Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Mizar

Mizar, ki izdela kvalitetno pohištvo. Poklic mizar je vedno bolj cenjen.

Mizar, ki se ne ustraši še tako zahtevnega mizarstva, vam izdela pohištvo po vaših željah. Poklic mizar vam odpira velike možnosti na trgu dela. Dobri mizarji so namreč vedno bolj iskan kader.

Dobri mizarji, ki bodo prisluhnili vašim željam - Mizarstvo Erjavec.
Mizarji, ki vam lahko izdelajo kakovostno notranjo opremo, lesena okna, vrata in lesene stopnice. Nudimo vam pohištvo za kuhinje oziroma jedilnice, spalnice ter pisarniško pohištvo. Za naše izdelke nudimo tudi ugodne akcijske ponudbe. Mizarstvo Tajhmajster, Kidričevo.
Blagovna znamka Mizar se ponaša s skoraj 60-letno tradicijo. Izdelujemo leseno pohištvo za notranje prostore, vrtno ter stavbno pohištvo. Ustrežemo tudi najbolj zahtevnim kupcem. Vas zanima modularna hiša? Mizar Volčja Draga je pravi naslov tudi v tem primeru!
Iščete dobre mizarje, ki vam bodo znali tudi svetovati? Iščete pohištvo, s katerim bo vaše stanovanje postalo dom? Nudimo vam pohištvo za kuhinje, dnevne sobe, predsobe, otroške in mladinske sobe ... Pri nas lahko naročite tudi pisarniško in laboratorijsko pohištvo. Nudimo tudi posforming (izdelavo kuhinjskih pultov, polic, stopnic ...).
Potrebujete kuhinjsko pohištvo po naročilu? Mizarstvo Erjavec, ki se lahko pohvali s 40-letno tradicijo, je pravi naslov za vas. Profesionalni mizarji bodo prisluhnili vašim zahtevam. Ne veste točno, kakšno pohištvo bi bilo najboljše za vaš osrednji prostor v stanovanju? Oglejte si katalog kuhinj. Pri izbiri vam je lahko v pomoč tudi 3d izris kuhinje. Obiščite nas lahko tudi v našem salonu v Ljubljani.