Vsi.si > Dom in vrt > Vrata > Kljuke za vrata

Kljuke za vrata različnih proizvajalcev

Izberite svojo kljuko in popestrite izgled notranjih ali vhodnih vrat.

Starinske kljuke za vrata požlahtijo vaša vrata. Ljubitelji estetike lahko najdejo pravo kljuko za stanovanje ali hišo. V spletni in fizični trgovini Orodjeindom lahko najdete na stotine stilnih izdelkov, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne okuse.
Ročaji za vrata so malenkostni detajl, ki daje vratam povsem nov karakter. Pri Vertlesu v Novi Gorici lahko najdete številne kovane, stilne in utopne ročaje za vrata, omare in pohištvo.
Pri drsnih kljukah na vratih je pomembno to, da so tako trdno pritrjene kot estetske. Kljuke za notranja vrata morajo biti prijetne na otip in enostavne za očistiti.
Za estetske navdušence podjetje Vertles v Novi Gorici nudi vrhunske kvalitetne proizvode in stilne kljuke. Vratne kljuke vplivajo na izgled celih vrat.
Kljuke za notranja vrata se ne razlikujejo dosti od kljuk za zunaja vrata. Vse je odvisno kakšna vrsta kljuk za vrata vam je všeč. Malce bolj specifične so le balkonske kljuke.
Kljuke za notranja in vhodna vrata proizvajalca Hoppe. Po vaši meri kljuke za vrata iz medenine, inoxa, aluminija in še več.
Kljuke za vhodna vrata so pomembne, saj jih poleg vas vidijo tudi vsi mimoidoči. Zato je priporočljivo za kljuke vhodnih vrat izbrati še posebej kvaliteten in trajen proizvod.
Kljuke za vrata so zelo pomemben element pri vratih, saj jih naredijo uporabniku projazna. Pri Vertlesu boste našli pestro ponudbo starinskih kovanih kljuk in modernejših notranjih kljuk za vrata.
Pohištveni ročaji za predale lahko močno olepšajo pohištvo. Če ročaji niso pravilno pritrjeni in kakovostni, se lahko hitro poškodujejo ali celo odlomijo. Vertles proizvaja in prodaja vrhunske kovane in stilne ročaje za predale, vrata in pohištvo.