Vsi.si > Dom in vrt > Vrata > Lesena

Lesena vrata za vaš dom. Ugodna cena vrat in cenik. Masivna vrata za večjo varnost.

Lesena vrata za hišo, stanovanje ali poslovne prostore. Masivna vhodna vrata za večjo varnost. Konkurenčna cena vrat vas bo prepričala. Cenik za sobna oz. notranja in cenik za vhodna vrata.

Lesena vhodna in lesena sobna vrata v različnih slogih. Notranja vrata akcija! Če se odločate za prenovo hiše, stanovanja, poslovnih prostorov ali ste v gradnji nove hiše, potem boste zagotovo potrebovali nova notranja in sobna vrata po meri,  mizarstvo Oblak. AKCIJE - tudi ostalo leseno pohištvo po meri
Notranja vrata izdelujemo v gladki ali robustni rustikalni izvedbi. Po vaših željah prilagodimo model vrat, vrsto lesa, barvo in druge dodatke.
Notranja vrata po meri iz kvalitetnega masivnega lesa. Notranja lesena vrata so lepa, trajna, vzdržljiva, predvsem pa varna. 
Notranja vrata, izdelana v Mizarstvu Oblak, odlikuje vrhunska kakovost in dovršena izdelava. Izdelava po meri.
Lesena vhodna in notranja vrata, ki so izdelana po naročilu, bodo zadovoljila vse okuse. Kakovostno izdelana vrata vam bodo služila še mnogo let.
Če niste zadovoljni s povprečnim, so za vas primerna notranja vrata po meri. Pri nas jih dobite zelo ugodno. 
Moderna vhodna vrata so lahko enokrilna ali dvokrilna. Izberite model, barvo in dodatke po svoji želji.
Lesena notranja vrata po naročilu oz. po meri so narejena samo za vas. Les je eden najstarejših gradbenih materialov z dolgo življenjsko dobo. V mizarstvu Mizar Volčja Draga izdelujemo masivna lesena notranja vrata. Cenik si lahko ogledate na naši spletni strani. Ponudba: notranja, vhodna in garažna vrata; tudi ostrešja iz lesa in lesena okna. Mizar Volčja Draga.
Lesena notranja vrata po naročilu za vse prostore. Dodatki, kot je steklo, lepo popestrijo izgled vrat.