Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Pripomočki

Pripomočki - kuhinjski pripomočki, gospodinjski pripomočki in drugi pripomočki.

Pripomočki - kuhinjski pripomočki in gospodinjski pripomočki za lažje delo.Kuhinjski pripomočki oziroma gospodinjski pripomočki za v vsak dom. Tudi pripomočki za čiščenje.

Električna freza podjetja Rotar pride zelo prav ko vam zamete parkirišče ali dovoz do doma. Polega tega da vam električna freza za sneg prihrani čas in energijo ter marsikatero bolečino v hrbtu, za vas novozapadli sneg nikoli več ne bo presenečenje!
Kuhinjski pripomočki - kuhinjski mešalnik, kuhinjski roboti, kuhinjski aparati (toasterji) in drugi kuhinjski pripomočki. Tudi pripomočki za peko (pekači in modeli). Srebrna žlica vam nudi sodobne in estetsko dovršene kuhinjske pripomočke.
Pripomočki za peko,ki bodo pripravo slaščic, peciva in drugih jedi olajšali. Gospodinjski pripomočki za peko, ki jih bo vesela vsaka gospodinja. V naši trgovini Srebrna žlica si oglejte tudi druge kuhinjske pripomočke (noži in stojala za nože, kuhinjski mešalnik in kuhinjski roboti, sokovnik ...) - gotovo vas bodo prepričali s svojo kvaliteto!
Sokovnik za pripravo zdravih sokov, ki vas poživijo. Sokovniki v naši ponudbi so enostavni za uporabo. V naši trgovini lahko opremite svojo kuhinjo s kvalitetnimi pripomočki - toasterji in ostali aparati -  kuhinjski mešalniki in kuhinjski roboti. Kuhinjski pripomočki na enem mestu - trgovina Srebrna žlica.
Koši za smeti so osnova ločevanja odpadkov. Notranji vgradni koši so idelana rešitev funkcionalnosti in moderne izvedbe.
Gospodinjski pripomočki, ki vam olajšajo delo v kuhinji. Mali gospodinjski aparati so iz kvalitetnega materiala.
Kuhinjski pripomočki nam lahko delo olajšajo ali otežijo, zato za svoj dom izberite kvalitetne kuhinjske pripomočke. Kuhinjski noži, ki jih dobite v trgovini Srebrna žlica, so kvalitetni gospodinjski pripomočki. Pribor, posoda in drugi kuhinjski pripomočki (toasterji, sokovniki, pripomočki za peko).
Stenski obešalnikiso primerni za oblačila kakor tudi ostala predmete. Stenski obešalniki za predsobo so lahko narejeni povsem moderno.
Vsak kuhar prisega na kvalitetne in ostre nože. Z njimi je rezanje in sekljanje v kuhinji bistveno lažje in hitrejše, hkrati pa tudi varnejše, kar najbrž marsikoga čudi. V spletni trgovini peki.si vam podjetje BTF d.o.o. ponuja kvalitetne kuhinjske nože, seveda pa ste vabljeni k ogledu celovite ponudbe opreme za kuhinje, gostinstvo, slaščičarstvo, pekarstvo in hotelirstvo.
Posipalnik peska in soli zelo prav pride ko se soočimo s poledenelo površino, cesto ali dvoriščem ter stopnicami. Posipalec peska in soli preprečujeta nevarno poledico in poskrbita za vašo varnost.
Kuhinjski pripomočki, s katerim hitro pripravite zajtrk ali vmesni obrok. Toasterji Magimix in toasterji KitchenAid. Cena za posamezen toaster je nadvse ugodna! Toasterji priznanih znamk v trgovini Srebrna žlica.
Električna snežna lopat freza Texas prihrani veliko časa saj vam pomaga hitro očistiti dovozne poti in parkirišče vašega doma. Pri velikih količinah snega lahko tako uspešno razbremenite vaš hrbet, ki ni vajen takih naporov.
Da sneg pred hišo ne dela nepotrebnih preglavic lahko v podjetju Rotar kupite vse vrste lopat, tako električne, na 'roko' iz aluminija kot tudi aluminijaste lopate za sneg na kolesih.