Kotne sedežne garniture z ležiščem za popoln izkoristek prostora

Kotne sedežne garniture (z ležiščem ali brez) v družabnem prostoru zasedejo kotičke, ki bi bili sicer neizkoriščeni. Kotna sedežna garnitura tako popolnoma izkoristi prostor, hkrati pa vam nudi večjo funkcionalnost in udobje po zaslugi dodatnih funkcij, kot sta ležišče ali predal.
Kotna sedežna z ležiščem je prav posebna sedežna garnitura, pri kateri je ležišče, kadar ga ne uporabljamo, skrito v njeni notranjosti. Kotna sedežna z ležiščem predstavlja najboljšo rešitev, ko imate na razpolago veliko prostora, ki ga želite praktično zapolniti. Prav tako kotna sedežna z ležiščem ponuja več sedalne površine od klasičnih, zato se lahko na njej udobno namesti večje število ljudi, kar pride prav predvsem ob prihodu večjega števila gostov.

SEDEŽNE GARNITURE 3-2-1

Kotna sedežna garnitura z ležiščem


Kotne sedežne garniture z ležiščem so na voljo v različnih barvah in materialih, poleg ležišča pa lahko imajo tudi predal za shranjevanje. Naše raztegljive sedežne garniture so sestavljene tako, da dosegajo višek udobja, ki bo zadovoljil še tako zahtevne stranke. Tiste z bolj specifičnim okusom bodo navdušile kotne sedežne garniture z ležiščem višjega cenovnega razreda, kot je na primer usnjena kotna sedežna garnitura z ležiščem.

Zelo ugodna odprodaja sedežnih garnitur v spletni trgovini Dom24.si

Odprodaja sedežnih garnitur v naši spletni trgovini zajema zadnje kose, ki so vam na voljo po še dodatno znižani ceni. Če razmišljate o nakupu kotne sedežne garniture z ležiščem, se vam tako res splača preveriti, kakšne cene ponuja naša odprodaja sedežnih garnitur. Vrhunska sedežna z ležiščem je lahko vaša po izjemno znižani ceni, zato nikar ne zamudite enkratne priložnosti in preverite, kaj vas čaka v rubriki ''Odprodaja sedežnih garnitur''.


Poleg kotne sedežne garniture z ležiščem lahko po ugodni ceni dobite tudi druge izdelke za vaš dom. Na voljo so zofe in kavči, trosedi, dvosedi in fotelji ter sedalne vreče. Zlasti slednje so postalepravi trend za dekoracijo prostorov, saj so funkcionalne, udobne in privlačne na videz, po zaslugi pestre barvne palete pa bodo sedalne vreče našle svoj prostor v praktično vsakem okolju. Lahko jih uporabimo kot nadomestek klasičnim sedežnim garnituram ali pa kot njihovo dopolnitev.

Če imate težave pri izboru kotne sedežne garniture z ležiščem, vas vabimo, da stopite v stik z nami. Z veseljem vam bomo pomagali.

Vabljeni!

Kotna sedežna garnitura z ležiščem