Vsi.si > Dom in vrt > Obloge, tlaki in podi

Obloge, tlaki in podi. Stenske obloge in talne obloge. Notranje kamnite obloge in druge obloge.

Obloge in tlaki. Zunanji in notranji tlaki. Stenske obloge in talne obloge za vaš dom. Kamnite obloge za dovršen izgled in obloge drugih vrst. Ugodne cene za stenske in talne obloge.

V praksi za najboljše veljajo lesene fasade – sibirski macesen, ki vam jih ponuja tudi Zeleni zajec d.o.o.
Podi za terase - Hotenjka  
Furnir iz naravnega kamna - Marnit d.o.o.
Če želite estetsko podobo naravnega lesa ali kamnitega poda izberite vinil talne obloge, ki so enostavne za polaganje in vzdrževanje. Na voljo tudi PVC talne obloge, talne obloge iz umetne mase ali iz gume.
Kamniti tlaki kot notranje in zunanje talne obloge. Kamnoseštvo Svetina vam nudi visokokakovostni tlak po vaši izbiri. Kamniti tlaki iz granita in repena.
Ponudba kvalitetnih tapet za stene različnih vzorcev in motivov.Prav tako pa so odporne na vlago in imajo obstojno barvo.  
Furnir, tanka plast lesa, ki se uporablja v pohištveni industriji, je uporaben kot dekoracija, ima pa tudi mehanske učinke. V našem podjetju vam nudimo 50 različnih drevesnih vrst furnirja, na voljo pa so tudi furnirski trakovi v roli. Obiščite nas na Barletovi 4 v Medvodah. Fibo d.o.o., Zgornje Pirniče.
Kamnite stenske in zunanje talne obloge ter obloge za okna in kamin so izdelane iz umetnega kamna, ki je preizkušen na na Zavodu za gradbeništvo Slovenije. Z odločitvijo za naše izdelke, med katere spadajo tudi kakovostne zunanje in notranje okenske police, se boste odločili za kakovost! Azur 7, Maribor.
Podi za terase ali zunanji tlaki Lepla in Maxi. Podi oziroma tlaki za terase, bazene, plaže, balkone... Podi za terase iz kombinacije lesa in plastike. Enostavna montaža zunanjih tlakov. Preverite tudi ostalo našo ponudbo - pisarniško pohištvo in pohištvo za dom, vrtne garniture, gostinske stole in možnost izposoje gostinske opreme. Go - Go d.o.o., Šempeter pri Gorici
Keramične ploščice niso vedno poceni. Še posebej če gre za kvalitetne keramične ploščice, ki dajejo vtis lesa. Nekatere keramične ploščice v imitaciji lesa lahko najdete tudi po ugodnih akcijskih cenah. Le preverite naš cenik in radi vam bomo pomagali.
Lesene talne obloge – ladijski pod smreka, bor in sibirski macesen.
Ponudba tapet Marburg polepša vaše stene stanovanja s čudovitimi motivi in raznobarvnimi odtenki.
Izberite pode za teraso, ki so vredni vašega doma. Pri nas vas čakajo zunanji leseni podi in les za terase, nudimo pa vam tudi izdelavo lesene terase. Vabljeni ste v naš salon na Brezovici pri Ljubljani, ker boste lahko izbrali med številnimi vrstami parketov, ponujamo pa tudi izdelke, ki so nepogrešljivi pri polaganju in vzdrževanju parketov. Hotenjka, lepila, barve, parketi d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Obloge iz furnirja iz naravnega kamna podjetja Marnit bodo popestrile izgled vašega doma. Furnir iz naravnega kamna je primeren za elegantne stenske obloge in obloge za kuhinjske omare. Obloge iz kamnitega furnirja so na voljo v različnih vzorcih in barvah. Izberite stenske obloge in obloge za omare podjetje Marnit.
Za nizek vložek dobite izvrstne vinil talne obloge, zato se vam splača investirati v kakovostna tla. 
Lesene obloge za tla, stene, strope in fasade naj bodo izdelane iz kakovostnega lesa, kot je na primer tikovina. Še posebej kadar gre za izdelavo lesene fasade in oblog za zunanje stopnice. Vabljeni k ogledu ponudbe v salonu Prehod!
V podjetju Fibo smo zastopnik največjega proizvajalca robnih trakov - Döllken Kunstoffverarbeitung iz Nemčije. Ponujamo vam tako robne trakove iz lesa in ali termoplastičnih mas (ABS, PVC, AKRIL, polipropilen). V ponudbi imamo tudi druge materiale za pohištveno industrijo kot so lepila, brusni trakovi, laki, lužila, korekturni voski, iverne plošče ...
Imate novi razlog, da si omislite najboljši možen aranžma za tla. Akcija talnih oblog je tu. 
Obloge za kamin Peči Keramika d.o.o. Na voljo tudi: šamotna opeka, pečarska malta, pečarski šamot, šamotna malta, šamotna plošča. Obloge za kamin po vaši meri.
Click talne obloge iz umetne mase imajo veliko prednosti, zato se pogosto uporabljajo, kot talne obloge v različnih prostorih.
Linolej plošče so najboljša izbira za tiste, ki prisegajo na kakovostne okolju prijazne naravne materiale. Oglejte si naš cenik kvalitetnih, obstojnih ter antibakterijskih talnih oblog.
Ker lahko predpražnik vpliva na prvi vtis naših obiskovalcev, je pomembna zunanja podoba predpražnika, predvsem pa funkcionalnost prepražnika. V podjetju Ekostil Vam izdelamo predpražnik po meri oz. po naročilu.
Lesene fasadne obloge Zeleni zajec d.o.o. Čudovite lesene fasade – sibirski macesen. Trajne in čvrste obloge za fasado. Naj bo lesena fasada prijazna do okolja.