Vsi.si > Dom in vrt > Strehe

Strehe. Ravne strehe in strehe z naklonom

Strehe. Prekrivanje strehe zahteva svoj čas, toda nove strehe močneje kljubujejo vremenskim nevšečnostim. Strešniki za strehe in izolacija za strehe. Kakovostne strehe oz. strešne kritine. Preverite jeklene strešne kritine, pločevinaste strehe in kovinske kritine. Za vsa strešna dela je priporočljivo, da izberete usposobljeno in strokovno krovsko ekipo.

Jeklene strešne kritine - Mix d.o.o.
Se odločate za izdelavo zelene strehe? Prepustite gradnjo zelene strehe usposobljenim strokovnjakom, ki se spoznajo tako na pravilno sestavo kot detajle zelene strehe.
Opremite svojo hišo z zeleno ali ravno streho. Ravne strehe lahko ozelenite in jih s tem maksimalno izkoristite, hkrati pa delujete z naravo. Oglejte si ugodne cene ravnih in zelenih hiš.  
Obnova ravnih streh, ki so lahko tudi zamenjava celotne strešne kritine in ostalih delov strehe.
Pri izdelavi zelene strehe je pomembna tudi ustrezna hidroizolacija, za katero naj poskrbijo za to usposobljeni strokovnjaki. 
Izdelava ravne strehe, ki nudi boljši izkoristek. Več informacij o detajlih za ravno streho pridobite na spletni strani.
Preverite cenik strešne kritine na spletni strani podjetja Skrin. Cene vas bodo prepričale v nakup.
Izdelava zelene strehe, ki s pomočjo rastlin stavbo poveže z naravnim okoljem. Izdelave se lotite preudarno in jo zaupajte profesionalcem in prihranite.
V podjetju Metrapan Vam nudimo različne vrste streh. Pozanimajte se o zeleni strehi - izdelava, sestava in seveda cena zelene strehe.
Akcija žlebov. Žlebovi in odtočne cevi po ugodnih cenah. Pomemben del krovstvo je kvalitetna montaža žlebov.
Kvalitetna in cenovno ugodna obnova ravne strehe s podjetjem Šircelj. Preverite še ostale storitve podjetja.
Izberite kakovostno kritino za nadstrešek. Izberite creaton kritino pri podjetju Skrin, d.o.o.. 
Če se vam zdi, da potrebujete novo streho, a je le ta za vas prevelik finančni zalogaj se raje odločite za sanacijo vaše strehe. Podjetje Skrin nudi kvalitetno sanacijo strehe in zamenjavo strešne kritine po ugodnih cenah.  
Ste se odločili za prekrivanje, popravilo ali izolacijo strehe? V naši trgovini vam nudimo gradbeni in instalacijski material - strešne kritine, vlakocementne plošče, kameno volno, stekleno volno, stiropor ... Kakovostni materiali za prekrivanje in popravilo strehe, ki jih lahko kupite v naših poslovalnicah ali prek naše spletne trgovine. Trgovina Mix, Ljubljana.
Odkrijte lastnosti zelenih streh.
Odločitev za zeleno ravno streho vam lahko prinese številne prednosti, ki jih ne morete imeti pri poševnih strehah. Zelene strehe imajo dobro hidroizolacijo in zmanjšajo stroške obratovanja.
Ravne strehe nudijo izjemno priložnost za praktično in estetsko zazelenitev. Naj zelena streha prinese svežino tudi v urbani prostor.
V podjetju Metrapan Vam nudimo najboljšo sestavo zelene strehe. Omislite si zeleno ali ozelenjeno streho, mi pa Vam zagotovimo kvalitetno izdelavo zelene strehe.
Kvalitetno odvodnjavanje ravne strehe, da na strehi med in po dežju voda ne zastaja. V podjetju Streha Kuhar izvedemo profesionalno hidroizolacijo ravne strehe.
Izdelava zelene strehe je hitra in učinkovita, obenem pa pripomore k bolj zdravemu in zelenemu okolju. Na voljo dve različni izvedbi, ekstenzivna za sajenje trdoživih rastlin in intenzivna za grmovnice in drevesa.
Zelena streha je poimenovanje za strehe, ki so prekrite z ekstenzivno ozelenitvijo. Debelina zelene strehe seveda vpilva na težo zelene strehe.