Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo

Pohištvo. Leseno pohištvo in pohištvo po meri

Potrebujete novo pohištvo za vaše stanovanje? Nudimo vam pohištvo za kuhinje, dnevne sobe, mladinske in otroške sobe. Vam barve obstoječega pohištva ne ustrezajo? Odločite se za novo pohištvo v modernih barvah.

Kovinske noge in konzole za pohištvo. Voga d.o.o.
Kuhinjsko, pisarniško in laboratorijsko pohištvo. Mizarstvo Urbanija  
Dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, kuhinje, mize, stoli. Mobile d.o.o.
Izdelava oblazinjenih kotnih sedežnih garnitur s počivalniki podjetja Emok, d.o.o. Obiščite nas.
Velika izbira pohištva. Pohištvo za kuhinje, moderne dnevne sobe, mladinske sobe, spalnice, predsobe, jedilnice, velika izbira vzmetnic in ležišč, gospodinjski aparati in bela tehnika - trgovina Aniles d.o.o.
Če iščete omare za prostore kot so kopalnica, predsoba in spalnica, pa nikakor ne najdete pravih kosov omar, Vam priporočamo vgradne omare. Cene vgradnih omar pri nas so ugodne, lahko pa Vam naredimo vgradne omare po meri.
Mladinska soba po meri v podjetju Alples. Preverite našo bogato ponudbo in ugodne cene.
Vgradne omare so izvrstna rešitev za izkoristek prostora v mansardi, predsobi ali spalnici. Zakaj ne bi izkoristili tudi prostora, ki ga imate pod stopnicami? Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri, tako da bo prostor optimalno izkoriščen.
Trosedi z ležiščem lahko predstavljajo idealno rešitev za postelje v manjših prostorih. Za sedenje niso nič manj udobni kakor nezložljivi kavči, zato je trosed z ležiščem zelo praktična oprema.
Velike sedežne garniture iz usnja najdete v salonu Maros. Usnjene sedežne garniture odražajo eleganco in so enostavne za vzdrževanje. 
Ponujamo pestro izbiro vgradnih sobnih in garderobnih omar, omar pod stopnicami ali v kopalnici. Ugodne cene in zagotovljena kvaliteta dela.
Kotne sedežne garniture z ležiščem, ki omogočajo sprostitev in so izjemno udobne. Preverite več na spletni strani.
Arhivske omare za shranjevanje pomembne dokumentacije. Nudimo protivlomne in ognjevarne izvedbe.
Akcija usnjenih sedežnih garnitur in foteljev prozvajalca Emok. Na voljo sedežne garniture  za dnevne sobe različnih dimenzij.
Ergonomski stoli preženejo bolečine v hrbtenici. Preizkusite ergonomski Tomy stol, s pomočjo katerega bodo otroci ali mladostniki lažje delali s prenosnikom ali iPadom. Cena kvalitetnega stola je ugodna, visoka kvaliteta zagotovljena. Preverite tudi naše kvalitetne sedežne garniture. M TOM, Mokronog
Čiščenje blaga za sedežne garniture iz mikrofibre je lahko enostavno, če sledite nasvetom strokovnjakov pohištvenega salona Maros.  
Je napočil čas za preureditev pisarne? Želite v prostoru ustvariti prijetno klimo, v kateri bo delo potekalo bolj sproščeno in učinkovito? Nudimo vam pisarniško pohištvo iz kakovostnega lesa, kamor spadajo pisarniške omare, stoli in mize. Aniles, Ljubljana.
Pri nas najdete moderne jedilnice opremljene na različne načine, lahko pa se odločimte tudi za povezanost kuhinje z jedilnico. 
Kljub temu, da je večina ljudi prepričanih, da je cena vgradnih omar višja kot cena običajnih omar, temu ni tako. O funkcionalnosti vgradnih omar se lahko prepričate, če nas obiščete v Ljubljani in se dogovorimo za vgradno omaro za predobo ali vgradne drsne omare.
Če si želite svoje prostore urediti in si razširiti funkcionalni prostor, Vam priporočamo vgradne omare po meri, ki so primerne za mansardo ali za pod stopnice. Izdelava vgradnih omar po nizkih cenah.
Za opremo vašega doma je Alples pravi naslov! Naš salon pohištva vas bo navdušil!
Kovinska galanterija Voga – kovinska podnožja, kovinski nosilci in mizna podnožja. Okovje za pohištvo oziroma pohištveno okovje – okovje za mize in drugo. Kovinske noge za pohištvo - Voga, Grosuplje.
Obiščite spletno stran podjetja Erjavec in izvedite več o mamljivih ponudbah vgradnih omar po meri, ki so jih pripravili za vas.