Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo > Predsobe

Predsobe po meri in po naročilu

Predsobe po meri za pridih elegance in sodobnosti. Od ideje do rešitve, predsobe za dober vtis, ko vstopijo v vaše stanovanje

Alples predsobe so najlepše predsobe na slovenskem tržišču. Funkcionalne predsobe za vse okuse. Predsobne omare in garderobne omare Alples.
Pomembno je, da so predsobne omare praktične. A hkrati je pomembno, da se estetsko ujema z ostalimi kosi pohištva v stanovanju. Na obiskovalca bo predsoba naredila prvi in najpomembnejši vtis.
Prenavljate ali urejate novo predsobo? Tudi pohištvo za predsobe je bistvenega pomena. Pri Aniles d.o.o. vam nudimo moderno pohištvo predsob vrhunskih proizvajalcev kot so Gorenje, Fortrade, Garant in Novoles.
Izdelava predsobe in dnevne sobe po meri omogoča maksimalen izkoristek. Skrbno izbrano pohištvo po meri bo prostoru dalo prijeten in domač občutek.
Pohištvo za predsobe je sestavni del vsake moderne predsobe. Izberite svojo omaro, regale in drugo opremo predsobe po meri.
Moderne predsobe predstavljajo pomemben prostor modernih domov. V podjetju Mizarstvo Avbelj vam je po ugodnih cenah na voljo moderno pohištvo predsobe.