Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Vodovod

Vodovod. Vodovod, vodovodne cevi in vodovodne inštalacije

Vodovod. Potrebujete hišni vodovod ali morda ulični vodovod? Kvalitetne cevi za vodovod in vodovodne inštalacije v naši rubriki »vodovod«. Oglejte si našo ponudbo za vodovod.

Včasih so za izdelavo vodovodne napeljave uporabljali ročno cinkane železne cevi, danes pa se uporabljajo druge žlahtne kovine, predvsem pa kakovostne plastične mase. Vodovodno napeljavo vam uredi podjetje Elektroprom d.o.o. iz Kisovca.
Kroglični ali krogelni ventil je eden ključnih elementov vodovodne napeljave, saj kroglični ventili uravnavajo pretok vode.
Hišni hidroforji skrbijo za oskrbo stanovanjskih hiš z vodo. Najbolj pogosto se uporabljajo za oskrbovanje vodovodov na višje ležeečih krajih.
Vodovodno instalacijo je potrebno izvesti z modernimi pripomocki in materiali. Vedno mora biti napeljava izvedena odgovorno in profesionalno.
Vodovodne inštalacije pri podjetju Akvakul, d.o.o. po ugodni ceni. Na spletni strani si lahko ogledate še ostalo ponudbo.
Vodovodna napeljava se bo najlažje prenovila, če je v planu tudi prenova kopalnice. Vodovodne cevi, ki jih boste vgradili naj bodo kvalitetne. Kvalitetni odtoki so prav tako pomembni kot kvalitetne cevi. Vodovodna napeljava | Prenova kopalnice | Vodovodne cevi | Odtoki
Kakovostne zbiralnike za vodo iz polietilena odlikuje dolga življenjska doba in multiuporabnost. Pokličite nas.
Vodni kamen se nabira v ceveh, stenah in ventilih naprav, v grelcih, pralnih ter pomivalnih strojih itn. Učinkovito se mu zoperstavimo z mehčanjem vode, kar nam omogoča tabletirana sol Tablesol iz podjetja Salinen Prosol.
PE cevi so narejene iz polietilena – polietilenske cevi. Ponujamo vam plastične cevi za vodovod, industrijske cevi, cev za plin.. PE cev – plastična cev
Za daljšo življenjsko dobo vašega pomivalnega stroja, manjšo porabo detergenta ter varčevanje z energijo, je priporočljiva uporaba tabletirane soli Tablesol iz podjetja Salinen Prosol.
Preverite našo pestro ponudbo slovenskih in nemških cistern za zbiranje vode. Na vsi.si imamo tudi akcije.
Velika akcija zbiralnikov deževnice! Z uporabo deževnice do velikih prihrankov, preverite ugodne zbiralnike deževnice!
Za celotno funkcionalnost objekta so pomembne različne vrste inštalacij. Med njimi so tudi vodovodne inštalacije, ki morajo biti izvedene natančno, za izvedbo pa morajo biti uporabljeni tudi kakovostni materiali. Pri nas bomo poskrbeli za vse - Trgocev d.o.o., Logatec.
Plastični zbiralniki za vodo so ugodnejši kot betonski. Imajo dolgo življenjsko dobo in enostavno vzdrževanje.
Hidroforna črpalka oz. hidrofor za vodo je sistem, ki s pomočjo pumpe pomaga vzdrževati tlak vode v sistemu. Hidroforna črpalka je enostavna rešitev za težave s premajhnim pritiskom vode.
V trgovini Na pot vam je na voljo celotna vodovodna oprema - vodovodne cevi, sifoni, kotlički, odtoki, kroglični ventili in vodometi. Poskrbite, da bodo vaše vodovodne inštalacije izvedene strokovno in kakovostno. Na pot d.o.o., Brezovica pri Ljubljani
Nižje stroške ogrevanja si lahko zagotovite s toplotno črpalko za centralno ogrevanje hiše, ki je lahko vaša že po zelo ugodni ceni.
Iščete izvajalca za vodovodno napeljavo? Pokličite podjetje Akvakul, d.o.o.. ali obiščite spletno stran.
Hidrofor prodajamo po ugodnih cenah. Oglejte si ponudbo na naši spletni strani.