Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Senčila

Senčila. Senčila za okna: rolo senčila, plise senčila,...

Senčila. V naši rubriki »senčila« si lahko ogledate senčila za okna in vrata različnih barv in materialov. Plise senčila, rolo senčila, screen senčila in druga senčila za vaš dom.

Če so se vam zaradi neurja pokvarile zunanje žaluzije, ne odlašajte! Pokličite Roletarstvo Medle in v najkrajšem možnem času vam bodo popravili žaluzije ali ostala vrsta senčil.
Roletarstvo Senca – zunanja in notranja senčila - funkcionalnost in lep izgled vaše hiše ali stanovanja. Za zasenčenje oken in vrat oziroma vaših prostorov uporabite naše kakovostne izdelke. Roletarstvo Senca, Maribor
Senčila za kuhinjo, dnevno sobo in spalnico nekoliko drugače. Plise zavese, lamelne zavese ali panelne zavese so čudovite zavese. Rolete, komarniki in žaluzije.Rolete Kosec, Mengeš
Senčila - različna notranja senčila in zunanje rolete. V ponudbi imamo tudi komarnike, tende, žaluzije, plise, lamelne zavese ... Podjetje z dolgo tradicijo in kvalitetnimi izdelki - Strle, Podskrajnik
Vrhunska senčila, zunanje žaluzije, rolete in komarniki na voljo v podjetju Akrol, Mengeš!
Senčila so zelo dobrodošla, če ne že nujna sestavina vsakega doma ali poslovnega prostora. Med vrste senčil spadajo rolete, žaluzije ali komarniki. Podjetje Arcont IP iz Gornje Radgone vam nudi tudi zimske vrtove, industrijska in garažna vrata.
Screen senčila (notranji in zunanji screeni) so lahko brez kasete ali v njej, s posebno tekstilno mrežasto screen tkanino, ki prepušča sončno svetlobo in ščiti pred toploto in UV žarki. Različni sistemi - sistem MAURA, DIMM, DUETO, DAMAIR, ANTARES. Senčila Medle, Novo mesto
Notranje žaluzije in rolo senčila Arcont v vaš dom vnesejo novo estetsko dimenzijo. Nudimo raznolika senčila za okna; žaluzije, zunanje rolete in druga senčila.
Zunanja senčila za okna: zunanje žaluzije, panelne zavese in rolete – senčila so estetska rešitev za regulacijo svetlobe in toplote. Funkcionalne in moderne žaluzije – cenik vas že čaka. Zunanja in notranja senčila, Roletarestvo Medle.
Podjetje Cugelj vam nudi žaluzije Krpan, rolete, senčila, rolete za okna, krpanke žaluzije – Krpan žaluzije, zunanje žaluzije Krpan. Izberite izdelke podjetja Cugelj, Ivančna Gorica. V naši ponudbi boste našli tudi kakovostno stavbno pohištvo.
Screen senčila oz. screen roloji za manjše segrevanje vašega doma poleti. Screen roloji za okna. Screen zunanja ali notranja senčila - Tehrol. Naj v vaše prostore pride ravno prav svetlobe. Tudi žaluzije in tende. Tehrol, Komenda.
ALU senčila sonro oz. sonro rolete so prava izbira za vaš dom. Senčila sonro kot notranje ali zunanje rolete polepšajo vaš dom in vas učinkovito ščitijo pred vdiranjem sončne toplote v vročih poletnih dneh. Primerna so tudi za strešna okna. Tehrol, Komenda
Pri podjetju Strle so vam za največje udobje bivanja pripravili pestro kolekcijo raznovrstnih senčil. Pri žaluzijah lahko izbirate med notranjimi in zunanjimi, tudi žaluzije na motor s katerim lahko regulirate senčila preko mobilnika. 
Bi radi opremili vaša okna in vrata s senčili? Potrebujete sončno zaščito na terasi ali vrtu? V Senčila Bled vam ponujamo vse vrste senčil, od žaluzij, zaves, tend, pergol do rolojev. Opremite vaš dom in okolico s kvalitetnimi senčili po meri!
Potrebujejo vaša okna zaščito pred soncem? Vas motijo neželeni pogledi od zunaj? Priporočamo vam enostavno rešitev - rolo sistemi za vaša okna. Roloji so ustaljena senčila, vendar so v zadnjem času doživela malo revolucijo. Poleg klasičnih rolojev vam predstavljamo tudi novost - sistem duo rolo.
Moderna notranja senčila za vaše prostore – lamelne zavese, roloji – rolo zavese, panelne zavese, dekorativne zavese. Tudi zunanja senčila - Roletarstvo Medle.