Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Parket

Parket. Klasični parket, gotovi parket, masivni parket. Cena? Ugodna.

Parket. Parket po meri in v različnih barvah. Masivni parketi, vzdržljivi parketi, večslojni parketi, gotovi parketi, klasični parketi. Izberite parket vrhunske kakovosti. Parket - cena je konkurenčna.

Parketarstvo Vogart
Svet parketa Maramo
Parketi, primerni za talno gretje. Hotenjka  
Talne obloge - velika izbira parketa, laminata, vinila, keramike in drugih talnih oblog. Kvalitetno polaganje talnih oblog in obnova parketa.
Si želite parketa po ugodnih cenah? EKO STIL vam poleg tega nudi še ugodno polaganje. Na voljo tudi vedno bolj popularen gotovi parket.
Obnova parketa - odločite se lahko za temeljito prenovo z brušenjem in lakiranje, ali pa samo za osvežitev z oljem za les.
Klasični oziroma masivni parket obstaja že stoletja in je priljubljen zaradi brezčasnega videza in tradicije. Gotovi parket mu je na prvi pogled zelo podoben ampak gotovi parket ni potrebno dodatno obdelati zaradi predhodne tovarniške obdelave z oljem ali lakom. 
Ugodno in kvalitetno polaganje dvoslojnega lamelnega parketa na klik za talno ogrevanje. Obiščite našo spletno stran za več informacij.
Gotovi parket s ceno, ki je nižja kot pri ostalih vrstah parketov. Za dolgoročno zadovoljstvo bo vsekakor treba odšteti nekaj denarja!
Polaganje vinila je opravilo, kjer je potrebna velika natančnost. Zato je najbolje,  da polaganje vinila prepustite mojstrom, cene v Parketarstvu Godnjavec so ugodne.
Vinilne talne obloge na klik cena, pvc talne obloge na klik, talna obloga na klik. Vinilne talne obloge je mogoče naročiti v različnih vzorcih.
Cena obnove parketa je odvisna od postopki, ki se bo uporabil pri obnovi parketa. Včasih je obnove potreben tudi gotovi parket. V obnovo se lahko vključi tudi oljenje parketa.
Pri nas lahko kupite različne vrste parketa saj lahko izbirate med različnimi vrstami lesa iz katerega bo parket izdelan. Tako vam lahko ponudimo parket oreh, parket jesen in parket beljen hrast.
Ugodne cene polaganja vinilnih talnih oblog in vinilnih plošč na klik pri paketarstvu Godnjavec. 
Pri polaganju gotovega hrastovega paketa lahko prepustite montažo strokovnjakom pri podjetju Eko Stil. Podjetje že vrsto let uspešno posluje pri dobavi in montaži gotovega parketa.
Industrijski parketi se pogosto uporabljajo v prostorih, kjer je večja obremenjenost tal. Industrijski oziroma tehno parket je odlična izbira za vrtce, šole, delavnice in druge javne, pogosto rabljene površine. Zaradi privlačnega videza si je industrijski parket utrl pot tudi v domove!
Vrste parketa, ki jih nudimo so primerne za vse prostore v vašem domu. Od gotovih dvoslojnih ali troslojnih do masivnih industrijskih.
Salon parketa Eko stil ima razstavljene številne talne obloge ter tapete svetovno znanih proizvajalcev. Zadovoljni boste z novimi parketi za talno gretje. 
Gotovi parket, industrijski parket in parket hrast so le nekatere od mnogih vrst parketa, ki vam ga nudimo v podjetju Eko stil na Šmartinski cesti v Ljubljani.   
Parket in laminat položimo po ugodnih cenah. Zaupajte našim strokovnjakom položitev talnih oblog.
V podjetju J.U.A. FRISCHEIS smo Vam pripravili akcijo parketa. Izbirate lahko med različnimi materiali, barvami in oblikami parketa in parketa ta talno ogrevanje. Oglejte si naš čudovit oreh in jesen parket.
Zagotavljamo vam ugodne cene polaganja parketa. Preverite cenik na naši spletni strani.
Salon parketa Maderales oziroma Parketarstvo Maderales nudi veliko izbiro talnih oblog vseh vrst. Prodaja in polaganje parketa je naša strast - vabljeni v naš salon parketa v Črnučah!