Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Spalnice > Postelje

Postelje - otroške, mladinske, francoske in druge. Tudi postelja po meri.

Postelje za miren in udoben spanec. Mladinske postelje, otroške, francoske in druge. Na voljo vam je tudi postelja po meri oz. po naročilu.

Prednost postelj iz naravnih materialov je v tem, da se odlično prilegajo vašemu telesu kar omogoča mirnejši spanec. Ob ugodni prodaji postelj vam Slovenska postelja zagotavlja vrhunsko kvaliteto. 
Podjetje Alples v Železnikih nudi pester izbor zakonskih postelj in ostalega pohištva. Zadostno velike zakonske postelje so nujne za kakovosten spanec pri partnerjih. Alples vam ponuja izjemno razmerje med ceno in kakovostjo.
Otroške in enojne mladinske postelje pri Alplesu so dobra izbira za vašega odraščajočega otroka.
Ugodne postelje in pohištvo po meri za vse prostore stanovanja ali hiše. Masivne postelje so kvalitetne in trpežne.
V trgovini Aniles vam nudijo francoske postelje po meri različnih proizvajalcev. Francoska postelja je lahko klasičnega ali modernega izgleda, odvisno od vaših želja in potreb, na voljo pa so seveda tudi v različnih barvah. Tudi ležišča so raznolika, od manj trdih do zelo trdih. Vabljeni!
Otroške postelje različnih dimenzij po meri. Otroška posteljnina – volnena prešita odeja bo poskrbela za kakovosten in nemoten spanec. 
Kvalitetna izdelava vzmetnic je izredno pomembna za našo hrbtenico. Kvalitetne vzmetnice nudijo telesu oporo v točno tistih mestih, kjer je potrebno. Z dobro izdelano vzmetnico boste imeli boljši in trdnejši spanec.
Zaradi visoke prilagodljivosti so ležišča po meri najboljša odločitev za vas. Spalni studio nudi pestro ponudbo ležišč iz naravnih materialov in lateksa.
V poslovalnicah po vsej Sloveniji se lahko na lastne oči prepričate, zakaj moderne postelje zagotavljajo najvišjo kakovost spanca. V moderni postelji se boste dobro počutili in hitreje odpočili.
Za maksimalno udobje si zagotovite posteljo 200x200. V Spalnem studiu vam bodo svetovali pri nakupu in po meri izdelali posteljo, ki ustreza vsem vašim željam.  
Nova ležišča so koristna tako za udobje kot za zdravlje. Lateksa ležišča zavirajo razvoj pršic, ležišča iz pene pa so izredno lahka in ugodnih cen.
Velik napredek v področju vzmetnic so prinesle žepkaste vzmeti. Tako boste lažje mirno spali, saj so žepkaste vzmeti tihe in oblazinjene.
V Spalnem studiu vam nudimo bogat izbor posteljnih okvirjev 90x200, 160x200, 200x200 itd. Izdelamo vam tudi postelje po želji.
Najcenejše oblazinjene postelje sedaj na voljo v spletni trgovini dom24.si! Preverite široko ponudbo poceni in oblazinjenih postelj.
Kakovostna zračna postelja po meri je osnova za dober spanec. Nudimo tudi kvalitetne vzmetnice in vzglavnike.
Se vaš malček ponoči zbuja? Ste poskusili že vse možno, pa noč nikakor ne mine mirno? Nudimo vam kakovostne otroške posteljice, ki bodo poskrbele za trden in udoben spanec vašega najmlajšega. Otroška zibajoča se posteljica Klemen je osvojila prvo nagrado na Pohištvenem sejmu 2008.
Naše najcenejše jogi vzmetnice vas bodo navdušile!
Zakaj ne bi poskrbeli tudi za dobro spanje vaših najstnikov? Odločite se za mladinske ali otroško-mladinske postelje ter visoko kakovostne pograde blagovne znamke Slovenska postelja - Begunje na Gorenjskem.
Oblazinjene postelje po meri. Na voljo so tudi leseni in kovinski posteljni okvirji. Postelja s predali omogoča popoln izkoristek prostora pod njo.
Če za svojo spalnico potrebujete novo, kvalitetno francosko posteljo po ugodni ceni, se lahko obrnete na podjetje Aniles, kjer bodo z veseljem poskrbeli za vaše želje!