Vsi.si > Dom in vrt > Strehe

Strehe. Ravne strehe in strehe z naklonom

Strehe. Prekrivanje strehe zahteva svoj čas, toda nove strehe močneje kljubujejo vremenskim nevšečnostim. Strešniki za strehe in izolacija za strehe. Kakovostne strehe oz. strešne kritine. Preverite jeklene strešne kritine, pločevinaste strehe in kovinske kritine. Za vsa strešna dela je priporočljivo, da izberete usposobljeno in strokovno krovsko ekipo.

Jeklene strešne kritine - Mix d.o.o.
Strešna kritina Tondach d.o.o. – prijazna strešna kritina za prijazen dom, strešna opeka in strešne kritine Tondah d.o.o.. Naravna opečna kritina najvišje kakovosti. Kritina za dom in druge objekte - tudi gospodarske in poslovne objekte.
Izdelava zelene strehe je hitra in učinkovita, obenem pa pripomore k bolj zdravemu in zelenemu okolju. Na voljo dve različni izvedbi, ekstenzivna za sajenje trdoživih rastlin in intenzivna za grmovnice in drevesa.
V podjetju Metrapan Vam nudimo vse informacije o ravni strehi. Če Vas zanima karkoli o naklonu, krovstvu, izolaciji in sanaciji ravne strehe na hiši, se oglasite v podjetju Metrapan.
Zelena streha predstavlja zanimivo alternativo običajni strešni kritini. O sestavi zelene strehe in stroških njene izvedbe se pozanimajte pri usposobljenih strokovnjakih.
Ozelenjene strehe so v ponos marsikateri hiši zaradi estetsko privlačnega videza. Pri nas izvedemo zeleno streho strokovno in po ugodni ceni.
Podjetje Šircelj izolacije, d.o.o. so izvajalci ravnih streh že več kot 30 let. Zagovotite si ravno streho po ugodni ceni.
Cena zelene strehe je v našem podjetju glede na kvaliteto zelo ugodna. Gradnjo zelene strehe izvajajo profesionalci, ki vedo kakšna je sestava zelene strehe in so pozorni na vsak detajl.
Aluminijasti profili za strehe in aluminijasti nadstreški za kakovostno zaščito. Alu profili in alu nadstreški, ki ne rjavijo in so odporni na praske, služijo kot avtomobilski nadstrešek ali aluminijasti nadstrešek za terase. Kvalitetne kritine za nadstreške. M kaiser, Maribor
Zelena streha v Ljubljani navdušuje stranke s strokovnimi izvedbami zelenih streh. Ozelenitve ravnih streh vam lahko prinesejo marsikatere koristi. Zelene terase vam izjemno popestrijo celotno bivališče.
Si želite, da bi bil vaš dom nekaj posebnega? Omislite si ekstenzivno ozelenitev strehe, ki združuje naravnost in moderno funkcionalost.
Kvalitetna in cenovno ugodna obnova ravne strehe s podjetjem Šircelj. Preverite še ostale storitve podjetja.
Pri izdelavi zelene strehe je pomembna tudi ustrezna hidroizolacija, za katero naj poskrbijo za to usposobljeni strokovnjaki. 
Izvedba ravne strehe lahko temelji na klasični kritini za ravne strehe, lahko pa se odločite tudi za ozelenitev. Možna tudi izvedba ravne pohodne strehe.
Pri hidroizolaciji zelene strehe je potrebna kakovostna protikoreninska zaščita. Za preprečevanje neljubega puščanja ali zamakanja je potrebno, da izolacijo ravne strehe opravi izkušen profesionalec.
Hitro, zanesljivo in profesionalno popravilo ravnih streh s podjetjem Šircelj. Že več kot 30 let izkušenj.
Zelene strehe so ideana rešitev za ljubitelje narave, obenem pa čistijo deževnico, zadržujejo hrup in imajo ugodno ceno za bolj mirno življenje
Nadstrešek z ozelenitvijo strehe ima večjo vredno, vendar je pomembna njena sestava za uspeh.
Preverite cenik strešne kritine na spletni strani podjetja Skrin. Cene vas bodo prepričale v nakup.
Strešna kritina – izberite kovinsko kritino, ne bo vam žal. Pri nas jo dobite po ugodni ceni. Cenik in ostale informacije poiščite na spletu ali nas pokličite.
Zelena streha je poimenovanje za strehe, ki so prekrite z ekstenzivno ozelenitvijo. Debelina zelene strehe seveda vpilva na težo zelene strehe.