Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Vrtno pohištvo

Vrtno pohištvo ali vrtne garniture - mize in stoli za vrt. Izberite kvalitetno pohištvo za vrt.

Vrtno pohištvo za uživanje na vrtu. Privlačne in kakovostne vrtne garniture. Lesena vrtna garnitura, vrtna garnitura iz ratana ali masiva. Pohištvo za vrt, ki bo vaš vrt spremenilo v družabni prostor.

Stoli in mize za vrt, teraso, dvorišče iz umetnega ratana. AG VEBO  
Pohištvo za zunanjo uporabo iz ratana ali lesa. Alpos pohištvo  
Masivne vrtne garniture podjetja Alutech vam zagotavljajo udobje. Vrtno pohištvo iz masivnega lesa, ki vas bo navdušilo. Vrtna garnitura, ki je odporna na vremenske vplive. Vrtna klop iz lesa in aluminijaste ogrodja, katerega izdelamo sami v naši livarni. Alutech, Grosuplje
Vrtni stoli in vrtne mize so bistveni za udobno uživanje na vrtu ali terasi. Mize in stoli (npr. aluminijasti ali leseni stoli) odražajo vaš okus in življenjski slog - obiščite naš salon eksperimentalnega studia Prehod d.o.o., kjer vam bomo tudi strokovno svetovali.
Vrtno pohištvo iz umetnega ratana je bolj praktično, zato izpodriva klasično ratan pohištvo in vrtno pohištvo iz ratana. Vrtne mize in stoli iz umetnega materiala so lažji za vzdrževanje. Primerni so tudi kot gostinska oprema, saj so zelo lahki. Tudi oprema za gostinske lokale oziroma izposoja le-te. Ag Vebo, Ljubljana
Prehod je pohištveni salon za vrhunsko zunanje pohištvo, lesene zunanje obloge, talne obloge in preproge, ter za dodatke za dom in vrt. Nudimo tudi posebno svetovanje, kjer boste izvedeli vse za najboljo ureditev vrta in okolice.
Umetni ratan – ratan pohištvo in kvalitetni stoli iz ratana. Vrtne garniture iz umetnega ratana za udobno preživljanje prostega časa na vašem vrtu. Ratan pohištvo je primerno tudi na notranjo uporabo. Go - Go, Šempeter pri Gorici - pohištvo za dom, vrt in izposoja gostinske opreme.
Vrtne mize in klopi oziroma vrtne garniture iz betona. Uredite si svoj vrt v romantičnem vzdušju, pričarala ga bo naša vrtna garnitura in naš vrtni betonski kamin. Lahko se odločite tudi za vrtne klopi.  Različni betonski izdelki za vrt - dekorativni elementi v obliki živali, stebri, svetilke. Tudi cvetlični lonci in betonska korita za rože. Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka
Vrtne sedežne garniture so odlične za popestritev teras ali vrta. Bevec vam ponuja vrtne garniture iz različnih materialov, lesa, kovine ali plastike. Za vsak okus se nekaj najde, zato ne odlašajte in obiščite podjetje Bevec.
Privoščite si leseno vrtno pohištvo, kjer se boste lahko sprostili po napornem delu, poklepetali s prijatelji ali družino. Nudimo masivne vrtne garniture - lesene klopi in mize s kovinskim oziroma alu ogrodjem, ki ne rjavi. Lesena garnitura za vrt, teraso, dvorišče ... Alutech, Grosuplje
Vrtno pohištvo in vrtne sedežne garniture spremenijo vrt ali teraso v kotiček za uživanje. Izberite elegantno stilno pohištvo in izkoristite proste trenutke - vabljeni v salon eksperimentalnega studia Prehod d.o.o.!
V podjetju Alutech vam nudimo čudovite lesene vrtne garniture, ki jih lahko estetsko in funkcionalno uporabite na svojem vrtu, prav tako pa lesene garniture primerne tudi za uporabo na javnih površinah. Če potrebujete kakovostno in lepo vrtno pohištvo, smo pravi naslov - Alutech d.o.o., Grosuplje.
Spletna trgovina stolice.si vam nudi prelepo in razkošno vrtno sedežno garnituro, ki kljubuje vremenskim vplivom. Nič lepšega kot preživljati sončne popoldneve v udobni vrtni sedežni garnituri.
Vrtne klopi, vrtni ležalniki in ostalo vrtno pohištvo vrhunske kakovosti! Naj bo ležalnik za vrt ali vrtna klop vir udobja in dobrega počutja na vašem vrtu. Obiščite nas in svetovali vam bomo kako kar najbolje urediti vaš vrt.
Z vrtnimi stoli boste v svojem vrtu ustvarili prostor za sedenje in druženje. V kompletu z vrtno mizo boste tako lahko ustvarili mesto za sprostitev v senci na vroče poletne dni.
Z vrtnimi mizami v akciji na spletni strani stolice.si si lahko zagotovite vrhunski kos vrtnega pohištvo pa neizmerno ugodni ceni.
Vrtni ležalniki iz umetnega ratana, ki niso zahtevni za vzdrževanje, so cenovno ugodni in privlačnega videza. Primerni so za uporabo pri bazenih ali kot vrtno pohištvo. V ponudbi so tudi leseni ležalniki in ležalniki iz aluminija, tekstila ali plastike. Tudi vrtni senčniki in vrtne garnitureGo - Go d.o.o., Šempeter pri Gorici.
Vrtne mize (plastične, kovinske ali iz lesa) so vam na voljo v ponudbi stolice.si. Izbira je dovolj obširna, da boste ne glede na želje in okus zagotovo našli vrtne mize, stole in ostalo vrtno pohištvo za svoj vrt.
Vrtni senčniki in stojala za senčnike. V vročih poletnih dneh se sprostite v senci na vrtu. Senčniki v različnih barvah, ki vas bodo zaščitili pred UV žarki. Oprema za vrt - vrtne garniture, ležalnikivrtni senčniki ter vrtni žari. Tudi senčniki za teraso ali plažo. Go Go d.o.o., Šempeter pri Gorici
Vrtne garniture in moderne sedežne garniture spremenijo teraso ali vrt v prijeten zunanji prostor, saj je vrtna garnitura središče dogajanja na prostem. Vabljeni v eksperimentalni studio Prehod d.o.o., kjer se vam bomo posvetili in strokovno svetovali.
Izdelava vrtnega kamina ni prihranjena le za poletni čas, saj nas razveseljuje tudi v jeseni. Lahko izbirate tudi med kvalitetnimi in estetsko dovršenimi izdelki iz betona ter različnimi kamnitimi izdelki.