Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo > Stoli

Stoli. Pisarniški, računalniški in drugi kakovostni in lepo oblikovani stoli. Tudi barski stoli.

Stoli, ki so lepo oblikovani in ki omogočajo udobno sedenje. Pisarniški stoli, ki poskrbijo za pravilno držo. Računalniški stoli, ki omogočajo večurno delo za računalnikom. Opremljate gostinski lokal in iščete primerno opremo? Barski stoli po ugodni ceni.

V akcijski ponudbi imamo masivne stole. Obiščite našo spletno stran in si oglejte celotno ponudbo.
Pisarniški stoli za hrbtenico so eni izmed najbolj zdravju prijaznih pisarniških stolov. Zato se odločite zgolj za najboljši vrhunski pisarniški stol.
Široka ponudba, izjemen dizajn in visoka kakovost jedilniškega pohištva. Mize in stoli za jedilnico, ki vas bodo navdušili vsa čakajo v salonu Maros!
V podjetju Dom24 Vam nudimo udobne a ugodne pisarniške stole. Izbirate lahko med ogromnim asortimanom pisarniških stolov - otroški, vrtljivi in pisarniški stoli za hrbetnico.
Preverite cenik barskih stolov za kuhinje in jedilnice podjetja Maros, d.o.o. Na voljo barski stoli različnih dimenzij.
Klasični stoli iz lesa, kovine, plastike. Moderni stoli, ki imajo poudarek na dizajnu. Prodaja kuhinjskih, barskih, pisarniških stolov -  velika izbira in svetovanje. Obiščite nas v salonu v Ljubljani in izberite pohištvo po vaši meri. Stoli, mize in notranja oprema za dnevne sobe, otroške sobe in kuhinje. Mobile d.o.o., Ljubljana
Nudimo lesene stole in moderne stole za jedilnico po nizkih cenah, preverite akcijo jedilnih stolov na spletni strani Dom24!  
Ergonomski stol – odlično rešitev za zdravo sedenje prinašajo ortopedski pisarniški stoli.
Ergonomski stoli Ergoles so kvalitetni in izdelani po vašem naročilu. Ponujamo vam široko izbiro, pri tem pa vam tudi svetujemo. Z našimi izdelki boste sebi in svojim zaposlenim omogočili udobno sedenje in s tem lažje in neovirano delo. Poleg pisarniških vam nudimo tudi kuhinjske stole. Pričakujemo vas na Viču v Ljubljani.
Pisarniški stoli – ergonomsko in anatomsko oblikovan pisalni stol prinaša manjšo obremenitev za hrbtenico, boljši pa je tudi krvni obtok v nogah.
Pisarniški stoli niso samo za odrasle. Tudi otroci potrebujejo pri sedenju za mizo udoben pisarniški stol. Seveda pa so cene pisarniških stolov za otroke veliko bolj dostopne.
V podjetju dom24 Vam nudimo najkvalitetnejše pisarniške stole, primerne tudi za ljudi, ki imajo težave s hrbtenico. Ne spreglejte tudi otroških pisarniških stolov in vrtljivih pisarniških stolov.
Ergonomski pisarniški stol. Poskrbite, da dolgotrajno delo sede ne bo pustilo posledic na vašem zdravju. Izdelava stolov po naročilu stranke. Ergoles, Ljubljana.
Direktorski stoli – ergonomski pisarniški stol se odlično prilega telesu in nudi popolno udobje, hkrati pa poskrbi za zdravo hrbtenico.
Tudi najcenejši pisarniški stoli lahko omogočajo zdravo sedenje. Ugodna prodaja pisarniških stolov Pivk – na voljo so tudi otroški.   
Konferenčni stoli - ergonomski pisarniški stoli. Stoli, ki omogočajo dobro počutje zaposlenih. Stoli, ki omogočajo dobro držo. Konferenčni stoli, pisarniške mize in pisarniško pohištvo podjetja Wind.
Najcenejši pisarniški stoli in preostala pisarniška oprema. Za našo prodajo stolov je pomembno, da so ergonomični in kvalitetni. Ergonomsko oblikovani stoli zmanjšajo obremenitev hrbtenice, zato so koristni za zdravje.
Računalniški, pisarniški in delovni stoli so danes ergonomsko in anatomsko oblikovani, zato da je pritisk telesa enakomerno razporejen.
Koši za ločevanje odpadkov – ločeno zbiranje odpadnih snovi razbremeni okolje, ohrani naravne vire ter prispeva k varčevanju z energijo.
Stoli za kuhinjo se morajo ujemati z ostalim kuhinjskim pohištvom, zato vam ponujamo kuhinjsko pohištvo v različnih oblikar, materialih in barvah.