Vsi.si > Dom in vrt > Urejanje okolice

Urejanje okolice hiše. Zunanja ureditev doma.

Urejanje okolice - izdelki in storitve, ki jih potrebujete, ko odločite za urejanje okolice. Zunanja ureditev hiše naj bo estetsko privlačna in funkcionalna. Spremenite okolico svoje hiše v prijeten ambient.

Obrezovalne, večnamenske škarje blagovne znamke Fiskars. UNICOMMERCE d.o.o.
Električni, motorni in akumulatorski rezalniki za živo mejo STIHL. UNICOMMERCE d.o.o.
Nastavki in priključki - patentirani mehanizem QuikFit. UNICOMMERCE d.o.o.
Pri urejanju okolici si je pogosto zelo priročno pomagati s pretočnimi črpalkami. Pretočne črpalke so uporabne predvsem pri manipualciji z umazano vodo.
Če vam zmankuje časa za urejanje vašega vrta, se lahko obrnete na Humko d.o.o. Njihovi strokovanjaki bodo z veseljem poskrbeli za okolico vaše hiše.
Izdelki iz betona, kot naši najbolj prodajani betonski vodnjaki, bodo polepšali prav vsak vrt s svojim dovršenim videzom.
Ob presajenju rastline doživijo manjši presaditveni šok, ki ga lahko ublažimo tako, da jih zalijemo s hranilom Mineral.
Urejanje okolice hiše predstavlja izziv za marsikoga, ki nima idej, kako urediti okolico. Obiščite našo spletn stran in preverite nasvete za urejanje okolice in vrta.
Urejanje zunanje okolice hiše izvajamo po ugodni ceni. Pomagamo vam pri urejanju vrtov in drugih delov dvorišča tudi v Ljubljani.
Električni prekopalnik za zemljo nam krepko olajša prekopavanje in rahljanje zemlje.  Prekopavanje oz. rahljanje zemlje je hitro in enostavno. 
  Urejanje zunanje okolice in vrta ob hiši je zabavno. Ureditev okolice hiše veliko pove o njenih stanovalcih ali uporabnikih.
Če želite urediti okolico doma ali vrta, ste prišli na pravi naslov. Podjetje Bevec vam ponuja čudovite inox ali pocinkana cvetlična korita v različnih dimenzijah in oblikah. Prav tako ponujajo številne dodatke kakor so vgrajene luči, vodne curke ali dvojna dna za zbiranje vode.
Če želite svoja tla v okolici zaščititi na naraven način, je zastirka prava za Vas. Zastirka iz slame ohranja kakovost tal, nudimo pa tudi zastirke iz lubja, žaganja in bambusa.
Prane betonske plošče vam nudijo naravno lepoto. Betonske plošče dimenzij 40 x 40 x 3,8. Odločite se za prane plošče in oblikujte okolico po svojih željah.
Zastirka proti plevelu je učinkovita zaščita za vrt. Odločite se lahko za zastirko iz slame, iz bambusa ali pa naročite leseno zastirko.
Ugodne freze za vrt različnih vrst, vrhunske kakovosti. Obiščite našo trgovino in se prepričajte.
Ročni prekopalnik zemlje lahko kupite tudi v akciji.  Možen pa je tudi nakup freze.
Pomembno je tudi gnojenje sadnega drevja. Za dodatne informacije obiščite spletno stran!
Betonski izdelki – kakovostni izdelki iz betona. Na voljo so vam betonski škarpniki, betonski tlakovci, betonski robniki, betonski vogalniki in betonski zidaki.
Obiščite spletno stran podjetja EVJ Elektroprom d.o.o. in si preberite o vseh prednostih vrtnih zastirk, ki ščitijo vaš vrt pred plevelom in zajedalci.
Vam služba in druge obveznosti ne dopuščajo dovolj časa, da bi se posvetili vašemu vrtu in okolici okoli hiše? V podjetju TISA za to namesto vas poskrbijo po zelo ugodnih cenah. Storitve so kvalitetne ter prilagojene vašim željam.
Betonski tlakovci različnih barv in oblik. Tlakovci Cementnih izdelkov Jarc vas zagotovo ne bodo razočarali. Pri nas poteka izdelava tlakovcev, po želji pa vam jih tudi položimo.
Presajanje sobnih rastlin je potrebno, ko prerastejo lonec ali ko se zemlja iztroši. Po presajanju rož priporočamo zalivanje s sredstvom Mineral.