Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Ležišča

Ležišča. Sedežne garniture z ležiščem, različna ležišča. Tudi ležišča za psa.

Ležišča v sklopu sedežnih garnitur (sedežne garniture z ležiščem), klasična ležišča in ležišča za živali (ležišče za pse).

Posteljni nadvložki - Postelja d.o.o.
Letvena dna za postelje in ležišča - Postelja d.o.o.
Material in dimenzija sta najpomembnejši pri izbiri jogi rjuhe. Za zagotovitev popolne higiene in podaljšanje živjenjske dobe vzmetnice je odlična rešitev prevleka za jogi.
Ko se odločamo za nakup posteljnine, je potrebno vedeti predvsem kakšno velikost posteljnine potrebujemo za naše ležišče ter odeje in iz katerega materiala je narejena. Naravni materiali so namreč izredno dobra izbira, saj se nam bolj prilagajajo, ker dihajo z našo kožo in vpijajo vlago. Vabljeni!
Ponujamo vzmetnice vseh dimenzij in imamo vse za čiščenje vzmetnice. Cenik vzmetnic za otroke in odrasle je pri nas ugoden, saj je cena vzmetnice tu ugodna. 
Ponujajo vam izjemno kvalitetne žepkaste vzmetnice po nevrjetno ugodni ceni. Žepkaste vzmetnice vam bojo omogočile najboljši spanec.
Preizkusite odlično lateks ležišče, ki velja za eno izmed najbolj kakovostnih ležišč. Privoščite udoben in naraven jogi tudi vašim najmlajšim.
Ležišča iz spominske pene so odlična izbira za vaše zdravje saj se odlično prilagajajo vašemu telesu. Tako imate popolno oporo za trden in kvaliteten spanec.
Dobite lahko vzmetnice različnih dimenzij. Vzmetnice po meri za vsako posteljo. Toda vseeno najprej poglejte ponudbo najpogostejših dimenzij (npr.: vzmetnice velikosti 90x200).
Ležišča iz pene niso primerna samo za odrasle. Otroška ležišča iz pene so ena izmed najboljših ležišč na tržišču. Za drugačne potrebe obstajajo jogiji kot trda ležišča.
Aniles v Ljubljani vam ponuja poceni lateks ležišča in vzmetnice različnih dimenzij. Ponudbo lateks ležišč si lahko ogledate preko njihove spletne strani!
Posteljni nadvložki in rjuhe za posteljo nudijo udobnejši spanec, pralni posteljni nadvložek in jogi rjuhe pa enostavno čiščenje. Nadvložek za posteljo iz lateksa regulira temperaturo in odvaja vlago.
Kvalitetne ter cenovno ugodne postelje za otroke.
Podjetje Aniles v Šentvidu, Ljubljana, vam bo z veseljem priskočilo v pomoč pri izbiri popolne postelje po naročilu za vašo spalnico. Oglejte si njihov pester izbor različnih vzmetnic in ležišč.
Prevleke za posteljo oziroma vse, kar potrebujete: prevleka za vzglavnik, prevleka za jogi in prevleka za ležišče. Najboljše antialergijske prevleke!
Letveno posteljno dno omogoča kroženje zraka okoli ležišča. Zamenjajte navaden posteljni pod za letvice za posteljo in izboljšajte spalne pogoje.
Jogi vzmetnica 160x200 predstavlja najpogostejšo dimenzijo jogija. Ob nakupu jogi vzmetnice vam priporočamo tudi nakup primernega posteljnega dna. 
Najboljše vzmetnice so vzmetnice iz naravnih materialov, ki nas ščitijo pred pršicami. Najboljše vzmetnice so iz naravnim materialov in ščitijo pred pršicami.
Vzglavniki so za kakovosten spanec prav tako pomembni kot vzmetnice. Ni dovolj izbrati le cenovno ugodnega vzglavnika, pametno se je izbiri posvetiti in se odločiti pravilno!
Lateks ležišče trgovine Zdravapostelja je vrhunske kakovosti! Nudimo vam tudi kvalitetna jogi ležišča, vzmetnice in otroška ležišča.
Lateks ležišča nudijo udoben spanec, saj je ležišče iz lateksa kvalitetna vzmetnica, ki se prilagaja vašim spalnim navadam.
Vzglavniki nam nudijo udoben počitek. Nikakor pa ni nujno, da so kakovostni in dobri vzglavniki, s številnimi lastnostmi tudi dragi.