Moderna sedežna garnitura - kraljica vašega malega raja

Središče sprostitve, užitka, druženja in jedro vsakega doma je dnevna soba, v kateri preživimo večino aktivnega in neaktivnega delovnega in prostega časa. Moderne sedežne garniture so nepogrešljivi sestavni del vsake dnevne sobe. Pri našem podjetju razumemo in različne preference pri oblikah in dizajnih notranjega pohištva, zato so v naši ponudbi različni tipi modernih sedežnih garnitur - usnjene, platnene, skajaste, ponudbo pa dopolnjujejo raztegljivi kavči in dvosedi z ležiščem in drugi kosi sorodne in dopolnjevalne pohištvene opreme. Moderne sedežne garniture se v ponudbi razen po dizajnu razlikujejo tudi po trdoti in dolžinskih razmerjih, saj razen estetskega pri prodajnem naboru modernih sedežnih garnitur posebej upoštevamo ergonomski vidik oblikovanja, da pa bi bila naša ponudba kupcem tudi dostopnejša, smo posebej poskrbeli pri pripravi odprodaje modernih sedežnih garnitur.

KAVČ Z LEŽIŠČEM

Odprodaja modernih sedežnih garnitur

SEDEŽNE GARNITURE 3-2-1

Odprodaja sedežnih garnitur - tudi usnjene sedežne garniture

Usnje že od nekdaj uživa posebno mesto med višje cenjenimi materiali konfekcije in pohištva. Usnjene sedežne garniture so eden od njihovih pogostejših in zaželenejših predstavnikov, znamenje razkošja in statusni simbol. Odprodaja sedežnih garnitur zajema tudi pester nabor sedežne garniture usnjene površine. Možne so številne kombinacije z drugimi kosi pohištva, saj so barve sedežnih garnitur kljub cenjenemu materialu različne in prilagodljive za kombinacije z drugimi odtenki in oblikami dopolnilnega pohištva, kot so klubske mizice, komode in tabureji, slednji pa se še posebej dobro ujemajo v kombinaciji z raztegljivimi kavči ali dvosedi z ležiščem.

Kotna usnjena sedežna garnitura


Preverite našo ponudbo in raziščite racionalne možnosti, ki jih moderne sedežne garniture ponujajo s svojimi shranjevalnimi prostori pod sedalno površino, ergonomske možnosti z raztegljivimi počivalniki in nastavljivimi zaglavniki ter dizajnerskimi možnostmi za dopolnjevanje z okrasnimi vzglavniki, ledvičniki in odejami. Moderne sedežne garniture odlikuje tudi preprosto vzdrževanje, saj tudi pri usnju razen dragih specializiranih preparatov najbolje zaležejo brezalkoholni vlažilni robci.
Oglejte si pestro ponudbo odprodaje sedežnih garnitur. Po dober nasvet se vselej lahko obrnete na nas kar po elektronski pošti - z veseljem pomagamo polepšati vaš bivalni prostor.