Pisarniški stoli morajo biti udobni in vzdržljivi

Pisarniški stol mora biti udoben, da nudi hrbtenici čim boljšo oporo, sploh, če v pisarni preživite veliko časa. Ergonomska oblika predstavlja odlično rešitev za zdravo hrbtenico zaradi prilagajanja obliki telesa ter ustrezne opore na pomembnih mestih. Vsakodnevno sedenje v pisarni predstavlja velik telesni napor, zato moramo poskrbeti, da imamo zdravo delovno okolje z ustreznim pohištvom. Prav tako so pisarniški stoli uporabni v otroških ali mladinskih sobah, kjer skupaj z mizo predstavljajo ustvarjalno oziroma učno okolje. Na voljo so v različnih barvah, različne nastavitve po višini pa jih naredijo primerne za otroke različnih starostnih skupin. Udobni pisarniški stoli imajo oblazinjenje iz različnih materialov. Najpogosteje uporabljena materiala sta tkanina in umetno usnje. Oba materiala sta enostavna za vzdrževanje, sta vzdržljiva, kar je pomembno ob vsakodnevni več urni uporabi. Izberete pa lahko tudi lesen pisarniški stol. Seveda je pomembna tudi kvaliteta izdelave, ki mora biti čim boljša, da pohištvo služi svojemu namenu čim dlje. Podnožje imajo plastično ali kovinsko, odvisno od modela. Plastično podnožje se uporablja pri lažjih modelih, saj nima takšne nosilnosti kot kovinsko podnožje. Kovinsko podnožje imajo običajno masivni direktorski udobni pisarniški stoli, ki imajo tudi veliko funkcij. Nekateri modeli imajo tudi naslon za roke, kar pride prav pri dolgotrajnem sedenju. Nastavljiv pisarniški stol poskrbi, da imate hrbtenico med delom v pravilnem položaju. Nastavitve omogočajo različne višine sedežnega dela ter naklon naslona. Obe nastavitvi sta zelo dobrodošli pri dolgotrajnem sedenju.

Ko razmišljate kateri pisarniški stol izbrati morate upoštevati različne dejavnike

Kateri pisarniški stol izbrati je odvisno od različnih dejavnikov. Najpomembnejše je, koliko ga boste uporabljali. V primeru, da ga boste uporabljali zelo pogosto, predstavljajo najboljšo izbiro direktorski udobni pisarniški stoli, ki nudijo telesu največje udobje. Nekateri udobni modeli imajo poleg funkcij kot so dvižni ter multi block mehanizem, tudi več stopenjske nastavitve naklona sedišča in naslon za noge. Tako se lahko med delom tudi malo sprostite ali spočijete. Med sedenjem ne trpi samo hrbtenica ampak celotno telo, kar pomeni roke, noge, vrat. Priporočamo, da občasno med delom vstanete, se malo razmigate. Drugi dejavnik, ki vpliva na izbiro pisarniškega stola je njegov izgled. Ker je del opreme v pisarni, je smiselno, da se v dizajnu pa tudi v barvi sklada z ostalo opremo. Pomemben dejavnik pri odločitvi pa predstavlja seveda tudi cena. V našem podjetju nudimo zelo ugodne cene opreme za pisarno, vedno pa imamo tudi nekaj pohištva v akcijski ponudbi, ki se jo splača pregledati.

Nastavljiv pisarniški stolUdoben nastavljiv pisarniški stol

Nastavljiv pisarniški stol in pisalna miza sta nujna oprema vsake pisarne

Udobni pisarniški stoli predstavljajo le del nujno potrebne opreme v vsaki pisarni. V naši ponudbi najdete še mize, regale, predalnike, ki bodo poskrbeli, da bo vaša pisarna urejena. Mize, ki jih imamo v našem prodajnem programu so narejene iz različnih materialov v raznih oblikah, barvah ter postavitvah. Nudimo tudi majhne računalniške mizice, ki zavzamejo zelo malo prostora, kar jih naredi primerne za majhne sobe oziroma pisarne. Po drugi strani pa so na voljo prostorne mize s predali, ki imajo dodatne police, ki nudijo obilo prostora za shranjevanje raznih pripomočkov. Dizajn miz je lahko sodoben ali klasični, v naši obširni ponudbi boste zagotovo našli takšno mizo, ki se bo odlično podala v vaš dom ali v vašo pisarno. Pisalno mizo priporočamo izbrati istočasno kot ostalo opremo saj jo tako najlažje uskladite v dizajnu in barvi.

Poleg udobnih pisarniških stolov, nudimo tudi lesene in kovinske regale ter predalnike

Regali in predalniki so pomembni za urejenost pisarne, saj jih uporabljamo za shranjevanje raznih dokumentov ter ostalih potrebščin, ki so v pisarni nujne. Narejeni so iz različnih materialov, ki zagotavljajo trdnost, kompaktnost. Zelo dobro lastnost regalov in predalnikov predstavlja kompatibilnost, kar pomeni, da jih lahko med seboj poljubno sestavljamo. Tako dobimo sestave, ki odgovarjajo našim željam, potrebam. Pri izbiri moramo upoštevati dizajn in barvo mize ter pisarniškega stola, da skupaj tvorijo estetsko privlačno celoto saj v pisarni preživimo veliko časa.

VRTLJIVI PISARNIŠKI STOL

OGLEJTE SI TUDI PREOSTALO PISARNIŠKO POHIŠTVO >>>