Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Zaščita pred strelo

Zaščita pred strelo - strelovod in prenapetostna zaščita

Strelovodi pritegnejo električni tok strele in ga odvedejo v zemljo. Zaščita pred strelo je življenjskega pomena, saj vas lahko reši pred udarom strele. Naj bo prenapetostna zaščita izvedena strokovno in natančno.

Poskrbite, da bo vaš objekt dobro zavarovan pred udarom strele. V našem podjetju poskrbimo za kakovostno izdelavo strelovoda, prav tako pa tudi za montažo. Obrnite se na nas in dogovorili se bomo za srečanje - Elektroprom, Kisovec.
Preverite našo pestro ponudbo izdelkov in storitev. Nudimo kakovostno zaščito pred strelo.
Udar strele ima lahko posledice, ki si jih nočemo niti predstavljati. Zato je zelo pomembno, da ima vsak objekt kakovostno izveden strelovod. Pomembna je tudi prenapetostna zaščita, ki zagotavlja zaščito električne napeljave pred prenapetostjo. Elema, d.o.o., Grosuplje.
Prenapetostna zaščita omogoča, da električni vodniki ob udaru strele v hišo ne prinesejo viška energije, ki vam povzroči škodo.
Če objekt nima urejenega strelovoda, ob udaru strele lahko nastane velika gmotna škoda, ogrožena so lahko tudi življenja. Najboljša zaščita pred strelo je zagotovo strelovod. Naj bo vaša prenapetostna zaščita dobro načrtovana, izvedena in vzdrževana. Elektro Pečaver d.o.o., Ljubljana.