Vsi.si > Dom in vrt > Obloge, tlaki in podi

Obloge, tlaki in podi. Stenske obloge in talne obloge. Notranje kamnite obloge in druge obloge.

Obloge in tlaki. Zunanji in notranji tlaki. Stenske obloge in talne obloge za vaš dom. Kamnite obloge za dovršen izgled in obloge drugih vrst. Ugodne cene za stenske in talne obloge.

V praksi za najboljše veljajo lesene fasade – sibirski macesen, ki vam jih ponuja tudi Zeleni zajec d.o.o.
Odločite se za ladijski pod iz kakovostnega lesa - Zeleni zajec d.o.o.
Furnir iz naravnega kamna - Marnit d.o.o.
PVC tla so izvrstna rešitev za prostore, ki so močno obremenjeni, saj so PVC obloge skoraj neuničljive. 
Lesene obloge, stropovi in stropniki. Odlične lesene stenske obloge iz različnih vrst lesa - češnja, smreka, jelka, macesen ... Leseni podi – zunanji leseni podi in notranji leseni podi za vaš dom. Dekorativni leseni stropovi in podi. Mizar Volčja Draga
Ponudba kakovostnih in modernih tapet priznanih proizvajalcev kot je Marburg, ki so stilno zasnovane, bodo polepšale vašo kuhinjo.   
Podi za terase ali zunanji tlaki Lepla in Maxi. Podi oziroma tlaki za terase, bazene, plaže, balkone... Podi za terase iz kombinacije lesa in plastike. Enostavna montaža zunanjih tlakov. Preverite tudi ostalo našo ponudbo - pisarniško pohištvo in pohištvo za dom, vrtne garniture, gostinske stole in možnost izposoje gostinske opreme. Go - Go d.o.o., Šempeter pri Gorici
Ponudba kvalitetnih tapet za stene različnih vzorcev in motivov.Prav tako pa so odporne na vlago in imajo obstojno barvo.  
Ker lahko predpražnik vpliva na prvi vtis naših obiskovalcev, je pomembna zunanja podoba predpražnika, predvsem pa funkcionalnost prepražnika. V podjetju Ekostil Vam izdelamo predpražnik po meri oz. po naročilu.
Imate novi razlog, da si omislite najboljši možen aranžma za tla. Akcija talnih oblog je tu. 
Ladijski podi –  smreka, bor in sibirski macesen. Izberite ladijski pod iz kakovostnega lesa – smrekov, borov in macesnov les. Ugodno!
Izberite pode za teraso, ki so vredni vašega doma. Pri nas vas čakajo zunanji leseni podi in les za terase, nudimo pa vam tudi izdelavo lesene terase. Vabljeni ste v naš salon na Brezovici pri Ljubljani, ker boste lahko izbrali med številnimi vrstami parketov, ponujamo pa tudi izdelke, ki so nepogrešljivi pri polaganju in vzdrževanju parketov. Hotenjka, lepila, barve, parketi d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Kamniti tlaki kot notranje in zunanje talne obloge. Kamnoseštvo Svetina vam nudi visokokakovostni tlak po vaši izbiri. Kamniti tlaki iz granita in repena.
PVC talne obloge z raznolikimi vzorci za izjemno nizke cene samo v Eko stilu. Zagotovite si trpežne vinil talne obloge, ki potrebujejo le občasno vzdrževanje in enostavno čiščenje.
Lesene fasadne obloge Zeleni zajec d.o.o. Čudovite lesene fasade – sibirski macesen. Trajne in čvrste obloge za fasado. Naj bo lesena fasada prijazna do okolja.
Obloge iz furnirja iz naravnega kamna podjetja Marnit bodo popestrile izgled vašega doma. Furnir iz naravnega kamna je primeren za elegantne stenske obloge in obloge za kuhinjske omare. Obloge iz kamnitega furnirja so na voljo v različnih vzorcih in barvah. Izberite stenske obloge in obloge za omare podjetje Marnit.
Ponudba tapet Marburg polepša vaše stene stanovanja s čudovitimi motivi in raznobarvnimi odtenki.
Če želite estetsko podobo naravnega lesa ali kamnitega poda izberite vinil talne obloge, ki so enostavne za polaganje in vzdrževanje. Na voljo tudi PVC talne obloge, talne obloge iz umetne mase ali iz gume.
Furnir, tanka plast lesa, ki se uporablja v pohištveni industriji, je uporaben kot dekoracija, ima pa tudi mehanske učinke. V našem podjetju vam nudimo 50 različnih drevesnih vrst furnirja, na voljo pa so tudi furnirski trakovi v roli. Obiščite nas na Barletovi 4 v Medvodah. Fibo d.o.o., Zgornje Pirniče.
Talne obloge iz linoleja odlikujejo številne dobre lastnosti. Na voljo kot zvitek ali kvadratne plošče s široko izbiro barv in vzorcev.
V podjetju Fibo smo zastopnik največjega proizvajalca robnih trakov - Döllken Kunstoffverarbeitung iz Nemčije. Ponujamo vam tako robne trakove iz lesa in ali termoplastičnih mas (ABS, PVC, AKRIL, polipropilen). V ponudbi imamo tudi druge materiale za pohištveno industrijo kot so lepila, brusni trakovi, laki, lužila, korekturni voski, iverne plošče ...
Obloge za kamin Peči Keramika d.o.o. Na voljo tudi: šamotna opeka, pečarska malta, pečarski šamot, šamotna malta, šamotna plošča. Obloge za kamin po vaši meri.
Obloge za dom in okolico hiše. Talne obloge iz vzdržljivi kamnin. Notranje talne obloge iz kamna v različnih barvah in vzorcih. Zunanje talne obloge iz kamnin, ki dobro prenašajo vremenske vplive. Talne obloge podjetja kamnoseštvo Marnit.