Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Terase

Zunanje terase, lesene terase in tropski les za terase ter podi

Zunanje terase v vsi.si. Izdelava terase po meri in montaža terase iz domačega in eksotičnega lesa. Les za terase odlikuje barvna obstojnost in trajnost, zato izberite najboljše terase v naši ponudbi.

Kakovostne in cenovno ugodne lesene terase - Zeleni zajec d.o.o
Izdelava lesene terase mora biti skrbno načrtovana. Za izdelavo priporočamo tropski les. Les mora imeti dolgo življensko dobo in mora biti oporen na vse vremenske vplive. V podjetju Maderales priporočamo deske, ki so narejene iz trdega eksotičnega lesa.
Oglejte si cenik za naše lesene terase. Priporočamo vam sibirski macesen – cena je zelo ugodna. V naši ponudbi tudi leseni podi za terase.
Svetujemo vam, da se pred nakupom lesene terase posvetujete s strokovnjakom. Če še niste povsem prepričani, če bi zares uporabili les, vam lahko povemo, da je izbira vsekakor na mestu, saj je les naraven material, izredno obstojen in hkrati lep. Vogart d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Izdelava lesene terase iz tikovine. Tikovina (ang. teak) oz. tikov les za terase spada med srednje trdne vrste lesa in se uporablja za pode za terase. Leseni podi so primerni tudi za druge prostore - preverite našo ponudbo podov za savne, kopalnice, vrtove ... Alutech, Grosuplje
Izdelava lesene terase ali izdelava terase iz lesa podjetja Maramo. Nudimo Izdelava tikove terase in ugodne cene. Ugodna tikovina za terase. Pokrite terase in balkoni iz lesa.
Les za terase je treba pazljivo izbrati, saj so lesene zunanje talne obloge izpostavljene številnim vplivom in se ob neprimerni izbiri lesa lahko hitro uničijo. V podjetju Prehod d.o.o. vam nudimo več vrst lesa, od priljubljene tikovine do ostalih eksotičnih. Vabljeni v naš salon!
Izdelava lesene terase se začne z dobrim idejnim načrtom in ustrezno vrsto lesa. V podjetju Prehod d.o.o. vam nudimo izdelavo oziroma polaganje lesene terase s posebnim sistemom Softline.
Tikov les za terase – tik terase. Tikov parket. Tik les je izredno lep in cenjen zaradi svoje vzdržljivosti. Tik les ali teak les za vse ljubitelje tikovih dreves. Tikovina, Maderales
Lesene terase so zlitje udobja notranjih prostorov in stika z naravo. Lesena vrtna terasa je odličen prostor za sproščanje na svežem zraku na vrtu, ladijski pod pa poskrbi za pridih topline. Različne vrhunske vrste lesa za zunanje obloge v Prehod d.o.o.
Teak les odlikujejo izjemna kakovost, uporabnost, trajnost in lep videz. Zaradi obstojnosti v vlažnem okolju se tikovina oz. tikov les še posebej odlično obnese na terasah. Tikovina je najprimernejša vrsta lesa za izdelavo lesene terase in ostalih zunanjih lesenih oblog.