Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Mizarstvo

Mizarstvo - najboljši mizarji, ki izdelajo pohištvo po vaši meri.

Mizarstvo po meri. Mizarji, ki vam izdelajo pohištvo vaših sanj, predsobe, kopalnice, dnevne sobe, otroške sobe. Mizarske storitve po ugodni ceni. Dober mizar je mizar, ki upošteva vaše želje ter po ugodni ceni utvari točno zakšno pohištvo, ki ste si ga želeli.

Mizarstvo Erjavec Ljubljana - pohištvo za kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, predsobe. Mizar po meri.
Lesena okna, vrata in pohištvo po meri. Mizarstvo Tajhmajster Kidričevo, Ptuj
Lesena vrata, okna, ograje, ostrešja ... Mizar Volčja Draga
Mizarstvo Erjavec - družinsko podjetje, ki izdeluje kuhinje že dobrih 40 let. Tradicija in kakovost. Naši mizarji vam bodo izdelali kuhinjo po naročilu, ki bo izpolnila vse vaše želje. Preden se odločite za kuhinjo vaših sanj, vam je v pomoč tudi 3d izris kuhinje. Kuhinje Erjavec, Ljubljana.
Mizar Volčja Draga je podjetje, ki se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo. Izdelujemo lesena okna, lesena vhodna vrata, ostrešja, pode, modularne hiše ... Cenik je odvisen od želje stranke. Delo opravimo s svojo delovno silo. Mizar Volčja Draga
Mizarstvo Tajhmajster, Kidričevo, mizarstvo Ptuj. Mojstrsko mizarstvo za kuhinje.  Brezplačna montaža v Sloveniji + popust. Notranja oprema po vaši meri, Mizarstvo Tajhmajster, Kidričevo.
Mizarstvo Urbanija Cerklje vam nudi mizarske izdelke po naročilu. Odločite se za naše mizarstvo, mi pa bomo poskrbeli za vaše zadovoljstvo. Skrivnost uspeha se skriva v bogati in dolgi tradiciji. Vse za dom in pisarne -  pohištvo za dom in pisarne.
Nudimo vam pester izbor vijakov za pohištveno industrijo oziroma mizarje. Naš program obsega pritrdilno tehniko, lepila,  lesno galanterijo ... Vabimo vas, da nas kontaktirate oz. obiščete na Barletovi 4 v Medvodah, kjer si boste lahko ogledali velik izbor vijakov in druge pritrdilne tehnike. Izberite prave vijake še preden začnete z delom! Fibo d.o.o., Zgornje Pirniče.
V podjetju Fibo vam nudimo smolne krpice iz različnih vrst lesa, grče smreke, ki so primerne za odpravo nepravilnosti, lamelice in mozniki za povezovanje izdelkov ter moznične palice. Poleg lesne galanterije vam nudimo tudi vijake in lepila, ki so primerni za mizarske izdelke. Vabljeni na našo spletno stran. Veseli bomo tudi vašega obiska v Medvodah. Fibo d.o.o., Zgodnje Pirniče.