Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Žaluzije

Žaluzije. Notranje žaluzije in zunanje žaluzije za okna. Ugodne cene za žaluzije.

Žaluzije za okna. Izberite PVC žaluzije ali ALU žaluzije. Notranje žaluzije in zunanje žaluzije za vaš dom. Žaluzije po meri. Žaluzije ugodne cene, Cena žaluzij PVC in ALU

Notranje žaluzije za strešna okna in notranja senčila za trikotna okna ali okrogla okna, za popolno zatemitev prostorov. Enostavna so za vzdrževanje in rokovanje in dobavljiva v različnih odtenkih. Tovrstne žaluzije so hkrati najboljša in najugodnejša alternativa klasičnim zavesam. Uporabljate jih lahko v svojem domu ali v poslovnih prostorih. Enostavna montaža in pestre barve. Bortega, Suhadole
Rolete ali žaluzije so senčila za notranjo ali zunanjo uporabo v različnih modelih ter za uporabo v različnih prostorih. Nudimo vam PVC žaluzije in rolete za okna.
Plise zavaese Strle so vsestranska in prilagodljiva ugodna senčila , ki ščitijo pred soncem in neželenimi pogledi.   
Senčilo v obliki zunanjih žaluzij je vedno bolj pribljubljeno. Če si tudi vi želite takšnih žaluzij, se lahko obrnete na Senčila Strle, kjer boste našli široko izbiro zunanjih žaluzij.
Notranje žaluzije in zunanje žaluzije Hausmart so žaluzije z modernim pridihom in kakovostno izdelavo. Nudimo vam raznolika senčila za okna. Izberite senčila Hausmart.
Žaluzije na vaših oknih vam pomagajo uravnavati temperaturo in količino svetlobe v vaših prostorih.
Naše zunanje žaluzije so poceni in kakovostne. Cena zunanjih žaluzij vas bo navdušila!  
Žaluzije Krpan sodijo v sam kakovostni vrh zunanjih senčil. Krpanke, kot jih tudi pogovorno imenujeno, so posebej primerne za senčenje velikih steklenih površin. Odločite se za zunanje žaluzije Krpan in ne bo vam žal. Kakovostna PVC ali alu okna zasenčite za roletami in senčili podjetja Cugelj, Ivančna Gorica.
Zunanje okenske žaluzije po ugodni ceni. Pričakuje vas široka izbira zunanjih okenskih žaluzij inn privlačen cenik naše ugodne ponudbe.
Senčila za okna: žaluzije, zunanje ali notranje, so funkcionalna in estetska rešitev za regulacijo svetlobe in toplote. Zunanje žaluzije – cenik vas bo prepričal, da so naši izdelki cenovno ugodni. Žaluzije Krpan z ročnim ali električnim upravljanjem. V ponudbi imamo tudi lamelne zavese, rolete in tende. Bortega, Suhadole.
Notranje žaluzije in zunanje žaluzije Arcont so žaluzije z modernim pridihom in kakovostno izdelavo. Nudimo vam raznolika senčila za okna. Izberite senčila Arcont.
Zunanje žaluzije Krpan, ki so narejene iz aluminija, so zelo kvalitetne in prenesejo tudi močne sunke vetra. Namesto klasičnih zaves izberite notranje žaluzije, ki bodo poskrbele za dobro senčenje. Izberete lahko klasične ali moderne plise žaluzije. V ponudbi imamo tudi rolete, panelne in lamelne zavese, komarnike. Rolete Kosec, Mengeš.
Kvalitetni materali in ugodna cena odlikujejo zunanja senčila podjetja Strle! Prepričajte se o široki ponudbi in nizki ceni ter obiščite našo spletno stran!
Notranje ali zunanje žaluzije, ki jih imamo v naši ponudbi, imajo dolgo življenjsko dobo. Lahko jih upravljate tudi s pomočjo električnega pogona. V ponudbi imamo poleg kvalitetnih žaluzij tudi druga senčila: rolete, plise, lamelne zavese ... Senčila Medle, Novo mesto
Za vse vrste oken vam izdelamo kakovostne žaluzije. Uspešno regulirajte poletno temperaturo.
Zunanje ALU žaluzije Krpan z omarico, v kateri so lahko nameščeni tudi rolo komarniki ali zunanje rolete. Odločite se lahko tudi za Krpanke brez omarice. Vas zanima cenik? Pošljite povpraševanje in poslali ga bomo na vaš elektronski naslov. V ponudbi imamo tudi notranje alu žaluzije: Clasic, Diplomat in Izo. Tehrol, Komenda.
Popravilo žaluzij je nekaj, s čemer ni dobro odlašati, saj je vaše udobje bivanja z žaluzijami boljše. Ugodno vam zagotovimo montažo žaluzij in montažo rolet.
Notranje žaluzije za okna zastrejo svetlobo in nezaželene poglede, obenem pa polepšajo zunanjost ali notranjost prostora.
Strokovna montaža rolet in žaluzij je prav toliko pomembna kot profesionalna izdelava. Pri Roletarstvu Medle v Novem Mestu imajo široko izbiro žaluzij in rolet.
Žaluzije Medle so dobra kombinacija kakovosti, izgleda in cene.