Vsi.si > Dom in vrt > Ograje

Ograje. Balkonske ograje, inox ograje, kovinske ograje...

Ograje. Nove ograje za vaš dom, vrt ali poslovni prostor. Ograje za stopnice, vrtne ograje, balkonske ograje. Izberete lahko kovinske ograje, inox ograje, pvc ograje.

Izdelava inox ograj - EBTS, Trzin
Izdelava stopnišč in inox ograj. Komar kovinopasarstvo Roman Matoz s.p.
Inox ograje so izredno estetske - praktična in ekonomska rešitev.
Inox ograja za balkon in ograja za stopnice po izredno ugodni ceni. Naj bo vaša balkonska ograja inox visoko kvalitetna in modernega videza. Da se boste laže odločili, vam pri nakupu varne in všečne ograje tudi svetujemo. EBTS Škrlep & Ručigaj, Trzin
Lesene ograje in stopnice morajo biti skladne. Lesena stopnišča in lesena ograja polepšajo vsak dom, primerna pa so tudi za poslovne objekte. V prostor vnesejo toplino in domačnost. Izdelava lesenih ograj in stopnic mora biti zelo natančna. Ker se v podjetju B-F stopnice tega zavedamo, boste nad našimi izdelki zagotovo navdušeni.
V našem podjetju vam izdelamo očem prijazne in visoko kakovostne inox notranje in zunanje ograje. Slednje lahko uporabite na zunanjem stopnišču ali na balkonu. Pri balkonski ograji morajo biti cevi postavljene dovolj na gosto, saj drugače obstaja možnost padca, še posebej, če imate majhne otroke. Hifa d.o.o., Ljubljana.  
Se zanimate za nakup notranje ograje? Ne veste točno, kakšen material izbrati? Priporočamo vam rostfrei oziroma inox, saj gre za izredno lep in odporen material. Kakovostne stopniščne in balkonske ograje vam po vaših željah naredimo v podjetju Hifa d.o.o. iz Ljubljane.
Kovane ograje imajo več prednosti, kot so stabilnost, odpornost, enostavno vzdrževanje, predvsem pa prilagodljivost materiala. Balkonske ograje lahko uporabimo tudi za terase.
Lesene ograje iz trajnih vrst lesa ne potrebujejo vzdrževanja. Lesena ograja iz tikovine zagotavlja kakovost, trajnost in lep videz. Naj bo vaš vrt v objemu lesa. Obiščite salon Prehod.
V podjetju z bogato tradicijo vam po naročilu izdelamo kamnite ograje, stopnice, police in še marsikaj drugega. Naravni material odlikujejo številne pozitivne lastnosti, med drugim tudi visoka estetika. Naj bo vaša vrtna ograja kamnita - Kamnoseštvo Svetina, Lokev.
Kovinske balkonske moderne ograje - bogato okrašena ograja za balkon popestri  vaš balkon. Inox zunanja ograja za stopnice za večjo varnost. 
Žičnata ograja podjetja Kovingrad – cena panelne žičnate ograje vse ugodnejša. Stebri za ograje kot ostali ograjni segmenti potrebni za montažo vseh žičnatih ograj.
Betonska ograja iz kock z različnimi vzorci ustvari čudovit videz vsakemu dvorišču ali dovozu. V podjetju Jarc so vam na voljo tudi stebri ter kape, ki jih montiramo na stebre. Prav tako so vam na voljo tudi okrasni zidovi iz lomljenih zidakov. Jarc d.o.o., Medvode.
Betonske ograje Vam v podjetju zidarstvo in fasaderstvo Roberto Šket izdelamo in postavimo po vaših željah. Nudimo Vam betonske vrtne in balkonske ograje po ugodnih cenah.
Notranje stopniščne in galerijske ograje, varovalne ograje. Notranja prašno barvana ograja za vse domove in poslovne prostore. Oblikovanje, izdelava, montaža.
Dvoriščna ograja tako kot ostale zunanje kovane ograje, varuje dvorišče, skrbi za zasebnost in služi kot okras. Ugodna cena kovanih vrtnih in panelnih ograj.
Zunanje prašno barvane ograje za eleganten videz hiše. Prašno barvana balkonska ali vrtna ograja z boljšo protikorozijsko zaščito. Svetovanje, izdelava, montaža.
Notranje stopniščne ograje za varno hojo po stopnicah. Inox ograje – moderne, elegantne in obstojne. Stopniščne inox ograje po meri.
Sodobne ograje za vrt s preprosto montažo in enostavnim vzdrževanjem. Hifa v Ljubljani vam lahko izdela moderne ograje po meri in vaših željah. Če je vaša vrtna ograja iz nerjavečega jekla, je ni potrebno barvati.
Stopniščne notranje ograje polepšajo vsak dom.
Vrtna ograja ki vas bo navdušila! Nizka cena kvalitetnih vrtnih ograj! Preverite široko ponudbo poceni vrtnih ograj.
Kovinske ograje vseh vrst! Alu ograje različnih stilov in oblik. Panelne ograje – trdne in trpežne, nerjavne. Vrtna ograja malo drugače - iz aluminija! Omislite si ograjo po svojih željah in okusu. Tudi inox ograja. Hifa, Ljubljana.