Vsi.si > Dom in vrt > Obloge, tlaki in podi

Obloge, tlaki in podi. Stenske obloge in talne obloge. Notranje kamnite obloge in druge obloge.

Obloge in tlaki. Zunanji in notranji tlaki. Stenske obloge in talne obloge za vaš dom. Kamnite obloge za dovršen izgled in obloge drugih vrst. Ugodne cene za stenske in talne obloge.

Furnir iz naravnega kamna - Marnit d.o.o.
Podi za terase - Hotenjka  
V praksi za najboljše veljajo lesene fasade – sibirski macesen, ki vam jih ponuja tudi Zeleni zajec d.o.o.
Ponudba tapet Marburg polepša vaše stene stanovanja s čudovitimi motivi in raznobarvnimi odtenki.
Obloge za dom in okolico hiše. Talne obloge iz vzdržljivi kamnin. Notranje talne obloge iz kamna v različnih barvah in vzorcih. Zunanje talne obloge iz kamnin, ki dobro prenašajo vremenske vplive. Talne obloge podjetja kamnoseštvo Marnit.
Ponudba kvalitetnih tapet za stene različnih vzorcev in motivov.Prav tako pa so odporne na vlago in imajo obstojno barvo.  
Furnir, tanka plast lesa, ki se uporablja v pohištveni industriji, je uporaben kot dekoracija, ima pa tudi mehanske učinke. V našem podjetju vam nudimo 50 različnih drevesnih vrst furnirja, na voljo pa so tudi furnirski trakovi v roli. Obiščite nas na Barletovi 4 v Medvodah. Fibo d.o.o., Zgornje Pirniče.
Ker lahko predpražnik vpliva na prvi vtis naših obiskovalcev, je pomembna zunanja podoba predpražnika, predvsem pa funkcionalnost prepražnika. V podjetju Ekostil Vam izdelamo predpražnik po meri oz. po naročilu.
Lesene obloge, stropovi in stropniki. Odlične lesene stenske obloge iz različnih vrst lesa - češnja, smreka, jelka, macesen ... Leseni podi – zunanji leseni podi in notranji leseni podi za vaš dom. Dekorativni leseni stropovi in podi. Mizar Volčja Draga
Predpražniki po vašem okusu vam bodo olajšali dolgotrajno iskanje pravega predpražnika za vas.
PVC tla so izvrstna rešitev za prostore, ki so močno obremenjeni, saj so PVC obloge skoraj neuničljive. 
Talne obloge iz linoleja odlikujejo številne dobre lastnosti. Na voljo kot zvitek ali kvadratne plošče s široko izbiro barv in vzorcev.
Kamniti tlaki kot notranje in zunanje talne obloge. Kamnoseštvo Svetina vam nudi visokokakovostni tlak po vaši izbiri. Kamniti tlaki iz granita in repena.
Polaganje tapet in pvc vinilnih talnih oblog strokovno izvajajo naši sodelavci. Celoto zaokrožite s kvalitetnimi talnimi oblogami.
V podjetju Fibo smo zastopnik največjega proizvajalca robnih trakov - Döllken Kunstoffverarbeitung iz Nemčije. Ponujamo vam tako robne trakove iz lesa in ali termoplastičnih mas (ABS, PVC, AKRIL, polipropilen). V ponudbi imamo tudi druge materiale za pohištveno industrijo kot so lepila, brusni trakovi, laki, lužila, korekturni voski, iverne plošče ...
Ena izmed naših dejavnosti je polaganje epoksidnih talnih oblog za označevanje cestišč in dvorišč. Tako se storitev ne nanaša zgolj na označevanje cestne infrastrukture, temveč po potrebi tudi na okolice hiš. Poleg označevanje lahko epoksidne talne obloge služijo tudi v dekorativne namene. Possehl d.o.o., Maribor.
Dekorativne tapete za polepšanje sten prostorov. Primerne so za dnevno sobo, spalnico kot tudi za kopalnico in kuhinjo.
Lesene fasadne obloge Zeleni zajec d.o.o. Čudovite lesene fasade – sibirski macesen. Trajne in čvrste obloge za fasado. Naj bo lesena fasada prijazna do okolja.
Vinil talna obloga na voljo v različnih barvah, debelinah in dimenzijah ter enostavna za vzdrževanje. Je predvsem kakovostna in moderna, obenem pa zelo vzdržljiva. 
Lesene obloge za tla, stene, strope in fasade naj bodo izdelane iz kakovostnega lesa, kot je na primer tikovina. Še posebej kadar gre za izdelavo lesene fasade in oblog za zunanje stopnice. Vabljeni k ogledu ponudbe v salonu Prehod!
Pvc talne obloge so najbolj prodajane talne obloge, ki so primerne za vsak prostor. Široka izbira barv in vzorcev talnih oblog za vse prostore v vašem domu. Kvalitetno in ugodno.
PVC talne obloge z raznolikimi vzorci za izjemno nizke cene samo v Eko stilu. Zagotovite si trpežne vinil talne obloge, ki potrebujejo le občasno vzdrževanje in enostavno čiščenje.
Tapete s široko izbiro motivov in barv vam nudimo s prodajo za nizke cene. Stenske dele svojega stanovanja lahko tako oblikujete po svojih predstavah.