Vsi.si > Dom in vrt > Okna

Okna. Pvc okna, alu okna, lesena okna,...

Okna. Izberite nova okna visoke kakovosti. Pvc okna – plastična okna in alu okna različnih barv. Lesena okna za ohranjanje stika z naravo. Na voljo tudi kombinirana okna.

Priporočeni izvajalec za montažo strešnih oken Velux - EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Montaža lesenih oken, vrat in pohištva. Mizar Volčja Draga  
PVC okna, ki zagotavljajo zvočno izolacijo in prihranek energije. Cugelj, Ivančna Gorica
Ne zamudite akcije ALU vrat!  Za dodatne informacije vas vabimo k ogledu spletne strani. kjer najdete ALU okna in vrata za vse objekte. 
Inovativni prezračevalnimi sistem MIKrovent zagotavlja zdravo, kakovostno in varčno prezračevanje prostora pri zaprtem oknu.  
Plastična okna omogočajo varčevanje z energijo. Odločite se za nova plastična okna! Cena investicije bo ugodna, uredimo vam tudi financiranje!
Preverite ponudbo za okna Hausmart!  Na voljo so vam različna aluminijasta okna in plastična okna v različnih izvedbah in odtenkih!
Cena lesenih oken s polkni je ugodna. Oglejte si cenik oken s polkni in se odločite za naročilo kvalitetnih lesenih oken.
Les alu okna - odlična kombinacija naravnih materialov in aluminija. Na voljo več dimenzij, barv in materialov. Pokličite za brezplačno ponudbo.
Prezračevalni sistemi MIKrovent z rekuperacijo skrbijo za regulacijo vlage in čistega zraka v vašem bivalnem okolju.
Podjetje Marles nudi ugodna in kvalitetna alu les okna. Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi lesenih oken!
Katera lesena okna izbrati? Obnova in izdelava navadnih lesenih oken v podjetju Marles okna, d.o.o. 
Drsna okna prinašajo v prostor več svetlobe in od stropa do tal ponujajo odprte razglede. So tudi toplotno in zvočno izolirana.
Pestra ponudba lesenih balkonskih oken ter zunanjih in notranjih senčil za okna podjetja Kli Ambient, d.o.o.
Lesena okna so vam pri nas na voljo po ugodnih cenah. Obiščite nas in se prepričajte ali preverite ponudbo na naši spletni strani.
Odločite se za prezračevanje hiše z Mikrovent prezračevalnim sistemom saj vam prezračevalni sistemi MIKrovent omogočajo celotno rešitev za svež zrak v prostoru in zmanjšanje toplotnih izgub. 
Zasteklitev balkona poskrbi za dodaten prostor v vašem stanovanju, ki je uporaben v vseh letnih časih.
PVC okna - kvalitetno stavbo pohištvo, ki prispeva k varčevanju energije. Montaža PVC oken je izvedena profesionalno. Končna cena vas ne bo presenetila, saj ne bo odstopala od dogovorjene cene v predračunu. Cenik z ugodnimi cenami vam pošljemo po povpraševanju. Nudimo popust pri nakupu nad 1.000 evrov. Cugelj, Ivančna Gorica.
Cenik priča o ugodni ceni rolete, ki jo dopolnjuje tudi prvovrstna kakovost in izdelava po meri. Najbolj priljubljena zunanja senčila so zunanje rolete. 
Menjava oken zmanjša porabo energije celo do 30 %. Do kakovostnih novih oken s Okna KLI Ambient d.o.o.
Odločite se za prezračevanje hiše z Mikrovent prezračevalnim sistemom. Prezračevalni sistemi Mikrovent delujejo na principu prezračevanja z rekuperacijo. 
Alu pvc okna so nadgradnja pvc oken po meri s sistemi zunanjih alu pokrovov. Barve lahko izberete sami. Maksimalna zaščita in izolacija. Cene zredno ugodne. 
Prezračevanje z rekuperacijo z uporabo prezračevalnih sistemov MIKrovent 300 in 100 za poslovne prostore in dvorane.