostora kot police, stvari v predalih pa sto velikokrat tudi enostavneje dostopne kot tiste na policah.

Pisarniška miza mora ponujati dovolj prostora za delo

Eden izmed ključnih elementov v pisarni je seveda pisarniška miza. Pisarniška miza mora biti dovolj velika, da ponuja dovolj prostora za računalnik pa tudi za dodatno delo, ki ga je potrebno opraviti v vsaki pisarni. Če želimo, da je pisarna urejena, je zaželeno, da je miza opremljena tudi s predalnikom v katerega lahko pospravimo pisarniški pribor in druge drobnarije, ki na mizi povzročajo nered. Praktične so tudi poličke pod pisarniško mizo, ki največkrat služijo odlaganju tipkovnice in miške.

Direktotski pisarniški stolNakup pisarniškega pohištva

Pisarniški stol naj bo udoben in praktičen

Seveda pa pisarniškega pohištva nikakor ne sestavljajo samo omare ter pisarniška miza. Pri opremljanju pisarne nikakor ne smemo pozabiti na pisarniški stol na katerem bomo dejansko preživeli tudi največ časa. Pisarniške stole lahko dan danes kupimo v različnih oblikah in materialih. Pomembno je, da stol sovpada z izgledom pisarne ter tako dopolnjuje prostor. Nikakor pa ne smemo pozabiti tudi na to, da mora biti stol ergonomsko oblikovan ter tako nuditi zadostno oporo hrbtenici. Na stolu bomo namreč preživeli dobršen del dneva, zato je nujno da ponuja obilico udobja, hkrati pa je zaželeno, da je izdelan iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki bodo stolu zagotovili dolgo življenjsko dobo.

Pestra ponudba pisarniškega pohištva, miz in stolov v Stolice.si

V podjetju Stolice.si ponujamo pestro ponudbo najrazličnejšega pisarniškega pohištva. Vsi artikli, ki so pri nas na voljo so natančno izdelani, pri izdelavi pa so uporabljeni kakovostni in trpežni materiali. Vse to vodi v dolgo življenjsko dobo pisarniškega pohištva. Na naši spletni strani si lahko ogledate pestro ponudbo pisarniških miz, ki smo jo pripravili za vas. Še posebej široka pa je ponudba naših najboljših pisarniških stolov med katerimi lahko izbirate. Ponujamo tako statične kot tudi vrtljive pisarniške stole, v naši ponudbi pa lahko najdete tudi direktorski pisarniški stol. Seveda smo pomislili tudi na najmlajše ter tako poskrbeli še za kolekcijo otroških pisarniških stolov.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja ter vam pomagali z dodatnimi nasveti pri opremljanju vaše pisarne. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v našem salonu v Sežani, kjer si pisarniško pohištvo lahko ogledate v živo ter se tako enostavneje odločite o tem, kateri kos pohištva je najprimernejši za namestitev v vašo pisarno. V salonu vam bomo rade volje pomagali z dodatnimi nasveti in tako poskrbeli, da boste izbrali pisarniško pohištvo, ki bo vašo pisarno spremenilo v vaš najljubši prostor.