Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Šiviljstvo

Šiviljstvo - šivalni stroji, šivalni pribor, igle, sukanec.

Šivalni stroji za domačo uporabo in šivalni pribor. Vse, kar potrebujete za šiviljstvo - igle, škarje, sukanec in drug šiviljski pripomočki. Prodaja in servis šivalnih strojev različnih blagovnih znamk.

Šivalni pribor – sukanec, igle, škarje, nož za krojenje in ostali pribor za krojenje. Vse, kar potrebujete za šivanje oziroma krojenje. Šivalni pribor vam dostavimo na vaš naslov. V naši ponudbi imamo tudi industrijske in gospodinjske šivalne stroje, vezilne stroje in likalno tehniko. Rigo d.o.o., Komen.
Prodaja šivalnih strojev Brother in Juki. Za slednje smo generalni uvoznik in distributer za Slovenijo. Nudimo vam gospodinjske vezilne in šivalne stroje. Odločite se lahko za nakup novega ali rabljenega stroja za šivanje. Za generalno pregledane oziroma obnovljene rabljene šivalne stroje vam nudimo tudi 12 mesecev garancije! Izvajamo tudi servis šivalnih strojev. Rigo d.o.o., Komen.
Rigo Komen je podjetje, ki se ukvarja s prodajo gospodinjskih in industrijskih šivalnih strojev ter vezilnih strojev. Poleg omenjene opreme, ki jo potrebujejo podjetja v tekstilni bražni, vam nudimo tudi opremo za likanje - likalni valji, likalne mize, parni kotli, preše za likanje. Podjetje Rigo d.o.o. iz Komna se ponaša z 20-letno tradicijo.