Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo

Pohištvo. Leseno pohištvo in pohištvo po meri

Potrebujete novo pohištvo za vaše stanovanje? Nudimo vam pohištvo za kuhinje, dnevne sobe, mladinske in otroške sobe. Vam barve obstoječega pohištva ne ustrezajo? Odločite se za novo pohištvo v modernih barvah.

Dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, kuhinje, mize, stoli. Mobile d.o.o.
Kovinske noge in konzole za pohištvo. Voga d.o.o.
Kuhinjsko, pisarniško in laboratorijsko pohištvo. Mizarstvo Urbanija  
Mizarstvo Avbelj vam izriše in izdela vgradne omare po meri. Izbirate lahko tudi med ponudbo vgradnih omar v akciji.
Kotne pisalne mize brez ostrih robov so idealne za otroke, saj so varne, obenem pa nudijo kar maksimalen izkoristek prostora v otroški sobi.
Moderno in stilsko pohištvo. Kako izbrati ugodno notranjo opremo za kuhinjo, spalnico, dnevno sobo ali kopalnico? V ponudbi podjetja Go - Go d.o.o. iz Šempetra pri Gorici boste našli pestro izbiro ugodnega pohištva, zato izbira ne bo težka. Funkcionalnost in estetika - pohištvo za dom, pisarno in vrtne garniture. V naši ponudbi je tudi izposoja gostinske opreme.
Kovinska omara za delavnice omogoča enostaven in učinkovit način shranjevanja vašega orodja ali drugih osebnih stvari.
Za opremo vašega doma je Alples pravi naslov! Naš salon pohištva vas bo navdušil!
Kovinske noge za pohištvo vseh vrst. Noge za leseno pohištvo. Noge za mizo in ostale kovinske noge. Kovinske noge za mizo in noge za pisalne mize. Za vaše mize izberite kvalitetne pohištvene noge. Voga, Grosuplje.
Imate neurejeno in nepraktično predsobo, ki jo hočete preurediti po svojih željah? Pri podjetju Pohištvo Alples vam izdelamo predsobo po izrisu, kar vključuje  vgradne omare, pohištvo in drugo opremo za predsobe.
Če iščete omare za prostore kot so kopalnica, predsoba in spalnica, pa nikakor ne najdete pravih kosov omar, Vam priporočamo vgradne omare. Cene vgradnih omar pri nas so ugodne, lahko pa Vam naredimo vgradne omare po meri.
Alples kosovno pohištvo: video omarice, klubske mizice za dnevno sobo, garderobne omare Alples,  pisalne mize Alples in pohištveni dodatki. 
Preverite kotne sedežne garniture, primerne tudi za spanje. Če iščete udobne in kvalitetne sedežne garniture z ležiščem smo pravi naslov.
Mizarstvo Urbanija vam nudi kuhinjsko pohištvo po naročilu. Na voljo je v moderna oprema, ki se bo odlično podala v vašo kuhinjo, naročite pa lahko tudi notranjo opremo za druge prostore v stanovanju ali za v pisarno. Za izbrano pohištvo vam je na voljo cenik naši spletni strani. Mizarstvo Urbanija, Mengeš.
Vgradna omara vam omogoča maksimalen izkoristek dragocenega prostora, optimalno razporeditev polic in regalov ter zunanji videz v skladu z vašimi željami. 
Kovinske omare so izvrstna odločitev za varno shranjevanje predmetov. Kovinske omare podjetja Zak v Ljubljani so trpežne in dobro izkoristijo prostor.
Mize za jedilnico moramo premišljeno izbrati, saj predstavlja jedilnica osrednji del bivalnih prostorov. Oglejte si našo ponudbo.
Akcija usnjenih sedežnih garnitur in sedežnih garnitur 3+2+1. Obiščite podjetje Emok, d.o.o.
Zaželeno je, da so otroške sobe živahne, pestre in razgibane. Lahko imajo tudi kanček pridiha navihanosti. V podjetju Pohištvo Alples izdelujemo čudovito otroško pohištvo, ki bo navdušilo tako vas kot vaše otroke.
Uredite svoj dom tako, da vam bo prijetno - odločite se za naše pohištvo. Uredimo vam dnevne sobe, otroške sobe ter splanice. Uredimo tudi mladinske sobe ter predsobe. Na voljo imamo tudi vgradne omare tr vso pohištvo po meri. Pohištvo Erjavec.
Bogata ponudba kotnih sedežnih garnitur, foteljev dvosedov in trosedov podjetja Emok, d.o.o.
Kupujete novo pohištvo? Oglasite se v Alples salonih pohištva v Ljubljani in preverite bogato ponudbo pohištva.
Alples pohištvo - izberite kakovostne kuhinje, dnevne sobe, otroške in mladinske sobe, pohištvo za predsobe, spalnice ... Obiščite nas v salonih Alples in si oglejte našo ponudbo. Tudi vgradne omare.