Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Rolete

Rolete. Pvc rolete in alu rolete za okna. Ugodne cene rolet in kvalitetno roletarstvo.

Rolete. Izberite kakovostne rolete za vaša okna. Pvc rolete ali PVC okenske rolete in ALU rolete za okna v različnih barvah. Rolete za okna po meri. Cenik za rolete vas bo prepričal, da so cene rolet ugodne. Roletarstvo s pestro izbiro rolet.

Rolete za okna, rolo senčila, fiksni in rolo komarniki, tende, žaluzije, alu polkna, plise zavese, roloji in lamelne zavese vam nudi podjetje Strle d.o.o. Visokokakovostni izdelki za vaš dom in oprema za okna. Okenske rolete-alu in pvc, komarniki, notranje in zunanje žaluzije, plise. Vse za dom, ko iščete primerna senčila!
Izdelava rolet za vse vrste oken! Namestite notranje ali zunanje rolete za okna in si zagotovite boljšo kakovost bivanja.
PVC in ALU rolete – roletni sistem po želji: Integro, Vivedo, Variant in Kubo. Izberite take, ki bodo polepšale izgled vaše hiše. Poleg tega bodo ti sistemi poskrbeli za zasebnost in manjšo izgubo pri ogrevanju. Tovrstna senčila vas poleti učinkovito varujejo pred vročino. Za določene izdelke nudimo znižane cene. Ugoden cenik. Senčila Strle, Cerknica
Prvi 2 leti brezplačnega popravila rolet za rolete kupljene pri nas. Hitro popravilo rolet, cena senčil pa je pri nas zelo ugodna.
Cena rolet se vam bogato obrestuje s kvaliteto in možnostjo neovirane zasebnosti, ki jo rolete za okna in vrata omogočajo. Trak za rolete ali avtomatika?
Pri nas v podjetju Nagodeti Logatec dobite raznovrstne rolete za vaša okna.
Za zaščito pred vremenom izberite kakovostne izdelke. Podjetje Bortega ima v svoji ponudbi veliko rolet različnih tipov (podometne, nadokenske, zunanje) in barv. Z izborom alu ali PVC rolet ne boste zgrešili. Nudimo vam tudi druge izdelke iz PVC-ja, kot so opaži in ograje, ter senčila in zavese. Bortega, Suhadole
Roletarstvo Medle vam nudi kakovostna zunanja senčila rolete, žaluzije, brisoleje in druge. Kontaktirajte nas in poslali vam bomo cenik za naše izdelke. V ponudbi imamo kakovostno stavbno pohištvo - PVC okna in PVC vrata, za zasenčenje pa uporabite naša notranja in zunanja senčila. Roletarstvo Medle, Novo mesto.
Montaža rolet je z nami izvedena profesionalno in hitro, prav tako tudi popravilo rolet. Rolete nudijo močno zatemnitev prostora, toplotno in svetlobno izolacijo.
Rolete in avtomati za električno upravljanje v Roletarstvu Senca, Maribor. V ponudbi imamo široko paleto alu, PVC in plastičnih rolet, tako da izbira ne bo težka. Odločite se lahko tudi za druga zunanja senčila, kot so tende, ali pa izberete notranja senčila, ki imajo poleg funkcionalnega tudi dekorativni učinek.
Rolete za vaš dom in za poslovne prostore so lahko nadokenske ali predokenske, narejene iz alu materiala ali PVC-ja. Nudimo različne vrste senčil. Žaluzije in komarniki. Arcont IP iz Gornje Radgone vam ponuja še zimske vrtove, garažna in industrijska vrata.
Zunanje rolete Hausmart dajo vašim oknom svež pridih. Rolete za okna oz. okenske rolete Hausmart so visoko kakovostne. Senčila za okna Hausmart – senčila za vaš dom.
Pri nas izdelamo rolete, ki vas bodo navdušile. So dolgotrajne in ugodne.
Cene PVC rolet se pogosto razlikujejo. Pri Roletarstvu Medle si lahko ogledate informativen cenik najrazličnejših okenskih rolet in letvic za rolete.
Balkonske rolete in žaluzije najbolj pogosto zunanjo senčilo na naših domovih. Vse bolj priljubljene so električne rolete, katerih cena je vse bolj dostopna.
Oglejte si katalog in izberite najboljše rolete za vaša okna. PVC rolete so cenovno izjemno ugodne, uporabite jih lahko tudi na balkonu.
Rolete – cenik za zunanje in notranje rolete lahko dobite v naših poslovalnicah, za natančnejši izračun pa nam pošljite konkretno povpraševanje. 
Kvalitetne okenske alu in PVC rolete. Naša ponudba vas gotovo ne bo razočarala, saj smo poskrbeli tudi za ugodne cene oziroma cenik ne le za ponudbo rolet, temveč tudi za ostale naše izdelke.
Kvaliteten trak za rolete je nekaj kar v podjetju Medle jemljemo resno, zato nikar ne razmišljajte o temu kaj s starim! Cena traku je ugodna kakor tudi rolete in drugi artikli kot npr. razni roloji, žaluzije, ...
Kljub kvalitetni izdelavi trakov za rolete se le ti pogosto uničijo zaradi hitrejše obrabe. Če se vam strga trak za rolete, se obrnite na Roletarstvo Medle v Novem Mestu in skupaj boste poiskali najboljšo rešitev.