Kuhinjski stoli klasičnih ali modernih atraktivnih oblik


V spletni ponudbi podjetja Dom2 so vam na voljo številni kvalitetni in na videz privlačni kuhinjski stoli. Pestra izbira ponuja tako tradicionalne oblike, kakor tudi sodobnejše in atraktivnejše kuhinjske stole izdelane iz različnih materialov (hrast, oreh, ostale vrste lesa, plastika ...).


Jedilno pohištvo - udobje in estetsko zadovoljstvo


Jedilno pohištvo je izredno pomemben del bivalne opreme tako zaradi svoje uporabnosti, kakor tudi estetskega užitka. Kuhinjski stoli morajo biti v prvi vrsti udobni, njihova višina pa prilagojena kuhinjski mizi, šele na to pa se osredotočite tudi na njihov izgled. Napredne in elegantne oblike ter barve (črna, bela, rdeča, zelena ...)so pri kuhinjskih stolih vse bolj v ospredju. Izbrani kuhinjski stoli so lahko tapecirani z različnimi vrstami blaga ali pa so usnjeni in omogočajo izredno udobno ter mehko sedenje. Če iščete kuhinjske stole, ki bodo udobni, kvalitetni ter bodo hkrati zadostili tudi vaši estetiki, jih boste zagotovo našli v ponudbi podjetja Dom24.

PREVERITE NAŠO OBŠIRNO PONUDBO STOLOV ZA JEDILNICE


Rdeči, rumeni,beli, zeleni: kuhinjski stoli iz lesa ali umetnih materialov dobavljivi v številnih različicah


kovinski kuhinjski stoliŠtevilni kuhinjski stoli iz naše ponudbe so lahko na željo kupcev tudi barvani. Rdeči ali zeleni kuhinjski stoli lahko popestrijo monoton jedilni kot ali jedilnico ter čudovito dopolnijo belo ali stekleno mizo. Priljubljeni so tudi leseni kuhinjski stoli (oreh, hrast), ki se lepo podajo v vsak prostor. Ali boste izbrali kričeče zelene kuhinjske stole ali umirjene lesene, pa je odvisno od vaše preostale opreme ter vašega okusa. Tako leseni kuhinjski stoli, usnjeni ali plastični so vam na voljo v različnih stilih, oblikah in barvnih variacijah, prav vsi pa so narejeni kakovostno in namenjeni večletni uporabi.


V naši ponudbi pa niso le ekstravagantni pisani (rumeni, rdeči, viola, zeleni ...) kuhinjski stoli, pač pa tudi čudoviti vrtni in pisalni stoli. Pestrost ponudbe v kateri najdete stole primerne tudi za zunanjo in gostinsko uporabo, ugodne cene in številne akcije naj vas prepričajo. Pri nas lahko vsakdo najde stol zase, saj ponudbo stalno dopolnjujemo z mislijo na vas ter jo prilagajamo zahtevam in željam naših kupcev. Vabljeni k ogledu naše spletne strani http://www.stolice.si/!

kuhinjski stoli in mize

PREVERITE TUDI NAŠO PONUDBO VRTNIH GARNITUR!