Vsi.si > Dom in vrt > Vrata

Vrata. Vhodna vrata, garažna vrata, notranja vrata

Vrata. Se odločate za nova vrata? Vhodna vrata in notranja vrata odlične kakovosti in različnih barv ter dizajnov. Na voljo tudi garažna vrata z dobro izolacijo, protivlomna vrata in masivna ALU vrata

Proizvajamo vrata po meri, poceni in ugodno. Drsna vrata vam prihranijo prostor pri odpiranju. Zato če iščete steklena notranja drsna vrata, se oglasite pri nas. 
Drsna balkonska vrata in dvokrilna balkonska vrata Arcont. Raznolika balkonska vrata –dvokrilna in drsna vrata. Balkonska vrata – cene in ponudba balkonskih vrat.
Opremite vaš dom z najlepšim pohištvom M Sore - izberite nova notranja steklena vrata po ugodni ceni!
Alu požarna vrata lahko veliko pripomorejo k varnosti vašega doma. V ponudbi so tudi požarna okna. Cene naših izdelkov so zelo ugodne, prepričajte se sami. Vso stavbno pohištvo v naši ponudbi (tudi iz PVC-ja) je edinstveno in kakovostno. Požarna vrata alu se zaprejo ob aktiviranju alarma za požar in tako preprečujejo širjenje požara v vaše stanovanje. Stavbno pohištvo Cugelj, Ivančna Gorica.
Masivna lesena notranja vrata s skritimi podboji v podjetju Msora. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami notranjih vrat.
Sodobne lesena vhodna vrata za stanovanje naredijo izjemen vtis na celoten objekt. Dobite jih lahko izdelane tudi po meri.
Nadgradnja za krilna vrata – avtomatski pogon za krilna vrata nemškega proizvajalca Dorma je primeren za tudi za različne tipe vrat, tudi za dvokrilna in požarna. Slovenski zastopnik za podjetje Dorma Franc Hribar iz Kamnika vam nudi montažo in servis za kvalitetne izdelke podjetja Dorma kot so ključavnice, avtomatski pogoni, samozapirala ...
V podjetju Msora Vam nudimo široko ponudbo notranjih vrat. Na voljo so tudi lesena notranja vrata ali pa masivna notranja vrata. Izberete lahko tudi notranja vrata s skritimi podboji po ugodnem ceniku.
MANET sistem okovja za točkovno pritrjevanje iz polnega nerjavečega jekla. Omogoča minimalističen videz in oblikovanje svetlih in prostornih prostorov. Na voljo so vam tri različice - MANET Neu, MANET Original in MANET Compact. Sistem okovja za točkovno pritrjevanje estetsko dopolnjuje vsako oblikovanje pohištva iz stekla. Odločite se za kakovost in prefinjenost. Izberite sistem okovja MANET.
Dorma samozapiralo z drsno letvijo omogoča edinstven padec momenta odpiranja vrat.
Avtomatika za dvoriščna in garažna vrata ter za parkirne zapornice. Tudi popravilo in vzdrževanje. Zakaj bi porabljali čas in energijo za ročno odpiranje vrat, če vam je na voljo sodobna avtomatika za vrata (garažna, dvoriščna ali za parkirne zapornice) z motorji, ki delujejo skoraj neslišno? Avtomatika,. projektiranje elektroinštalacij in avtomatska vrata podjetja AVelis d.o.o., Šempeter pri Gorici.
PANIC sistem okovja za izhode v sili je visoko specializirano okovje za izhode v sili. Panic sistem okovja je kot nalašč za uporabo v bolnišnicah, šolah, univerzah, koncertnih dvoranah, nakupovalnih centrih, hotelih, pisarniških in drugih objektih. Povsod, kjer so varnost, zanesljivost in estetika ključnega pomena. Na voljo vam je več visoko kakovostnih različic.
Za cenik ALU vhodnih vrat nas prosimo kontaktirajte zato vabljeni k ogledu spletne strani. Pri nas najdete akcijo PVC vhodnih vrat, ki se jo splača izkoristiti. 
Hausmart vhodna vrata so lahko okras vašega doma, poleg tega pa vam nudijo tudi dobro zvočno in toplotno izolacijo. Izbirate lahko med različnimi tipi in barvami, tako da boste s svojo izbiro zagotovo zadovoljni. 
Moderna vhodna vrata AJM v barvah po želji strank. PVC stavbno pohištvo je cenovno ugodno in dobra rešitev za tiste, ki želji pri nakupu vrat prihraniti. Poskrbite za lep izgled in varnost vašega doma in se odločite za plastična vhodna vrata AJM, ki so dodatno ojačana in imajo trikratno zaklepanje po višini. V ponudbi imamo tudi kvalitetna plastična okna po zelo konkurenčnih cenah. AJM zastopnik, Helena Lebeničnik, Koper
Aluminijasta oziroma alu vhodna vrata - možnost individualnega oblikovanja in prilagoditve za različne tipe stavb. Vsestranska in kvalitetna aluminijasta vhodna vrata, enokrilna ali dvokrilna za hiše ali poslovne stavbe. Posebej jih priporočamo za stavbe, kjer je frekvenca obiskovalcev velika in uporaba vrat pogostejša. V ponudbi imamo tudi kakovostna okna - stavbno pohištvo blagovne znamke DorJan družinskega podjetja Zgonec d.o.o., Komenda.
Notranja vrata izdelana iz masivnega lesa vam bodo prinesla zadovoljstvo in kvaliteto.
Če potrebujete odlična vrata po naročilu na območju Gorenjske ali pa vas zanimajo kljuke za vhodna vrata. Naša vhodna vrata po naročilu so vrhunska.
Za dodatne informacije obiščite spletno stran kjer boste našli cenik PVC vhodnih vrat, kot ga še niste videli. Preverite ugodne cene vhodnih PVC vrat. 
Ponudba sekcijskih in lamelnih vrat v različnih izvedbah: kakovostna garažna in  industrijska sekcijska vrata, primerna tudi za večja vozila, in lamelna garažna vrata. Kvalitetna blagovna znamka DorJan družinskega podjetja Zgonec d.o.o., Komenda. Pri odločitvi in izbiri primernih vrat vam lahko pomagajo naši strokovnjaki. Pri prenovi ali obnovi ne pozabite na nakup kakovostnih, funkcionalnih in estetskih vrat.