Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Posoda

Posoda. Keramična posoda, posoda za indukcijo in ostala posoda.

Posoda, s katero bo priprava hrane lažja. Keramična posoda in posoda za indukcijo. Posoda za kuhanje, ki skrajša čas kuhanja.

Kuhinjska posoda Fissler in Gorenje. Hladilniki, pralni stroji, mikrovalovne pečice, pomivalna korita in gospodinjski aparati. Electrolux, Candy, Bosch, Gorenje, LG...
Krožniki iz porcelana in skodelice iz porcelana za čudovito pogostitev ali za svečane priložnosti. Izjemen porcelan Fuerstenberg in Sieger - znamki najvišje kakovosti. Trgovina Srebrna žlica, Celje
Krožniki so nujno potrebni v vsaki kuhinji. Krožniki iz porcelana polepšajo vašo mizo. Porcelan krožniki za svečano večerjo. Krožniki porcelan in krožniki iz drugih materialov. Krožniki za vas ali kot darilo. Tudi druga, vrhunska posoda. Trgovina Srebrna žlica, Celje.
Bakrena posoda uveljavljenih blagovnih znamk za moderne gospodinje. Bakrena posoda za kuhanje in posoda iz nerjavečega jekla za tiste, ki cenijo kakovost in uživajo pri kuhi. V naši trgovini Srebrna žlica lahko izberete tudi lonec na pritisk (ekonom lonec) za hitrejšo pripravo jedi.
Priznane znamke posode, kuhinjskih pripomočkov, kuhinjski aparatov v trgovini Srebrna žlica: Fissler posoda, Brabantia, kozarci Steklarna Rogaška, Agraria dišave za dom, Villeroy & Boch, srebrni jedilni pribor Robbe & Berking, kozarci Riedl, Fürstenberg porcelan, Sieger porcelan. Kvalitetna oprema za kuhinjo oziroma vaš dom - trgovina Srebrna žlica.
Lonec na pritisk ali ekonom lonec vam olajša kuhanje, saj bo s tovrstno posodo za kuhanje čas kuhanja krajši. Preverite našo kvalitetno ponudbo za posodo - bakrena posoda, posoda iz nerjavečega jekla in ostala posoda. V naši ponudbi so različni kuhinjski pripomočki. Trgovina s kuhinjsko opremo - Srebrna žlica.
Posoda iz nerjavečega jekla najuglednejših blagovnih znamk. Posoda za kuhanje za indukcijo, ki vam bo dobro služila dolga leta. V naši ponudbi je tudi bakrena posoda. Če bi radi hitro pripravili kosilo, je lonec na pritisk prava izbira. Obiščite trgovino Srebrna žlica.
Kristalni kozarci (kristal) in stekleni kozarci so prelepi kozarci za vino ali kozarci za penino. Najkvalitetnejši kozarci so Rogaška kozarci. Kozarci, skodelice, porcelan in druga posoda v trgovini Srebrna žlica.
Kvaliteten jedilni pribor iz nerjavečega jekla in srebrni jedilni pribor.  Kuhinjski pribor za vaš dom v trgovini Srebrna žlica.
Skodelice za kavo (kavne skodelice) in skodelice za čaj (čajne skodelice). Skodelica za čaj ali skodelica za kavo, ki bo spremenila vaše življenje. Tudi skodelice iz porcelana. Obiščite trgovino Srebrna žlica.