Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Parket > Prodaja

Prodaja parketa po ugodni ceni. Parket - cenik in dobra ponudba. Prodaja parketov.

Prodaja parketa po dobri ceni. Prodaja - cenik. Prodaja parketa, prodaja parketov vseh vrst.

Prodaja parketa Eko Stil. Ko se odločamo za parket, cena pove veliko o kakovosti. Cenik parketov prejmete ob povpraševanju, različnost med parketi cenik lepo odraža. Eko Stil d.o.o., Ljubljana.
Podjetje Hotenjka iz Brezovice pri Ljubljani se ukvarja s prodajo, svetovanjem in profesionalnim polaganjem različnih vrst parketov (panelni, lamelni, industrijski,kant ali tehno, masivni klasični parket in ladijski pod ...  Našo ponudbo odlikuje tudi pestra izbira letev za parket. Ugodne redne cene in še ugodnejše akcije!  Na nekatere vrste nudimo 30 odstotni popust, sicer pa se cene začnejo pri 18 evrov (brez DDV).
Parket hrast prinese v dom toplino in eleganco. Njegova barva razsvetli vsak prostor.
Vabljeni v salon Vogart, kjer poteka prodaja parketov različnih lesnih vrst. Na voljo so vam klasični, dvoslojni gotovi, panelni, lamelni, tehno, kant in interzijski parketi. Prav tako si v salonu lahko ogledate ladijske pode, lesene terase in še mnogo več. Vogart d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Zelo ugodna cena parketa, tako klasični parket kot parket na klik. Hitro, enostavno, ugodno in brez umazanije!
Hrastov parket velja za izjemno dobro talno oblogo. Če izberete beljen parket dosežete poseben estetski učinek.
Če potrebujete ugodno, a kljub ceni kvalitetno brušenje in lakiranje parketa v Ljubljani, imajo TOP parketi za vas rešitev. Nudijo tudi odličen stroj za brušenje parketa, ki je na voljo po ugodni ceni.
Družinsko podjetje Ekostil se že vrsto let ukvarja z dobavo in montažo vseh vrst talnih oblog - PVC, tekstilnih in lesenih. Troslojni gotovi parket je vzdržljiv in enostaven za vgradnjo.
Parket velja za večno talno oblogo, a je treba za to tudi nekaj postoriti. Talne obloge parket s.p. nudijo ugodne cene obnov parketa. So prilagodljivi in pripravljeni so na vse vrste lesa. Možnost obnavljanja tudi starejšega parketa.