Vsi.si > Dom in vrt > Vrata

Vrata. Vhodna vrata, garažna vrata, notranja vrata

Vrata. Se odločate za nova vrata? Vhodna vrata in notranja vrata odlične kakovosti in različnih barv ter dizajnov. Na voljo tudi garažna vrata z dobro izolacijo, protivlomna vrata in masivna ALU vrata

Vabimo vas k ogledu PVC oken in vrat, ki so zares vredna nakupa. Ne spreglejte naših akcije PVC oken. 
Avtomatika za dvoriščna in garažna vrata ter za parkirne zapornice. Tudi popravilo in vzdrževanje. Zakaj bi porabljali čas in energijo za ročno odpiranje vrat, če vam je na voljo sodobna avtomatika za vrata (garažna, dvoriščna ali za parkirne zapornice) z motorji, ki delujejo skoraj neslišno? Avtomatika,. projektiranje elektroinštalacij in avtomatska vrata podjetja AVelis d.o.o., Šempeter pri Gorici.
Podjetje M-SORA vam po meri izdela vrata s skritimi podboji. Ponujajo pa vam tudi sodobna vhodna vrata iz hrastovega lesa.
MANET sistem okovja za točkovno pritrjevanje iz polnega nerjavečega jekla. Omogoča minimalističen videz in oblikovanje svetlih in prostornih prostorov. Na voljo so vam tri različice - MANET Neu, MANET Original in MANET Compact. Sistem okovja za točkovno pritrjevanje estetsko dopolnjuje vsako oblikovanje pohištva iz stekla. Odločite se za kakovost in prefinjenost. Izberite sistem okovja MANET.
Se sprašujete katera vhodna vrata izbrati? Izberite vhodna vrata Pirnar: protivlomna alu vhodna vrata, kovinska vhodna vrata, lesena vhodna vrata.
Ponujamo vam kakovostna industrijska vrata - notranja in zunanja. Ker so vsestranska in jih je mogoče prilagoditi skoraj vsakemu prostoru, je industrijska sekcijska vrata THERMO mogoče vgraditi skoraj povsod. Zmanjšajte izgubo energije in povečajte pretok materiala. Podjetje Arcont IP iz Gornje Radgone ima v ponudbi tudi aluminijasta in kovinska vhodna vrata, ki jih odlikujejo estetske kljuke in dobri varnostni mehanizmi, in okna. Preverite kakovost naših izdelkov!
Če potrebujete odlična vrata po naročilu na območju Gorenjske ali pa vas zanimajo kljuke za vhodna vrata. Naša vhodna vrata po naročilu so vrhunska.
Aluminijasta ali alu vhodna vrata in alu okna po zelo ugodni ceni. Pri plačilu računa vas znesek ne bo presenetil, saj se strogo držimo cene, ki je bila dogovorjena v predračunu. Odločitev za aluminijasta vhodna vrata bo pomenila prihranek energije. V naši ponudbi imamo aluminijasto in PVC stavbno pohištvo. Preverite možnost za popust in cenik za naše izdelke na spletni strani podjetja Cugelj, Ivančna Gorica.
Notranja vrata s steklom so odličen estetski dodatek vašemu domu. Poleg tega so še praktični, saj prepuščajo svetlobo.
Katera vhodna vrata izbrati? Obiščite salon vrat Pirnar, kjer vam nudimo pomoč pri izbiri vhodnih varnostnih vrat alu.
Dorma samozapiralo z drsno letvijo omogoča edinstven padec momenta odpiranja vrat.
PORTEO pogon za krilna vrata za tiho in zanesljivo odpiranje in zapiranje. Elektromotorni pogon, ki omogoča enostavno uporabo krilnih vrat. Priročen je za uporabo doma in v poslovnih prostorih. PORTEO pogon omogoča odpiranje s stikalom, z daljincem, s pomočjo senzorja ali ročno na način "Push/Pull & Go". DORMA zastopnik za Slovenijo, Franc Hribar, Kamnik - prodaja, montaža in servisiranje izdelkov podjetja Dorma.
Avtomatska drsna vrata za poslovni prostor ali dom mladega podjetja, ki se ponaša z bogatimi izkušnjami. Ponujamo vam kakovostna in cenovno ugodna avtomatska vrata v različnih izvedbah: krilna, kotna, požarna, dvoriščna, garažna. Obiščemo vas pri vas doma ali v vašem podjetju in skupaj z vami najdemo primerno rešitev za vas. Izdelava in montaža vrat ter svetovanje pri izbiri primernih vrat za vaš dom ali vaše podjetje. AVelis d.o.o., Šempeter pri Gorici
Steklena balkonska drsna vrata zmanjšujejo izgubo energije. Ponujamo visokokakovostna okovja za drsna steklena vrata in okna.
Proizvajamo vrata po meri, poceni in ugodno. Drsna vrata vam prihranijo prostor pri odpiranju. Zato če iščete steklena notranja drsna vrata, se oglasite pri nas. 
Bogata izbira zunanjih varnostnih vrat po meri. Izberite svoja alu vrata ali masivna vrata v salonu vrat Pirnar.
Kakovostni rezervni deli za garažna in dvoriščna vrata. V ponudbi so rezervni deli podjetij Genius, Key, FAAC in CAME. Različni rezervni deli: pogoni za krilna in drsna vrata, zapornice, vodila in motor. Montaža, vzdrževanje in servisiranje. Stranke lahko obiščemo na terenu in jim svetujemo pri izbiri. Izdelujemo avtomatska vrata, ukvarjamo pa se tudi s projektiranjem elekto inštalacij. Smo mlado podjetje z bogatimi izkušnjami. AVelis d.o.o., Šempeter pri Gorici.
Alu vrata Pirnar so odlična varnostna vrata, ki jih lahko za vas izdelajo tudi po meri. Preverite pestro ponudbo masivnih zunanjih vrat, ki očarajo vsakogar.
Za cenik ALU vhodnih vrat nas prosimo kontaktirajte zato vabljeni k ogledu spletne strani. Pri nas najdete akcijo PVC vhodnih vrat, ki se jo splača izkoristiti. 
Za dodatne informacije obiščite spletno stran kjer boste našli cenik PVC vhodnih vrat, kot ga še niste videli. Preverite ugodne cene vhodnih PVC vrat.