Vsi.si > Dom in vrt > Strehe

Strehe. Ravne strehe in strehe z naklonom

Strehe. Prekrivanje strehe zahteva svoj čas, toda nove strehe močneje kljubujejo vremenskim nevšečnostim. Strešniki za strehe in izolacija za strehe. Kakovostne strehe oz. strešne kritine. Preverite jeklene strešne kritine, pločevinaste strehe in kovinske kritine. Za vsa strešna dela je priporočljivo, da izberete usposobljeno in strokovno krovsko ekipo.

Jeklene strešne kritine - Mix d.o.o.
Zelena streha predstavlja zanimivo alternativo običajni strešni kritini. O sestavi zelene strehe in stroških njene izvedbe se pozanimajte pri usposobljenih strokovnjakih.
Cena ravnih streh pri podjetju Šircelj ugodna. Poleg izgradnje ravne strehe nudijo tudi obnovo ravne strehe.
Potrebujete novo kritino za ravne strehe? Podjetje Šircelj je izvajalec za ravne strehe z dolgoletnimi izkušnjami.
Preverite cenik strešne kritine na spletni strani podjetja Skrin. Cene vas bodo prepričale v nakup.
Odkrijte lastnosti zelenih streh.
Sanacija in prenova ravnih streh za preprečitev poškodb.
V ponudbi kvalitetne strešne obrobe iz najboljših materialov. Preverite našo pestro ponudbo.
Pločevinasta strega nudi kvaliteteno zaščito pred vremenskimi vplivi. Preverite našo ponudbo in cene.
Zelena streha v Ljubljani navdušuje stranke s strokovnimi izvedbami zelenih streh. Ozelenitve ravnih streh vam lahko prinesejo marsikatere koristi. Zelene terase vam izjemno popestrijo celotno bivališče.
V podjetju Skrin je razmerje med kakovostjo in ceno odlično, saj so cene strehe res ugodne. Prav tako je ugodno tudi popravilo strehe.
Strešne kritine Bobrovec - tradicionalna strešna kritina, ki se lepo poda tudi na moderne stavbe. Bobrovec v različnih modelih: segmentni, koničasti, gotski, cerkveni bobrovec in bobrovec Steyr (bombiran). Izberete lahko med številnimi barvami. Strešna kritina bobrovec brez sijaja ali prekrita z glazuro. Tondach d.o.o., Boreci.
Obnova ravnih streh, ki so lahko tudi zamenjava celotne strešne kritine in ostalih delov strehe.
Z izdelavo zelene strehe lahko prihranite pri stroških klime in ogrevanja. Cene zelenih streh se vam zato sčasoma povrne. Najboljše zelene strehe lahko najdete pri nas.
Izbira strehe je lahko enostavna, če je vaš cilj trajna streha. Opečna strešna kritina, ki se odlično obnese v vremenskih pogojih, ki jih imamo pri nas. Ko se odločate za obnovo strehe, izberite strešno kritino Tondach. Najboljša kritina za prekrivanje strehe. Tondach, Boreci
Zelene strehe podaljšajo življenjsko dobo vaši strehi. Zelene strehe so estetsko čudovite in cenovno ugodne.
Ozelenjene strehe so v ponos marsikateri hiši zaradi estetsko privlačnega videza. Pri nas izvedemo zeleno streho strokovno in po ugodni ceni.
Poskrbite za strokovno opravljeno hidroizolacijo ravne strehe. Podjetje Norik nudi ugodno ceno izolacijo strehe ter izolacijo podstrehe.
Če se vam zdi, da potrebujete novo streho, a je le ta za vas prevelik finančni zalogaj se raje odločite za sanacijo vaše strehe. Podjetje Skrin nudi kvalitetno sanacijo strehe in zamenjavo strešne kritine po ugodnih cenah.  
Nudimo vse kar potrebujete za izdelavo strehe. Preverite našo ponudbo obrob, žlebov, strešnih kritin in drugi krovskih izdelkov.
Ravne strehe lahko postanejo tudi dodaten uporaben prostor. Obrnjena streha je pametna izbira zaradi zaščite hidroizolacije.