Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Rolete

Rolete. Pvc rolete in alu rolete za okna. Ugodne cene rolet in kvalitetno roletarstvo.

Rolete. Izberite kakovostne rolete za vaša okna. Pvc rolete ali PVC okenske rolete in ALU rolete za okna v različnih barvah. Rolete za okna po meri. Cenik za rolete vas bo prepričal, da so cene rolet ugodne. Roletarstvo s pestro izbiro rolet.

Roletarstvo Medle vam nudi kakovostna zunanja senčila rolete, žaluzije, brisoleje in druge. Kontaktirajte nas in poslali vam bomo cenik za naše izdelke. V ponudbi imamo kakovostno stavbno pohištvo - PVC okna in PVC vrata, za zasenčenje pa uporabite naša notranja in zunanja senčila. Roletarstvo Medle, Novo mesto.
Kvalitetne okenske alu in PVC rolete. Naša ponudba vas gotovo ne bo razočarala, saj smo poskrbeli tudi za ugodne cene oziroma cenik ne le za ponudbo rolet, temveč tudi za ostale naše izdelke.
Montaža rolet je z nami izvedena profesionalno in hitro, prav tako tudi popravilo rolet. Rolete nudijo močno zatemnitev prostora, toplotno in svetlobno izolacijo.
Cena rolet se vam bogato obrestuje s kvaliteto in možnostjo neovirane zasebnosti, ki jo rolete za okna in vrata omogočajo. Trak za rolete ali avtomatika?
Roletarstvo Medle vam nudi izjemno raznolik seznam notranjih rolojev za okna. Roloji za okna so učinkovit način za senčenje prostorov. Cene posameznih izdelkov se razlikujejo.
Cenovno ugodno in kakovostno vam popravimo stare lesene rolete v podjetju roletarstvo Medle. Nudimo vam tudi nove, cenovno dostopne rolete in žaluzije.
Na voljo imamo različne komarnike za balkonska vrata: krilni, nihalni, drsni in plise. Komarnik za vrata bo poskrbel za miren spanec brez nadležnih komarjev  
Aluminijaste in plastične zunanje rolete dobro zasenčijo notranje prostore in vam nudijo zasebnost, saj ste varni pred pogledi iz ulice ali iz sosednjih stavb.  Za okna uporabite naše kvalitetne izdelke - poleg rolet vam nudimo še plise, komarnike, zavese ... Obiščite nas in preverite naš konkurenčen cenik -  Rolete Kosec, Mengeš.
Rolete za okna, rolo senčila, fiksni in rolo komarniki, tende, žaluzije, alu polkna, plise zavese, roloji in lamelne zavese vam nudi podjetje Strle d.o.o. Visokokakovostni izdelki za vaš dom in oprema za okna. Okenske rolete-alu in pvc, komarniki, notranje in zunanje žaluzije, plise. Vse za dom, ko iščete primerna senčila!
Cene zunanjih rolet vas bodo navdušile. Prepričajte se sami o visoki kakovosti zunanjih rolet.
PVC in ALU rolete – roletni sistem po želji: Integro, Vivedo, Variant in Kubo. Izberite take, ki bodo polepšale izgled vaše hiše. Poleg tega bodo ti sistemi poskrbeli za zasebnost in manjšo izgubo pri ogrevanju. Tovrstna senčila vas poleti učinkovito varujejo pred vročino. Za določene izdelke nudimo znižane cene. Ugoden cenik. Senčila Strle, Cerknica
Kvaliteten trak za rolete je nekaj kar v podjetju Medle jemljemo resno, zato nikar ne razmišljajte o temu kaj s starim! Cena traku je ugodna kakor tudi rolete in drugi artikli kot npr. razni roloji, žaluzije, ...
Pri Roletarstvu Medle je popravilo del naše stalne ponudbe. V primeru, če vam odpove motor za rolete, nas takoj pokličite. Obiščite naš prodajni v Novem Mestu.
Avtomat in motor za rolete vse bolj nadomeščata klasično upravljanje rolet, kjer navijamo ali odvijamo trak oz. vrtimo palico.
Rolete so dobra zaščita pred zunanjimi vplivi in dobra izbira, če želite zatemniti prostor. Lahko izberete aluminijaste ali take iz PVC-ja., oboje pa so lahke za vzdrževanje in čiščenje. Podjetje Senčila Medle iz Novega mesta ima v ponudbi tudi žaluzije, tende in dekorativne zavese.
Na voljo so vam različne barve izvedb ALU rolet, ki bodo še bolj polepšale vaš dom. Cenik za rolete dobite pri nas.
Podjetje Strle d.o.o. nudi ugodne komarnike, rolete, žaluzije in še marsikaj za vaš dom!  
Notranji roloji za okna in vrata, ki avs ne bodo razočarala. Oglasite se v našem salonu v Ljubljani in si oglejte široko ponudbo notranjih rolojev.
Roloji so privlačno notranje senčilo. Njihova enostavna uporaba je odlična za tiste, ki želijo hitro upravljati z jakostjo svetlobe v sobah.
Balkonske rolete in žaluzije najbolj pogosto zunanjo senčilo na naših domovih. Vse bolj priljubljene so električne rolete, katerih cena je vse bolj dostopna.