Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Ležišča

Ležišča. Sedežne garniture z ležiščem, različna ležišča. Tudi ležišča za psa.

Ležišča v sklopu sedežnih garnitur (sedežne garniture z ležiščem), klasična ležišča in ležišča za živali (ležišče za pse).

Posteljni nadvložki - Postelja d.o.o.
Letvena dna za postelje in ležišča - Postelja d.o.o.
Dobite lahko vzmetnice različnih dimenzij. Vzmetnice po meri za vsako posteljo. Toda vseeno najprej poglejte ponudbo najpogostejših dimenzij (npr.: vzmetnice velikosti 90x200).
Otroške postelje kvalitetne izdelave, na voljo v različnih dimenzijah.
Več dejavnikov vpliva na to, katero vzmetnico bomo izbrali. Izbira vzmetnice je zelo pomembna, zato morajo biti jogiji kakovostni, udobni in cenovno dostopni. 
Najboljše vzmetnice so vzmetnice iz naravnih materialov, ki nas ščitijo pred pršicami. Najboljše vzmetnice so iz naravnim materialov in ščitijo pred pršicami.
Ležišča za pse in ostala oprema za pse je pomembna za dobro počutje vašega psa. Ležišče za psa, ki ga operete brez težav. Oprema za psa v trgovini Hana-Ana.
Posteljni nadvložki in rjuhe za posteljo nudijo udobnejši spanec, pralni posteljni nadvložek in jogi rjuhe pa enostavno čiščenje. Nadvložek za posteljo iz lateksa regulira temperaturo in odvaja vlago.
Ponujamo vzmetnice vseh dimenzij in imamo vse za čiščenje vzmetnice. Cenik vzmetnic za otroke in odrasle je pri nas ugoden, saj je cena vzmetnice tu ugodna. 
Lateks ležišče trgovine Zdravapostelja je vrhunske kakovosti! Nudimo vam tudi kvalitetna jogi ležišča, vzmetnice in otroška ležišča.
Kvalitetne ter cenovno ugodne postelje za otroke.
Ležišča iz pene so ležišča, ki so vse bolj zaželena. Ležišča iz pene, ki so izdelana iz poliuretanske pene za ležišča in so primerna za otroško ležišče.
Aniles v Ljubljani vam ponuja poceni lateks ležišča in vzmetnice različnih dimenzij. Ponudbo lateks ležišč si lahko ogledate preko njihove spletne strani!
Lateks ležišča nudijo udoben spanec, saj je ležišče iz lateksa kvalitetna vzmetnica, ki se prilagaja vašim spalnim navadam.
Preizkusite odlično lateks ležišče, ki velja za eno izmed najbolj kakovostnih ležišč. Privoščite udoben in naraven jogi tudi vašim najmlajšim.
Prevleke za posteljo oziroma vse, kar potrebujete: prevleka za vzglavnik, prevleka za jogi in prevleka za ležišče. Najboljše antialergijske prevleke!
Vzglavniki so za kakovosten spanec prav tako pomembni kot vzmetnice. Ni dovolj izbrati le cenovno ugodnega vzglavnika, pametno se je izbiri posvetiti in se odločiti pravilno!
Ko se odločamo za nakup posteljnine, je potrebno vedeti predvsem kakšno velikost posteljnine potrebujemo za naše ležišče ter odeje in iz katerega materiala je narejena. Naravni materiali so namreč izredno dobra izbira, saj se nam bolj prilagajajo, ker dihajo z našo kožo in vpijajo vlago. Vabljeni!
Vzglavniki nam nudijo udoben počitek. Nikakor pa ni nujno, da so kakovostni in dobri vzglavniki, s številnimi lastnostmi tudi dragi.
Ležišča iz spominske pene so odlična izbira za vaše zdravje saj se odlično prilagajajo vašemu telesu. Tako imate popolno oporo za trden in kvaliteten spanec.
Letveno posteljno dno omogoča kroženje zraka okoli ležišča. Zamenjajte navaden posteljni pod za letvice za posteljo in izboljšajte spalne pogoje.
Otroški jogiji po ugodni ceni. Odločite se lahko na primer tudi za otroški jogi iz pene.