Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Ležišča

Ležišča. Sedežne garniture z ležiščem, različna ležišča. Tudi ležišča za psa.

Ležišča v sklopu sedežnih garnitur (sedežne garniture z ležiščem), klasična ležišča in ležišča za živali (ležišče za pse).

Letvena dna za postelje in ležišča - Postelja d.o.o.
Posteljni nadvložki - Postelja d.o.o.
Dobite lahko vzmetnice različnih dimenzij. Vzmetnice po meri za vsako posteljo. Toda vseeno najprej poglejte ponudbo najpogostejših dimenzij (npr.: vzmetnice velikosti 90x200).
Aniles v Ljubljani vam ponuja poceni lateks ležišča in vzmetnice različnih dimenzij. Ponudbo lateks ležišč si lahko ogledate preko njihove spletne strani!
Ležišča za pse in ostala oprema za pse je pomembna za dobro počutje vašega psa. Ležišče za psa, ki ga operete brez težav. Oprema za psa v trgovini Hana-Ana.
Vzglavniki so za kakovosten spanec prav tako pomembni kot vzmetnice. Ni dovolj izbrati le cenovno ugodnega vzglavnika, pametno se je izbiri posvetiti in se odločiti pravilno!
Najboljše vzmetnice so vzmetnice iz naravnih materialov, ki nas ščitijo pred pršicami. Najboljše vzmetnice so iz naravnim materialov in ščitijo pred pršicami.
Ponujamo vzmetnice vseh dimenzij in imamo vse za čiščenje vzmetnice. Cenik vzmetnic za otroke in odrasle je pri nas ugoden, saj je cena vzmetnice tu ugodna. 
Posteljni nadvložki in rjuhe za posteljo nudijo udobnejši spanec, pralni posteljni nadvložek in jogi rjuhe pa enostavno čiščenje. Nadvložek za posteljo iz lateksa regulira temperaturo in odvaja vlago.
Ko se odločamo za nakup posteljnine, je potrebno vedeti predvsem kakšno velikost posteljnine potrebujemo za naše ležišče ter odeje in iz katerega materiala je narejena. Naravni materiali so namreč izredno dobra izbira, saj se nam bolj prilagajajo, ker dihajo z našo kožo in vpijajo vlago. Vabljeni!
V salonu Zdrave postelje Vam nudimo različna ležišča. Izbirajte med različnimi jogi ležišči - možnost žepkastega ležišča ali pa trdo ležišče.
Preizkusite odlično lateks ležišče, ki velja za eno izmed najbolj kakovostnih ležišč. Privoščite udoben in naraven jogi tudi vašim najmlajšim.
Lateks ležišče trgovine Zdravapostelja je vrhunske kakovosti! Nudimo vam tudi kvalitetna jogi ležišča, vzmetnice in otroška ležišča.
Več dejavnikov vpliva na to, katero vzmetnico bomo izbrali. Izbira vzmetnice je zelo pomembna, zato morajo biti jogiji kakovostni, udobni in cenovno dostopni. 
Jogi vzmetnica 160x200 predstavlja najpogostejšo dimenzijo jogija. Ob nakupu jogi vzmetnice vam priporočamo tudi nakup primernega posteljnega dna. 
Lateks ležišča nudijo udoben spanec, saj je ležišče iz lateksa kvalitetna vzmetnica, ki se prilagaja vašim spalnim navadam.
Letveno posteljno dno omogoča kroženje zraka okoli ležišča. Zamenjajte navaden posteljni pod za letvice za posteljo in izboljšajte spalne pogoje.
Kvalitetne ter cenovno ugodne postelje za otroke.
Prevleke za posteljo oziroma vse, kar potrebujete: prevleka za vzglavnik, prevleka za jogi in prevleka za ležišče. Najboljše antialergijske prevleke!
Material in dimenzija sta najpomembnejši pri izbiri jogi rjuhe. Za zagotovitev popolne higiene in podaljšanje živjenjske dobe vzmetnice je odlična rešitev prevleka za jogi.
Podjetje Aniles v Šentvidu, Ljubljana, vam bo z veseljem priskočilo v pomoč pri izbiri popolne postelje po naročilu za vašo spalnico. Oglejte si njihov pester izbor različnih vzmetnic in ležišč.
Pri nas dobite udobne postelje zelo ugodno kadarkoli tudi zunaj akcije. Cena postelje z vzmetnico v akciji pa je v naši spletni trgovini še posebej ugodna.