Na kaj vse moramo pomisliti pred nakupom moderne sedežne garniture

Nakup sedežne garniture je velik nakup o katerem moramo dobro razmisliti. Pred nakupom sedežne garniture je potrebno korenito razmisliti o tem, kako in koliko bomo sedežno garnituro uporabljali, ali jo bomo morda uporabljali tudi za spanje, pri izbiri materiala sedežne garniture pa velja razmisliti tudi o tem ali v stanovanju že imamo ali pa si bomo šele umislili hišnega ljubljenčka.

KOTNE SEDEŽNE GARNITURE

Moderne sedežne garniture danes najdemo v različnih oblikah in velikostih. Izjemno popularne so sedežne garniture v obliki U, ki ponujajo obilico prostora za druženje z družino in prijatelji ali pa zgolj za prebiranje vaše najljubše knjige. Poleg sedežnih garnitur v obliki U se stranke zelo rade odločajo za sedežne garniture v obliki L, ki so prav tako moderne in ponujajo veliko prostora. Prav tako pa pri nas ponujamo pestro ponudbo modernih linearnih sedežnih garnitur, ki jih lahko stranke naročijo tudi skupaj s foteljem.

Kakšna je razlika med vzdrževanjem usnjene ali sedežne garniture iz tkanine?

Seveda se je pri nakupu sedežne garniture potrebno odločiti tudi o izbiri materiala. Moderne sedežne garniture je dan danes mogoče naročiti v usnju ali tkanini, pa tudi v umetnem usnju. Sedežne garniture iz umetnega usnja so danes že izjemno kvalitetne in obstojne. Ob kvalitetni izbiri materiala, le-ta sedežni garnituri zagotavljata dolgo življenjsko dobo in veliko udobja ob uporabi moderne sedežne garniture, vendar se je potrebno zavedati, da je vzdrževanje usnjenih sedežnih garnitur precej drugačno od vzdrževanja modernih sedežnih garnitur iz blaga. Madeže, ki se pojavijo na usnjeni sedežni garnituri navadno odstranimo že z vlažno krpo. Če so madeži nekoliko bolj trdovratni je potrebno uporabiti tudi čistilo za usnje. Na drugi strani je madeže iz sedežne garniture narejene iz blaga veliko težje odstraniti, saj ko se madež enkrat vpije v tkanino je odstranjevanje le-tega praktično nemogoče. Usnjene sedežne garniture je potrebno vsaj enkrat letno premazati z zaščitno kremo, sedežne garniture narejene iz tkanine pa je dobro nekajkrat letno posesati, odstranimo prah, ki se je nabral na sedežni garnituri.

Sedežna garnitura iz blaga ali usnjaModerne kotne sedežne garniture

Pestra ponudba modernih sedežnih garnitur v Dom24

V podjetju Dom24 ponujamo pester nabor modernih sedežnih garnitur. Stranke lahko izbirajo med veliko sedežnimi garniturami v obliki U, ki ponujajo tudi možnost ležišča, seveda pa so na voljo tudi druge oblike modernih sedežnih garnitur. Poleg tega ponujamo tudi sedežne garniture s predali, ki se nahajajo pod sedali. Slednji ponujajo obilico prostora, ki ga lahko izkoristimo, da pospravimo predmete, ki jih ne uporabljamo vsak dan.

Vse naše moderne sedežne garniture se lahko pohvalijo z dovršenim dizajnom, funkcionalno zasnovo in kvalitetnimi materiali, iz katerih so izdelane. Vse to vodi v dolgo življenjsko dobo sedežnih garnitur, kar še povečuje zadovoljstvo naših strank.

Moderne sedežne garniture si lahko ogledate tudi v živo

Vas zanima več o modernih sedežnih garniturah, ki jih ponujamo pri nas? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi sedežnih garnitur v obliki U, sedežnih garnitur iz umetnega usnja in drugih modernih garnitur, ki jih ponujamo. Najdete lahko tudi sedežne garniture za manjše stanovanje. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri nakupu sedežne garniture, ki bo popolnoma zadostila vašim željam in potrebam. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v našem salonu, kjer si lahko moderne sedežne garniture ogledate tudi v živo in se prepričate o udobju, ki ga ponujajo. Strokovnjaki vam bomo z veseljem svetovali o tem, katero moderno sedežno garnituro izbrati ter vam tako pomagali izbrati sedežno garnituro, ki bo več kot zadostila vsem vašim željam.

V NAŠI PONUDBI NAJDETE TUDI VRTNO POHIŠTVO IZ RATANA