Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Senčila > Tende markize

Tende markize. Tende za zaščito pred soncem in nepremočljive markize.

Tende markize. Izberite kvalitetne tende različnih oblik, materialov in barv. Na markize lahko vtisnete tudi vaše sporočilo. V rubriki »tende« si oglejte najrazličnejše tende oziroma markize za vaše balkone in terase.

Pri nas znamo dobro poskrbeti za ustrezno zaščito pred soncem. Po ugodnih cenah so vam na voljo tende markize, rolete, zavese, žaluzije in številni drugi izdelki namenjeni senčenju. Nudimo vam tako notranja kot zunanja senčila - Rolete Kosec, Mengeš.
Tende, markize in zunanji roloji so praktična rešitev za senčenje prostorov, balkonov, teras. Različne tende in zunanji roloji - Senčila Medle.
Tende senčila za zasenčevanje in reklamne oglase. Montaža tende senčila se lahko izvede na staro steno. Blago za markize je na voljo v različnih barvah in vzorcih. Tehrol, Komenda
Ponujamo vam izdelavo ter montažo vseh vrst in dimenzij tend markiz. Tende so izvrstna rešitev za različne vremenske pogoje. Lahko so zaščita pred soncem ali dežjem, primerne pa so tako za vrtove kot terase. Na voljo so vam tende na ročno upravljanje ali pa na elektropogon.
Roletarstvo Medle vam nudi širok izbor zunanjih senčil, med drugim tudi markize, tende, tudi montažo tende. Za tende nudimo ugodno razmerje med ceno in kakovostjo.
Tende ali markize so čudovita dekor senčila, ki pričarajo prijetno vzdušje pozimi in poleti. Montaža tende ščiti pred bleščečim soncem in obenem poživi dom ali lokal. Tende in druga senčila - Bortega.
Senca roletarstvo Maribor vam nudi senčila tende in markize ter druga notranja senčila, zunanja senčila in dekor senčila. Nudijo popolno storitev – prodaja, montaža in servis za tende.