Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Parket

Parket. Klasični parket, gotovi parket, masivni parket. Cena? Ugodna.

Parket. Parket po meri in v različnih barvah. Masivni parketi, vzdržljivi parketi, večslojni parketi, gotovi parketi, klasični parketi. Izberite parket vrhunske kakovosti. Parket - cena je konkurenčna.

Parketi, primerni za talno gretje. Hotenjka  
Parketarstvo Vogart
Svet parketa Maramo
Obiščite našo trgovino in kupite odličen oljen parket, ki omogoča ponovno brušenje in obnovo.
Masivni parket so ena izmed bolj priljubljenih talnih oblog. So trajni in na voljo v več barvah in vzorcih.
Polaganje in brušenje parketa opravimo kakovostno. Uporabljamo najbolj kakovostna lepila, lak in olje za parket. Ponujamo tudi izdelke, ki so primerni za vzdrževanje parketa pri talnem gretju. Vzdrževanje bo z našimi nasveti enostavno. Pri nas si lahko sposodite tudi sušilce, ki jih potrebujete pri polaganju parketa v primeru prevelike vlažnosti.  Hotenjka, Brezovica pri Ljubljani.
Vas čaka brušenje parketa? Brušenje parketa je sicer enostavno opravilo, ki pa kljub temu zahteva izkušnje in znanje mojstra. V Parketarstvu Godrnjavec je cena brušenja parketa več kot ugodna
Obnova parketa - odločite se lahko za temeljito prenovo z brušenjem in lakiranje, ali pa samo za osvežitev z oljem za les.
Si želite parketa po ugodnih cenah? EKO STIL vam poleg tega nudi še ugodno polaganje. Na voljo tudi vedno bolj popularen gotovi parket.
Salon parketa EKO STIL ima dolgoletno tradicijo, prodaja parketa pa iz leta v leto narašča. Si želite gotovi parket? Akcija omogoča še ugodnejši nakup.
Če ogrevate prostore s centralnim ogrevanjem, si lahko omislite dvoslojni lamelni parket, ki je primeren za sisteme talnega gretja. Redne cene lamelnega parketa so pogosto tudi v akciji - obiščite spletno stran Floor Experts in ujemite ugodnosti! 
Zagotovite vašemu domu piko na i eleganci: lam parket akacija vam da prav to, ne zaostaja niti klasični beljen hrast parket. Če ste človek preprostosti in učinkovitosti, vsekakor izberite parket akacija. Preberite si tudi naše nasvete za parket, ki bo tako dobro vzdrževan.
Obnova parketa se ponavadi izvaja na starem parketu. Koliko stane obnova parketa? Odvisno od debeline in obrabljenosti.
Obnova parketa je lahko zelo enostavna, če jo opravijo strokovnjaki. Koliko pa pravzaprav stane obnova parketa? Cene v parketarstvu so večinoma enotne, toda vseeno povprašajte o specifični ponudbi.
Talne obloge - velika izbira parketa, laminata, vinila, keramike in drugih talnih oblog. Kvalitetno polaganje talnih oblog in obnova parketa.
Želite prihraniti? Oglejte si akcijske cene gotovega parketa podjetja Ekostil. Ekostil v BTC-ju ima zelo ugodno ponudbo gotovega parketa.
Pri polaganju gotovega hrastovega paketa lahko prepustite montažo strokovnjakom pri podjetju Eko Stil. Podjetje že vrsto let uspešno posluje pri dobavi in montaži gotovega parketa.
Gotovi parket, industrijski parket in parket hrast so le nekatere od mnogih vrst parketa, ki vam ga nudimo v podjetju Eko stil na Šmartinski cesti v Ljubljani.   
Z obnovo starega parketa lahko vaš parket ponovno izgleda kot nov. Če si tudi vi želite obnove svojega parketa, obiščite spletno stran www.parketi-godnjavec.si in preverite ponudbo kvalitetnih storitev za vaš parket po ugodni ceni.
Akcija parketa vam omogoča poceni parket kvalitetnega porekla. V podjetju Eko stil vam nudimo različne vrste parketa, med njimi gotovi parket hrast. 
Parket ljubljana vam nudi mnoge vrste parketa, med njimi tudi dvoslojni parket, ki je namenjen predvsem montaži na tla s toplovodnim ogrevanjem. 
Polaganje parketa in drugih talnih oblog po ugodnih cenah v TOP talne obloge, parket.
Oljenje parketa je postopek, s katerim parketu za ugodno ceno podaljšamo življensko dobo. Oljenje je mogoče izvesti tudi na starem parketu.