Vsi.si > Dom in vrt > Strehe > Žlebovi

Žlebovi so zaključek strehe

Žlebovi omogočajo odtekanje vode od objekta.

V podjetju Metrapan Vam nudimo vse kar potrebujete za kvalitetno streho. V naši ponudbi najdete vse za streho - od obrob in žlebov do odtokov.
Naši krovci za vas izvedejo montažo žlebov, ki bo potekala hitro in brez težav. Ponujamo vam vrhunske žlebove, strešne dodatke in krovske elemente.
Ne prezrite ugodne ponudbe podjetja Skrin. Estetski, obstojni in cenovno ugodni žlebovi različnih dimenzij čakajo na vas. Oglejte si njihovo spletno stran za več informacij.
Kvalitetne žlebove za streho po naročilu dobite v podjetju Skrin d.o.o. Obiščite naše trgovine v Kranju in Ljubljani.
Obiščite spletno stran podjetja Skrin d.o.o. in si oglejte njihovo ugodno akcijo strešnih žlebov različnih dimenzij.
V podjetju Skrin nudijo polkrožne, štirikotne in ovalne žlebove. Žlebovi iz ponudbe so izjemne kakovosti - dobite pa jih lahko po ugodni ceni. Za več informacij preverite spletno stran.
Objemke za odtočne cevi so pomemben element pri žlebovih in ostalih ceveh v vašem domovanju. Podjetje Tinde jih izdeluje iz nerjaveče in kakovostne pločevine.
Tinde vam nudi mnogo kljuk za žlebove iz stalne ponudbe. Prav tako vam po ugodni ceni izdelajo poljubne kvalitetne kljuke po naročilu.
Žleb za odvajanje meteorne vode, na voljo različni materiali in barve ter dimenzije. Ugoden cenik žlebov preverite tukaj.
Naša ponudba obsega raznovrstne dimenzije žlebov po ugodni ceni. Zagotavljamo kvalitetno izdelavo in strokovno montažo. Kontaktirajte nas.