Kvalitetna izdelava sedežnih garnitur po meri - s posteljo ali brez

Izdelava sedežnih garnitur, ki jih boste našli v našem prodajnem programu, je kakovostna in natančna. Za izdelavo sedežnih garnitur poskrbijo izkušeni mojstri in strokovnjaki, ki poskrbijo, da je sedežna garnitura izdelana kvalitetno in brez napak. Glede na vaše želje in zahteve lahko izbirate med različnimi sedežnimi garniturami, ki so na voljo v različnih barvah, izdelane iz različnih materialov, ki imajo dodatno ležišče oziroma posteljo ali predal. Na voljo so, poleg kavčev in kotnih sedežnih garnitur, tudi sedežne garniture 3-2-1, ki vsebujejo trosed, dvosed in enosed oziroma sedežna garnitura kot fotelj. Trosed se lahko uporablja tudi kot posteljo, dvosed pa ima predal, v katerega lahko pospravite različno blago.

IZDELAVA SEDEŽNIH GARNITUR PRI DOM24 D.O.O.


Profesionalna izdelava sedežnih - obnova sedežne še dolgo let ne bo potrebna

Profesionalna izdelava sedežnih garnitur bo med drugim poskrbela, da obnova sedežne še dolgo let ne bo potrebna. Če med ponudbo kvalitetno izdelanih sedežnih garnitur ne najdete takšne, ki bi bila primerna za vas, lahko naročite tudi sedežno po meri. Časi se spreminjajo in stranke so vedno bolj zahtevne, zato je izdelava sedežnih garnitur po meri ena izmed nepogrešljivih storitev. Za vse informacije o izdelavi sedežnih garnitur s posteljo ali brez postelje po meri smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 10 03 ali preko elektronske pošte info@dom24.si.

sedežne po meri ali fotelj


Različni tipi sedežnih garnitur s posteljo, fotelji ali sedežne po meri

Naš prodajni program zajema različne tipe sedežnih tudifoteljev, ki so izdelane iz kakovostnih in trpežnih materialov. Mnogi prisegajo na usnjene sedežne garniture, ki so enostavne za čiščenje in vzdrževanje, medtem ko so drugim bolj všeč tiste iz blaga. Če nočete, da bi vaša nova sedežna bila deležna prehitre obnove, si zagotovite kvalitetno izdelano sedežno garnituro iz našega prodajnega programa ali pa se odločite za sedežno garnituro po meri. Glede na prostor, ki ga imate na razpolago, lahko izberete večje sedežne garniture v obliki črke u, ali sedežne garniture 3-2-1, ki vključujejo tudi fotelj. Če potrebujete dodatno ležišče, potem je idealna izbira za vas sedežna garnitura s posteljo oziroma ležiščem, ki je prav tako udobna kakor prava postelja, saj je izdelana natančno in iz vrhunskih materialov.

Izdelava sedežnih garnitur s posteljo