Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Luči

Luči moderne svetila stropna, namizne, stenske luči Moderna svetila

Luči, ki ustvarijo prijetno svetlobo. Namizna svetila za delo ali učenje, moderne stropne luči za dobro razsvetljavo prostora, stenske luči za prijetno svetlobo. Svetila različnih proizvajalcev.

Svetila proizvajalcev Penta, Lucente, Cattelan Italia. Atraktivne stropne, stenske in namizne luči po najnovejši modi. Zagotovite si dobro osvetlitev prostora ali dobro osvetljeno delovno površino. Odločite se lahko tudi za svetila, ki ustvarijo prijeteno, romantično vzdušje. Moderne luči in pohištvo za dnevne sobe, otroške sobe, sedežne garniture, mize in stoli. Mobile, Ljubljana.
Za osvetlitev vašega doma, poslovnega prostora, hotela ali drugega objekta lahko izbirate različne vrste svetil. Klasične stropne luči lahko kombinirate s stenskimi, namiznimi ali talnimi lučmi. V ponudbi imamo tudi led svetila in reflektorje. Lumen, Poljčane.
V našem salonu svetil boste našli pestro ponudbo različnih svetil za dom, tako za notranje prostore kot tudi za uporabo izven doma. Osvetlite si dvorišče ali vrt pri hiši. Naša dekorativna svetila bodo lahko uporabite tudi za okrasitev poslovnih ali gostinskih prostorov. Seveda nismo poskrbeli le za estetski vidik, ampak tudi za funkcionalnost in kakovost. Obiščite nas. Lumen, Poljčane.
Senzor gibanja za luči je enosavna rešitev osvetlitve zunjosti hiš. Brezžični in radarski senzorji gibanja zazanavjo premikanje v okolici za vseh 360 stopinj okoli njihove osi.
Ne glede na to, ali iščete visečo, stensko, moderno, klasično ali starinsko luč za vašo jedilnico, v vsakem primeru boste pri nas našli pravo! Ponujamo vam tudi svetila, ki imajo možnost zatemnitve - pričarajte si romantičen ambient kar v svojem domu! Vrhunska razsvetljava in dodelan design - Lumen d.o.o., Poljčane.
Zunanja razsvetljava poskrbi za ustrezno osvetlitev okolice vaše hiše. Nudimo vam različne elektroinštalacije, od ulične razsvetljave do zunanje razsvetljave za dom.
Iščete lestenec ali drugo starinsko svetilo, ki bo okrasilo vaš dnevni prostor? Imate radi rustikalni stil? Pri nas boste našli različne luči, ki bodo zadovoljile tako ljubitelje starinskega kot tudi modernega stila. Osvetlite svojo dnevno sobo in pričarajte prijeten ambient. Lumen, Poljčane.
Dekorativna svetila različnih barv, oblik in dizajnov lahko namestite na strop ali steno. Stenska led svetila Aniles vam ustvarijo prijetno in ravno prav močno svetlobo.
LED svetila za dnevno sobo, hodnik, omare, vitrine, zasilne izhode in druge prostore v stanovanju ali na delovnem mestu.
Strokovno projektiranje za najbolj optimalno delovanje vaše razsvetljave. Svetujemo vam pri izbiri modernih notranjih in zunanjih svetil.
Stenska svetila, ki vam jih nudimo v podjetju Aniles d.o.o., se ponašajo z izredno natančno izdelavo in bogato izbiro barv ter vzorcev.
Za dobro razsvetljavo v hiši in razsvetljavo doma potrebujemo dobro projektiranje razsvetljave
Razsvetljava je pomemben element tako v zasebnih kot javnih objektih, pa tudi na ulici. Da vse luči oz. svetila pravilno delujejo, morajo biti elektro inštalacije izvedene strokovno in natančno. Prav to vam nudimo v podjetju Elektro Pečaver v Ljubljani.
Notranja razsvetljava z dekorativnimi in stoječimi svetilkami. Združite dekoracijo in funkcionalno razsvetljavo in se določite za naše izdelke - ponujamo vam led reflektorje, led lučke in stenske luči, fuorescentne svetilke ... Osvetlite lahko tudi svoje spominke v omaricah - prava rešitev so manjše lučke, ki so primerne za vgraditev v omarice. Lumen, Poljčane.
Notranja razsvetljava z našimi izdelki - osvetlite svoje prostore s pomočjo naših svetil. V naši ponudbi boste našli tako moderne kot starinske svetilke. Tudi vaše dvorišče naj ne ostane neosvetljeno - izberite kakovostne luči za zunanjo razsvetljavo. Vabimo vas v naš salon svetil. Lumen, Poljčane.
Dekorativna svetil - moderna in starinska. Raznolika ponudba in visoka kvaliteta. Svoj dom lahko okrasite z lestencem ali pa se odločite za razsvetljavo z reflektorjem. Pri nas bodo naši primerna svetila tudi tisti, ki opremljajo svoj poslovni prostor, bar, hotel, restavracijo ... Lumen, Poljčane.
LED vgradne luči so v ponudbi pri podjetju Magles in vam jih vgradimo v pohištvo, katerega izdelamo po vaših željah. Naprimer moderna kuhinja izgleda bistveno lepše in sodobno z vgrajenimi LED svetili. Vabljeni na našo spletno stran in si oglejte kakšna je vrhunska izdelava pohištva!
Nudimo vam svetila, s katerimi boste opremili vse prostore vašega doma, vsak prostor pa bo razsvetljen na svoj način. Izberite kuhinjska, kopalniška svetila ali izberite primerno luč  za vaš dnevni prostor. Modeni in rustikalni modeli. Notranja razsvetljava Lumen d.o.o.
Zakaj ne bi v spalnico namestili visečo luč? Mogoče kristalni lestenec? Za branje knjig pred spanjem pa uporabite stoječo ali namizno svetilko na nočni omarici. Slednje so zelo uporabne tudi v primeru, ko vstanete sredi noči in s svetlobo ne želite motiti partnerja. Pokličite nas ali nas obiščite ter preverite našo ponudbo. Lumen, Poljčane.
Osvetlite okolico svojega doma z zunanjimi stenskimi in vrtnimi lučmi našega podjetja. Osvetlite lahko tudi svoj balkon in druge zunanje površine. Naša svetila se ponašajo s kakovostjo in estetiko. Osvetlite svoj ambient z okolju prijaznimi sijalkami. Obiščite naš salon ali nas kontaktirajte. Lumen, Poljčane.