Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Pleskanje, barvanje

Pleskanje, barvanje stanovanja in hiše. Za pleskanje, barvanje in beljenje izberite dobre barve in kakovostne storitve.

Pleskanje, barvanje, beljenje stanovanja, poslovnih objektov in javnih ustanov. Pleskanje, barvanje in beljenje prepustite nam - dela opravimo strokovno.

Slikopleskarska in restavratorska dela. Evromojster d.o.o., Ljubljana
Barve za les Belinka. Zaščitite les pred škodljivci in vremenskimi vplivi.
Ekološke zidne barve za zunanje in notranje stene so vse bolj priljubljene, saj vsebujejo naravne sestavine brez škodljivih dodatkov.
V podjetju Zeleni zajec so vam na voljo visoko kakovostna naravna olja za les. Našli boste tako olja za talne površine kot tudi olja za lesene fasade. Preberite članek, kjer smo opisali, kako poteka pravilno oljenje lesa. Zeleni zajec, Ljubljana.
Si želite zaščititi les pred lesnimi škodljivci, vremenskimi in mehanskimi vplivi? Za to poskrbijo Belinka Beltop premazi za les. Belinka izdelki - prava izbira za vsak dom. EVJ Elektroprom d.o.o., Kisovec
JUPOL Citro barva prebarvanim površinam nudi zaščito pred plesnijo. Je pralna barva, prijetnega vonja po citrusih. Zelo prijazna človeku in okolju. EVJ Elektroprom d.o.o., Kisovec
Ideje za barvanje sten z vzorci ali črtami lahko dobite pri podjetju Habat, d.o.o. Obiščite nas!
Barve imajo na nas, na naše dojemanje okolice in na počutje močan vpliv. Zunanje in notranje zidne barve za zaščito in poživitev - Barve za kovino in les predvsem za zaščito pred zunanjimi vplivi.
Beljenje sten ali pleskanje sten z različnimi barvami za poživitev in osvežitev stanovanja. Barvanje ene stene za poudarek in nov fokus sobe. Beljenje in pleskanje sten strokovnjakov Slikopleskarstva in fasaderstva Alojz Čerin s.p. Nova barva sten za popestritev vašega doma.
Ugodna cena izravnalne mase za stropne in zidne površine. Jubolin p 25 na voljo v spletni, kot tudi fizični trgovini.
Želite zglediti notranje zidne in stropne površine. Uporabite Jubolin P25, katerega cena je nadvse ugodna. Zglajene površine barvate z vsemi vrstami zidnih barv.
Premaz in vosek za ladijski pod. Barve in laki za parket. Premazi za terase. Olje za parket – tikovo, tungovo, laneno olje za les.
Apnena barva je naravna mineralna barva na osnovi uležanega gašenega apna in drugih naravnih primesi. Odlično deluje proti plesni, razkužuje stene in uravnava vlažnost v prostoru. Nanašanje je izjemno enostavno. Zeleni zajec d.o.o., Ljubljana.
Ste tudi vi eden izmed mnogih, ki mu barvanje sten povzroča preglavice? Zaupajte nam le, katera barva sten vam najbolj ugaja in nam prepustite delo. Zagotavljamo vam, da bo le-to opravljeno v dogovorjenem roku in v skladu z vašimi pričakovanji. Zaupajte nam - Slikopleskarstvo Alojz Čerin s.p., Ljubljana.
Kitanje sten morda deluje kot nepotreben strošek, toda kvalitetno kitanje notranjih (Kanuf) sten je cenovno neprimerljivo z dobrim izgledom notranjosti.
Jubolin kit P25 se uporablja za ročno in strojno glajenje notranjih zidnih in stropnih površin na različnih objektih.
Cene notranjih in zunanjih barv Jupol so pri EVJ centru zelo ugodne. Barve Jupol vas bodo poleg cene začarale tudi z dolgo obstojnostjo in enostavnostjo nanosa.
Barve za fasade skupine Topdom. Poiščite primerne barve za fasado. Barva za fasado in barvanje fasade morata biti kakovostna. Izbira barve fasade je povsem vaša odločitev. Skupina Topdom vam nudi tudi barve za stanovanje in različne premaze.
V ponudbi več vrst Jupol barv za različne namembnosti. Učinkovita zaščita sten in stropov.
Barve stanovanja – drznite si pobarvati stene vašega stanovanja v živahne ali povsem drugačne barve. Barva fasade naj odraža vašo osebnost in privablja prijatelje. Žive barve stanovanja. Odločite se za beljenje stanovanja in polepšajte svoj dom - slikopleskartsvo Alojz Čerin.
V podjetju Evromojster opravljamo slikopleskarska in restavratorska dela. Slednja izvajamo predvsem na leseni opremi. Odlikuje nas strokovnost in natančnost, ponašamo pa se tudi z bogatimi izkušnjami. Slikopleskarska dela opravljamo tako na notranjih kot tudi zunanjih površinah, izvajamo pa jih tudi za zaključek vseh naših suhomontažnih in fasadnih projektov. Evromojster, Ljubljana.